Pozovi mesc, oni moraju imati.Crkao mi je konektor za punjac na 5X. Nemam garanciju, nosio sam ga po servisima u Beogradu i niko nema delove za njega! Moram sam da narucim, mislim da je to taj deo?
https://www.aliexpress.com/item/2PC...lt&btsid=af508ec1-d7b4-42fa-a4e7-4a5d87360a5b
Ja, ja.Batace, ti li si
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Prvu stavku ce ti tesko ispuniti 5x, P9L hoce.Velika je verovatnoca da će biti oba. Meni nexus, njoj nesto. Mozda p9l ako ispuni zahteve
Zahtevi:
-Baterija mora da izdrzi ceo dan no matter what. Ovo je najbitnije, i deal breaker zasto moj N5 ne ide njoj.
-kvalitetan zvuk u slusalici i signal zbog puno price.
-Solidna kamera. Ne gora od N5
-Max 5" ekran. Ako nema nista bolje moze i 5.2" al to je bas bas max.
-da nije samsung :smoke:
Pozovi mesc, oni moraju imati.
Ово је послао 6п!
Oni su zvanicni servis za lg, ukljucujuci i 5x. Idi i pitaj ih da li mogu ili ne i po kojoj ceni. Ja ti iskreno kazem da sigurno mogu, ali nisu najljubazniji. Zapravo ni blizu ljubaznosti, ali posto si potrazio svuda, oni su, kao sto sam rekao, zvanicni servis, pa moraju imati te delove. Koliko ce kostati, ja cenim oko 15e.Hvala za savet. Zvao sam ih, ali odbijaju da mi kazu preko telefona da li imaju deo i da li mogu da mi rese kvar.
Oticicu ako si ti imao dobro iskustvo s njima, u suprotnom mi se ne ide bas na novi beograd da bi mi opet posle tri dana rekli kako ne mogu da poprave...
Rekao bih da ide na P9. Ja se razmišljam za Mi 5s...Nexus 6p ili MI5?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari