Šta je novo?

LG Nexus 5X

Nokia je zavrsila karijeru :)

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Ko kupuje sad masku za 5X telefon neka obrati pažnju da nije mnogo iznad senzora ...

Uz ovaj 7.1.2 i fingerprint swipe npr Google Folio maska smeta jer je prilično debela oko senzora.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.9 (Build 855)

Poslednja izmena:
Vidim oglasi na benchu puni 5x. Jel vas toliko smorio?

I da me smori, na šta preći, Skupi Pixel? Teška vremena dođoše za poklonike čistog Androida.

Nije toliko problem što je Pixel skup, nego što mu izgleda cena neće ni padati :D Zakucan na 700e.

Velika je verovatnoca da će biti oba. Meni nexus, njoj nesto. Mozda p9l ako ispuni zahteve
Zahtevi:
-Baterija mora da izdrzi ceo dan no matter what. Ovo je najbitnije, i deal breaker zasto moj N5 ne ide njoj.
-kvalitetan zvuk u slusalici i signal zbog puno price.
-Solidna kamera. Ne gora od N5
-Max 5" ekran. Ako nema nista bolje moze i 5.2" al to je bas bas max.
-da nije samsung :smoke:

Definitivno 5X nije za nju onda. (Zbog baterije i zvuka u slusalici).
P9L zadovoljava sve (jedino ne znam za zvuk u slusalici i signal?).

Sent from my S7 using Tapatalk

Za 6 meseci koliko sam imao 5X,nijednom mi baterija nije izdrzala od ujutru do uvece bez punjenja, tako da njega batali. P9/H7L deluju ok, kamera bi trebalo da je bar u rangu N5, a i sa signalom i zvukom ne bi trebalo da ima problem, ozbiljan je Huawei sad.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da ne idem dalje u off, nek proba p9l sto se tice zvuka u slusalici i mikrofona, posto su malo priguseni, bar oni na h8 i p9

Sent from my S7 using Tapatalk

Oni koji koriste custom kernel, kako flešujete OTA-u kad dođe, može li da se pregazi sa flashfire or what?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Мени mesc није хтео да сервисира телефон, ни у гаранцији, ни ван ње, јер "телефон није за наше тржиште".

Meni isto nije telefon za nase trziste. Dobro si mi rekao, da ne idem za dzabe kod njih (pritom su vrlo bahati i nadrkani).

I sta si uradio onda?

Meni isto nije telefon za nase trziste. Dobro si mi rekao, da ne idem za dzabe kod njih (pritom su vrlo bahati i nadrkani).

I sta si uradio onda?

Ја сам телефон слао код њих зато што сам наводно имао интернационалну гаранцију. Покушај, можда некоме ко нема гаранцију хоће да поправе.
Тренутно се прегањам са продавницом у којој сам га купио да ми уваже гаранцију и поправе. Ако не буде ништа од тога, продаћу га за делове.

Мислим да неће хтети да замене само конектор, већ целу плочу зато што је залемљен за њу.
http://www.greenbot.com/article/299...o-repair-but-watch-out-for-that-usb-port.html

@Opušteno nemam fejs, niti bilo koju soc mrežu.
Znam da jedu bateriju.
I ja merkam P9, pratim šta pišeš.
Stra' me što je uzan pa ću da grešim dok kucam.

@Running, ne znam šta je to :) .

@Opušteno nemam fejs, niti bilo koju soc mrežu.
Znam da jedu bateriju.
I ja merkam P9, pratim šta pišeš.
Stra' me što je uzan pa ću da grešim dok kucam.

@Running, ne znam šta je to :) .
Na p9 mi stoje zasticeni namerno, jedu bateriju ali drzi se kinezara..
Ja bolje kucam cini mi se da sam to negde i spomenuo. Nekako mi bolje lezi u ruci.. Mada moram priznati da je klizaviji, ili je meni koza nesto retardirana,
Videcu da nabavim onaj case ko sto je Joca narucio za zenin p9l.
Pisi na pm ako te zanima nesto mrzi me da spamujem teme. :D

Poslao Havaji P9

Ne bih se složio, facebook aplikacije su đubre i žderu resurse, tako da su ove Lite aplikacije za bateriju spas [emoji1]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)

Poslednja izmena:
45b22dc19139391ab28b7a06aa069eeb.jpg
175eaa6d514348a9d0ba5073988cfed1.jpg

Samo wifi

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I fb lite mnogo manje trosi megabajte, ako je nekom bitno. :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ma jbs ga ako u 2017oj moramo fb lite da skidamo onda prelazim na 3310 :D

Poslao Havaji P9

Lako je tebi kad koristis flagship. [emoji14]

Hahaha, dobro i ti si tu :D
Presao si u Kineski klan. Sad jos da smenis Bogija sa cela :D

Poslao Havaji P9

Nemam ja veze sa vama Kinezima, Nexus je drugo. :D

Vrh Dno