Osvetljenje je default (automatsko, slider je na 50%). Facebook smeca (Facebook App, Facebook Messenger, Facebook Lite) NI MRTAV ne instaliram. Instagram ne koristim.
Da li bez xposed greenify modula stizu?Zato lepo ta smeca u greenify i nema zime.
Cak i notifikacije stizu normalno.![]()
Ne, nemam vremena da ložim ikog, raspitujem se, više telefona je u opticaju. Čak sam pitao Vojkana na PP da mi uporedi 5x i 6p. Na S6/S6edge nema ni najmanjeg laga u FB app.
A reci mi, tvoji postovi nisu spam? Kada si nekome normalno odgovorio kada je izneo neku primedbu ili problem sa telefonom? Kod tebe je ono : "Kod mene sve radi, Nexus je savrsenstvo. Problem je do vas." Kao Jobs nekad "you're holding it wrong."Realno ste ispamovali ovu temu za sve pare, al se i nauči nešto, tipa s6 nema laga.
Sent from my Nexus 5X
Cisto sumnjam da ces se sa novim iP-om usreciti ako ti 6s/plus ne odgovaraju. Nece biti neke velike razlike. Garancija, pa onda ti otpada i 6P jer ni njega nema sa tom garancijom na koju ciljas. Predji na S7e onda, sigurno ces biti zadovoljan.Čekam novi iP, to sam već negde napisao, mislim na glavni fon, a op3 nema sa garancijom, te pare ne dajem za fon bez garancije. 5x mi je gotivan fon, jedino gospodin sa arogantnim stavom čini da bude odbojan i telefon i tema. Ništa ne može da se pita ni napiše. Rasterao je sve članove na forumu gde je bio mod, sada rešio i ovde. ***.
Da ne bude bas sve off, moze li mi neko reci da li postoji mod za 60fps video?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari