Šta je novo?

LG Nexus 5X

Kupio sam juče telefon, da li neko ima preporuku za neki case? Gledao sam par njih na netu (VERUS ,
SUPCASE Unicorn Beetle) ali ne znam kako bi ih nabavio.

Kako izvucete 5/6 sati rada ekrana na ovom fonu?Sta sve podesite,disablujete i sl?
Zanima me slusa li ko muziku na njemu,cuo sam da nije neki kvalitet i jacina na sluskama ili sve moze da se naadomesti dobrim sluskama?

5h sot-a moze da se nategne ako si vise na wi fi,6h jedino ako ne izadjes uopste iz kuce,ja izvlacim oko 4:30 sa kombinovanim koriscenjem lte i wi fi. :)
Baterija je solidna,nista vise od toga. . .
Sto se tice muzike meni isti ocin kao prosli z2,ne umem ja da primetim tu razliku.

Realno oko 4h,uz dosta wirelesa.Ja sam zadovoljan zvukom preko slusalica,uz viper je odlicno. Pre njega sam imao sgs2, 5x ima bas bolji zvuk preko sluski(akg slusalice na oba).e sad zvuk na zvucniku je kriminal... Izgleda da su stavili najgori zvucnik koji imaju.Ostalo je VRH.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Zvuk je OK, nije da padnes na dupe ali nije ni los. Uz dobre slusalice zvuci sasvim pristojno.

Da, 6h sot je isključivo wifi, bez igara
Što se zvuka na slušalicama tiče kome treba glasnije ima viper, ima custom kernele, lako se to podesi.

Poslednja izmena:
Bogami bas lepo radi od zadnjeg builda. Pre toga mi je malo trzao pri skrolovanju, sada je bas smooth. Moze neka preporuka za substratum teme? Ova sto sam koristio ima sad svoj logo kod notifikacija i nikako da skontam kako da to uklonim.

To od ovog sa rednim brojem 20 u buildu..?

Kod mene je 19ka, a mrzi me da flashujem, sem ako je bas vidljiva razlika.

Nexus 5X TapaTalking

Bogami bas lepo radi od zadnjeg builda. Pre toga mi je malo trzao pri skrolovanju, sada je bas smooth. Moze neka preporuka za substratum teme? Ova sto sam koristio ima sad svoj logo kod notifikacija i nikako da skontam kako da to uklonim.
Možeš kittens da probaš, ima i dodatak za menjanje boja, free je

ja sam furao chromu i franco r11,sad sam na chromi sa stock kernelom i manje vise je ista baterija.
Znam da mnogi ovde to furaju i da su zadovoljni. . .

Danas odem do neke radnje da vidim koje kejsove imaju, i lik dolazi posle mene i trazi kejs za 6p :D koje su sanse :D ovi likovo se pogubili, ne znaju o kojim telefonima se radi

Da li je neko uspeo, na stock rom-u, da podesi da ima led notifikacije i za propuštene pozive, i za Viber?
Pokušao sam sa Light Flow i sa Light Manager aplikacijama, ali onda nema notifikacije za Viber.
Čudno mi je da na stock rom-u, sa svim update-ovima nema led notifikacije za propuštene pozive.

Čini mi se da sa Light Flow paid verzijom može sve to da se namesti. Je l' si probao tako?

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Da li je neko uspeo, na stock rom-u, da podesi da ima led notifikacije i za propuštene pozive, i za Viber?
Pokušao sam sa Light Flow i sa Light Manager aplikacijama, ali onda nema notifikacije za Viber.
Čudno mi je da na stock rom-u, sa svim update-ovima nema led notifikacije za propuštene pozive.

led blinker pro. a viber samo dodas u user apps. ne radi sa ambient display-em tj. pali ga non stop i moras da ga ugasis i led ne trepce uvek u savrsenom intervalu koji podesis ali radi inace sve. ja ga koristim

Jedino je glupo sto led na 5X prikazuje otprilike 5-6 boja: crvena, zuta, zelena, ljubicasta, plava. Nexus 5 moze da izvuce bukvalno sve boje, plus moze i odredjene nijanse.

Jedino je glupo sto led na 5X prikazuje otprilike 5-6 boja: crvena, zuta, zelena, ljubicasta, plava. Nexus 5 moze da izvuce bukvalno sve boje, plus moze i odredjene nijanse.
Baš tako. Na N5 sam pravio nijanse koje god boje sam hteo, na N5X ne može da izvuče narandžastu, onu gotovu iz Light Flow, daleko bilo da pravim neku boju, sve su na kraju bele...

Postoji li mogućnost da se uključi cast screen ako telefon nije rutovan? Nešto sam guglao juče i danas ali nisam uspeo da pronađem rešenje. Bilo mi čudno što neće da prikaže nijedan tv i onda izguglam da je google disejblovao cast na 5X i 6P i da se na rutovanim telefonima reši za sekund.

led blinker pro. a viber samo dodas u user apps. ne radi sa ambient display-em tj. pali ga non stop i moras da ga ugasis i led ne trepce uvek u savrsenom intervalu koji podesis ali radi inace sve. ja ga koristim

Radi Led Blinker Pro sa Viberom, i propuštenim pozivima. Hvala. :)
Ambient display ionako nisam ni koristio.

Sa Light Managerom (free) može za viber ber problema, ja ga koristim na stock rom-u. Light Flow sam batalio, više puta mi je pojeo bateriju za par sati. Samo moraš ručno da dodaš - u LM gore levo na one tri horizontalne crte, Application, idi skroz dole na Add an application, izaberi Viber, pa štikliraj Enable za notifikacije, izaberi boju i sl.

Sa Light Managerom (free) može za viber ber problema, ja ga koristim na stock rom-u. Light Flow sam batalio, više puta mi je pojeo bateriju za par sati. Samo moraš ručno da dodaš - u LM gore levo na one tri horizontalne crte, Application, idi skroz dole na Add an application, izaberi Viber, pa štikliraj Enable za notifikacije, izaberi boju i sl.

Meni nešto nije hteo da radi Light Manager sa Viberom kako treba. Odnosno, kada radi sa Viberom, neće da prikaže propuštene pozive.

Ubacio sam avgustovsku stock verziju, odlicna je - tek par sati je na telefonu, videcemo kad odlezi, ali rekao bih da je i na oko brza od prethodne. :)

Postoji li mogućnost da se uključi cast screen ako telefon nije rutovan? Nešto sam guglao juče i danas ali nisam uspeo da pronađem rešenje. Bilo mi čudno što neće da prikaže nijedan tv i onda izguglam da je google disejblovao cast na 5X i 6P i da se na rutovanim telefonima reši za sekund.
Ovo i mene zanima

Stigao mi 5X danas.
Prvi utisak - mrtvi punjac. Je*o ih type-c. Dobio sam neka dva adaptera, kabal ide u jedan adapter, pa taj adapter ide u jos jedan adapter koji ide u struju.
Sad sam mislio da ga rutujem odmah - prc, nemam kabal da ga povezem sa kompom. Bas sam se smorio.

Other than that, sve radi super, brzo i fluidno. Pre ovoga sam imao G2, prednost G2 je estetika, screen2body i materijali(?). Ne znam od cega su pravljeni, znam da G2 lepse lezi u ruci, i imam veci premium osecaj dok njega drzim nego 5X. Opet kazem, ne znam od cega su, osecaj je jednostavno takav.
Svidja mi se kako fp radi. Kamera je takodje odlicna. Cim sam ga upalio dobio sam neki apdejt(~60mb), i odradio sam to.

Elem, par pitanja.
LED ne svetli dok se telefon puni?
Da li mogu da ga rutujem bez kacenja na komp?
Dajte neke linkove za kablove/adaptere/sta mi vec treba..
Kako da prikazem % za bateriju, nigde ne nalazim u podesavanjima?

Poslednja izmena:
Držiš zupčanik u notifikacijama da otključaš system ui tuner pa tu imaš battery percentage i još neke stvari.
Rekoše da hama kabl radi ok, jedino što je 1000 din. Na aliju su 2-3-4 dolara.

Nazad
Vrh Dno