Šta je novo?

LG Nexus 5X

Sve ima svoje ***. Dobro je i ako su ga barem malo sredili...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

64bit je 5X, velika je razlika tu.
U svakom slučaju čini se da je bolje malo na 7.1.2 sa sistemom nego ranije.
Ovo je skroz korektno na 600-700mb da bude.

Pa S7 povuče do 2GB ***..

Ma S7 je tuga, mada kazu da je na Nugatu smanjeno. Ima nekih SS-ova u temi.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

^Ne vuče preko 1GB uglavnom.

@ontopic Vrlo pozitivno me iznenadio 5X kako radi sa najnovijom verzijom kolko sam stigao da se poigram njime, jedino jel kamera i dalje izbaci dosta app iz Rama?

Sent from my S7 using Tapatalk

Da. Bukvalno isprazni ceo ram :)
Radi malo bolje na 7.1.2 to sam primetio prvi dan. Mada možda je bio placebo

Crkao mi je telefon, tj.brikovao sam ga kada sam pokušao da instaliram 7.1.2 beta ažuriranje-verovatno oštećen fajl. Ne daje nikakve znake života, nema fastboot, recovery, ne puni se, ništa...
Mobil factory neće da mi prizna garanciju, navodno je ušla voda, internacionalna garancija ne važi jer "telefon nije za naše tržište", iako je prvobitno prihvaćena na LG sajtu.
Ima neko neki savet šta raditi, da li negde može da se zameni samo flash memorija?

Crkao mi je telefon, tj.brikovao sam ga kada sam pokušao da instaliram 7.1.2 beta ažuriranje-verovatno oštećen fajl. Ne daje nikakve znake života, nema fastboot, recovery, ne puni se, ništa...
Mobil factory neće da mi prizna garanciju, navodno je ušla voda, internacionalna garancija ne važi jer "telefon nije za naše tržište", iako je prvobitno prihvaćena na LG sajtu.
Ima neko neki savet šta raditi, da li negde može da se zameni samo flash memorija?
Prijavi ih da prodaju na crno :D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Da presavijes tabak i tuzis Mobile Factory tržišnoj inspekciji tj pre toga treba pp zakonu pismenim putem da se obratiš prodavcu a on je dužan da ti odgovori u roku od 15 dana maksimalno, al pitaj u tržišnoj tačno, pa ako isti bezobrazluk ponove pravac tržišna. Radnji mozes na Email da se obratiš ako ga imaju bednici.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Smradovi klasični, kakve su jajare ja ne mogu da verujem, sa takvima samo bezobrazno i krajnje agresivno, naravno ako možete, tj ako ste takav tip da zna da pokaže zube. Ja sam davno imao problem sa k700 i dok nisam poludeo i krenuo bukvalno na njih zavlacili su me samo tako.

Sve je to isto kao onaj logic shop .. najkriminalnije od svega što taj LS posluje sa MTS. Bolest

E ciganija odvratna. Prijavi ih.

Hahaha, pa sve je to ista bagra :D
Državu nam vode lopovi, što ne bi i servise.

Sta se desava kad se poveze s kompjuterom, da li se pojavljuje u Device Manager-u?

@NennadS, ako može samo pojašnjenje - bez obzira na situaciju kod koje je došlo do brikovanja, da li ti 100% možeš da garantuješ da aparat nije u skorije vreme došao u kontakt s vodom? Pitam zbog sebe, i ja sam kupio fon u toj "prodavnici".

To se lako dokazuje, ako markeri nisu promenili boju onda nije bilo vode/vlage.

To mene brine, kako dokazati da oni nisu kapnuli na marker... [emoji19]

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

To mene brine, kako dokazati da oni nisu kapnuli na marker... [emoji19]

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
Detaljno slikati markere (ukoliko je moguće) i kompletan telefon sa sve serijskim brojem.
Danas lopovluka sve više, a i za batine se slažem...

Sent from my Nexus 5X

Otvoriti telefon pred mušterijom i pogledati markere.
Drugo ne postoji.

@NennadS, ako može samo pojašnjenje - bez obzira na situaciju kod koje je došlo do brikovanja, da li ti 100% možeš da garantuješ da aparat nije u skorije vreme došao u kontakt s vodom? Pitam zbog sebe, i ja sam kupio fon u toj "prodavnici".

Сигуран сам да није долазио у контакт са водом, али јесте доживљавао температурне шокове ове зиме, из дебелог минуса у топлу просторију где је онда долазило до масовне кондензације споља (а вероватно и унутра). Нису ми рекли да су маркери показали квашење, већ да је кородирао на споју улаза пуњача и матичне плоче. Тражио сам да сликају и пошаљу ми слику да видим како то изгледа.
@linux, нема га у менаџеру уређаја, као да нема ничег прикаченог на УСБ-у.

Sad sam našao u oglasima i V10 sa bootloop-om... Izgleda da je cela 2015 katastrofa za LG...

Poslednja izmena:
Koji je član povratnik u pitanju ? :)

Toliko je ocigledno, legenda bencha :)

Ja neodlucan godinu dana oko kupovine, al izgleda dogorelo. Zenu *****ava fon, pa ce morai novi da se uzima.
Elem, da li je ovo i dalje best buy za ovu lovu? Sta je alternativa? Video sam Huawei P9L

Bolji je 5x u odnosu na p9l..P9l jedino bolju izradu ima i sto je noviji model, cini mi se da je sve ostalo na strani 5x.

Poslao Havaji P9

I bolju bateriju, mnogo.
Ali ja bih isao na 5x.

Pa dobro ako je wifi vecinu dana 5x ce da zavrsi posao. Ako je kao ja na lte preko 8,9 sati onda bolje p9l..

Poslao Havaji P9

Vrh Dno