Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ma 0.5, ipak ahmed sa xda zna bolje.

Sent from my Nexus 5X

Lepo ,previše vas je ovde :)
Šta cena uradi od moba ,kada je izašao nije se moglo naslutiti da će biti ovako popularan:)

Sent from my Redmi Note 3

Osvetljenje je default (automatsko, slider je na 50%). Facebook smeca (Facebook App, Facebook Messenger, Facebook Lite) NI MRTAV ne instaliram. Instagram ne koristim.

To je onda odgovor na ovakav usage. Ta smeca vuku bateriju zestoko. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zato lepo ta smeca u greenify i nema zime.
Cak i notifikacije stizu normalno. :)

Instagram koristi ravno 0% baterije, facebook ne znam jer ga ne koristim

Sent from my Nexus 5X

FB kolje bateriju. Prozdire. Srce. Zoba. Hrsa.

I to stalno.

Ali koristim ga. :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Zna i instagram da zaglavi povremeno. Doduse mnogooo redje od fejsa, koji je zderac.

Imam instaliran i fb i mesindzer i instagram i mogu reci da primecujem lagove iako telefon radi nepunih 24h i ako imam jos samo 5-6 instaliranih aplikacija pored. Koliko su to neoptimizovane i teske apk, to je strasno.

Inace da napomenem da mi se do sada najvise svidja mali dpi, milina je gledati u ekran kad je sve skladno i srazmerno a ne onako kad su slova od 1cm ko da sam corav.

Onda ima malo RAM-a ipak, ovo me zanimalo sa FB, i meni je FB kočila na HTC M8, na jačim modelima ne, leti glatko. Pu, gledam ovaj 5x, ali ako koči FB onda neće imati prođu.

Ne znam dal si ironican ali fb, mesindzer bar kod mene rade besprekorno.. Pisao sam i ranije nema laga uopste cak i kad se otvara onaj chat head kako se vec zove.. Ko ne veruje neka svrati do bga da proba sam xD

@Ivan sad kapiram da lozis ljude ovde namerno da hoces da kupis :D
nije da koci, ali se primeti ponekad neki mali lag.

@opusteno rade primetno bolje nego na lg g pro 2, ali se ponekad vidi mali lag.

Poslednja izmena:
Ne, nemam vremena da ložim ikog, raspitujem se, više telefona je u opticaju. Čak sam pitao Vojkana na PP da mi uporedi 5x i 6p. Na S6/S6edge nema ni najmanjeg laga u FB app.

Poslednja izmena:
@beyond na kom si apdejtu ?

@Ivan ako na s6 nema ni najmanjeg laga onda sigurno nema ni ovde[emoji1]

uploadfromtaptalk1471118254797.png

Ne, nemam vremena da ložim ikog, raspitujem se, više telefona je u opticaju. Čak sam pitao Vojkana na PP da mi uporedi 5x i 6p. Na S6/S6edge nema ni najmanjeg laga u FB app.

Mora da zalaguje nekad, laguje bukvalno svaki telefon na trzistu.
Evo na S6, zalaguje kad otvoris chat iz app. To sam uspeo da primetim na koleginom dok je koristio fb. A ti razmisljas da predjes sa S6 na 5x ili?

Kako da namestim da mi stizu notifikacije sa greenify ako je app u hibernaciji npr.whatsapp

Sent from my Nexus 5X

Ne bih S6 zamenio sa 5x, nije dostojna zamena. Pravim neke kombinacije, Rafo bih se rešio tri telefona, ostao na jednom ili dva.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Sada će se ovde prosipati priče kako s6 nema lag, a na tw možeš da primetiš lag u roku od 5 sekundi.

Sent from my Nexus 5X

Pa i nije realno da prelazis sa S6 na njega. 6P je vec druga prica. A da razmislis o OP3?
Telep, naravno da S6 ima lag. Kao i svaki Samsung u manjoj ili vecoj meri.

A koga briga o tome u ovoj temi? Neka kupi neki koji najbolje ide uz mušemu u kafiću.

Sent from my Nexus 5X

Stvarno preterujes, sada je bar lepo pitao.

Realno ste ispamovali ovu temu za sve pare, al se i nauči nešto, tipa s6 nema laga.

Sent from my Nexus 5X

Čekam novi iP, to sam već negde napisao, mislim na glavni fon, a op3 nema sa garancijom, te pare ne dajem za fon bez garancije. 5x mi je gotivan fon, jedino gospodin sa arogantnim stavom čini da bude odbojan i telefon i tema. Ništa ne može da se pita ni napiše. Rasterao je sve članove na forumu gde je bio mod, sada rešio i ovde. ***. Što se tiče S6, ubaci custom Rom, izaberi jedan od tri popularna, videćeš da nema, telefon leti. Ako već ubacuješ custom u 5x, ubaci i u S6.

Poslednja izmena:
Realno ste ispamovali ovu temu za sve pare, al se i nauči nešto, tipa s6 nema laga.

Sent from my Nexus 5X
A reci mi, tvoji postovi nisu spam? Kada si nekome normalno odgovorio kada je izneo neku primedbu ili problem sa telefonom? Kod tebe je ono : "Kod mene sve radi, Nexus je savrsenstvo. Problem je do vas." Kao Jobs nekad "you're holding it wrong." ;)
Čekam novi iP, to sam već negde napisao, mislim na glavni fon, a op3 nema sa garancijom, te pare ne dajem za fon bez garancije. 5x mi je gotivan fon, jedino gospodin sa arogantnim stavom čini da bude odbojan i telefon i tema. Ništa ne može da se pita ni napiše. Rasterao je sve članove na forumu gde je bio mod, sada rešio i ovde. ***.
Cisto sumnjam da ces se sa novim iP-om usreciti ako ti 6s/plus ne odgovaraju. Nece biti neke velike razlike. Garancija, pa onda ti otpada i 6P jer ni njega nema sa tom garancijom na koju ciljas. Predji na S7e onda, sigurno ces biti zadovoljan.

Da ne bude bas sve off, moze li mi neko reci da li postoji mod za 60fps video?

Poslednja izmena:
Da ne bude bas sve off, moze li mi neko reci da li postoji mod za 60fps video?

Koliko mi je poznato, ne postoji. Fabrički ima 120fps slow-mo i postoji modovana aplikacija za kameru koja mu omogućava 240fps slow-mo (za uslove sa odličnim osvetljenjem).

Nazad
Vrh Dno