nikola1970
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.07.2009
- Poena
- 375
Sve ima svoje ***. Dobro je i ako su ga barem malo sredili...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ma S7 je tuga, mada kazu da je na Nugatu smanjeno. Ima nekih SS-ova u temi.64bit je 5X, velika je razlika tu.
U svakom slučaju čini se da je bolje malo na 7.1.2 sa sistemom nego ranije.
Ovo je skroz korektno na 600-700mb da bude.
Pa S7 povuče do 2GB ***..
Prijavi ih da prodaju na crnoCrkao mi je telefon, tj.brikovao sam ga kada sam pokušao da instaliram 7.1.2 beta ažuriranje-verovatno oštećen fajl. Ne daje nikakve znake života, nema fastboot, recovery, ne puni se, ništa...
Mobil factory neće da mi prizna garanciju, navodno je ušla voda, internacionalna garancija ne važi jer "telefon nije za naše tržište", iako je prvobitno prihvaćena na LG sajtu.
Ima neko neki savet šta raditi, da li negde može da se zameni samo flash memorija?
Sta se desava kad se poveze s kompjuterom, da li se pojavljuje u Device Manager-u?Crkao mi je telefon, tj.brikovao sam ga kada sam pokušao da instaliram 7.1.2 beta ažuriranje-verovatno oštećen fajl. Ne daje nikakve znake života, nema fastboot, recovery, ne puni se, ništa...
Mobil factory neće da mi prizna garanciju, navodno je ušla voda, internacionalna garancija ne važi jer "telefon nije za naše tržište", iako je prvobitno prihvaćena na LG sajtu.
Ima neko neki savet šta raditi, da li negde može da se zameni samo flash memorija?
Detaljno slikati markere (ukoliko je moguće) i kompletan telefon sa sve serijskim brojem.To mene brine, kako dokazati da oni nisu kapnuli na marker... [emoji19]
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
@NennadS, ako može samo pojašnjenje - bez obzira na situaciju kod koje je došlo do brikovanja, da li ti 100% možeš da garantuješ da aparat nije u skorije vreme došao u kontakt s vodom? Pitam zbog sebe, i ja sam kupio fon u toj "prodavnici".
Sad sam našao u oglasima i V10 sa bootloop-om... Izgleda da je cela 2015 katastrofa za LG...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari