Šta je novo?

LG Nexus 5X

Najbolje da opise upotrebu i zahteve.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Velika je verovatnoca da će biti oba. Meni nexus, njoj nesto. Mozda p9l ako ispuni zahteve
Zahtevi:
-Baterija mora da izdrzi ceo dan no matter what. Ovo je najbitnije, i deal breaker zasto moj N5 ne ide njoj.
-kvalitetan zvuk u slusalici i signal zbog puno price.
-Solidna kamera. Ne gora od N5
-Max 5" ekran. Ako nema nista bolje moze i 5.2" al to je bas bas max.
-da nije samsung :smoke:

Batace, ti li si :D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja, ja. :D
Velika je verovatnoca da će biti oba. Meni nexus, njoj nesto. Mozda p9l ako ispuni zahteve
Zahtevi:
-Baterija mora da izdrzi ceo dan no matter what. Ovo je najbitnije, i deal breaker zasto moj N5 ne ide njoj.
-kvalitetan zvuk u slusalici i signal zbog puno price.
-Solidna kamera. Ne gora od N5
-Max 5" ekran. Ako nema nista bolje moze i 5.2" al to je bas bas max.
-da nije samsung :smoke:
Prvu stavku ce ti tesko ispuniti 5x, P9L hoce.

Pozovi mesc, oni moraju imati.

Ово је послао 6п!

Hvala za savet. Zvao sam ih, ali odbijaju da mi kazu preko telefona da li imaju deo i da li mogu da mi rese kvar.
Oticicu ako si ti imao dobro iskustvo s njima, u suprotnom mi se ne ide bas na novi beograd da bi mi opet posle tri dana rekli kako ne mogu da poprave...

Hvala za savet. Zvao sam ih, ali odbijaju da mi kazu preko telefona da li imaju deo i da li mogu da mi rese kvar.
Oticicu ako si ti imao dobro iskustvo s njima, u suprotnom mi se ne ide bas na novi beograd da bi mi opet posle tri dana rekli kako ne mogu da poprave...
Oni su zvanicni servis za lg, ukljucujuci i 5x. Idi i pitaj ih da li mogu ili ne i po kojoj ceni. Ja ti iskreno kazem da sigurno mogu, ali nisu najljubazniji. Zapravo ni blizu ljubaznosti, ali posto si potrazio svuda, oni su, kao sto sam rekao, zvanicni servis, pa moraju imati te delove. Koliko ce kostati, ja cenim oko 15e.

Ово је послао 6п!

Ljudi kako najlakše da obrisem ceo mob(da bude kao kada se vadi iz kutije ) da bih mogao da ga prodam komšiji @mahatma ?
Full Sam stock nikada ništa menjano ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa ne znam. Mislim da nije :)
Nikada nisam bio na stocku pre prodaje :)

^ Ukloni Google nalog, pa onda uradi fabrički reset.

Podaci su vec kriptovani tako da je factory reset dovoljan.

Ranije se islo na kriptovanje pa tek onda reset.

Hvala. Znaci obrisem akaunt i samo odavde udarim fr :)

uploadfromtaptalk1487076811808.png

Meni se desilo na S3neo da posle brisanja google account i posle FR ostanu negde neke slike.. Tako da ih prvo pobrisi rucno iz galerije za svaki slucaj.

Hmm. Google raspali. Znaci ipak bolje da uđem u stock recovery posle onog upucanog čika androida..

A da lepo skines Wug Toolkit i opicis preko njega ceo rom? Garantovano brise sve. :)
Sta uzimas sad?

ma skroz sam stock. a te toolkitove nikada ne koristim.
ne znam videcu :)

edit: joca89
ne bih da smaram da idemo dzaba u off :)

Poslednja izmena:
Vidim oglasi na benchu puni 5x. Jel vas toliko smorio?

Mene jeste bio smorio,valjda smori i kad sve radi ko podmazano isto i kao kad ne radi sve ok :D . Mada me smori svaki telefon posle nekog vremena,tako da nije do njega..

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Izgleda da cu uzeti Honor 8...

Msm da je dobar izbor, i ja se dvoumim izmedju 6p i honor 8 .Trenutno sam se malo skrasio na M9,kolko da me prodje zelja za Sense,al naredni ako Bod da,msm da ce biti neki od ta dva.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Bolji je 6P ali Honor moze da se nadje nov sa garancijom a 6P ne.

Nazad
Vrh Dno