Možeš kittens da probaš, ima i dodatak za menjanje boja, free jeBogami bas lepo radi od zadnjeg builda. Pre toga mi je malo trzao pri skrolovanju, sada je bas smooth. Moze neka preporuka za substratum teme? Ova sto sam koristio ima sad svoj logo kod notifikacija i nikako da skontam kako da to uklonim.
To od ovog sa rednim brojem 20 u buildu..?
Kod mene je 19ka, a mrzi me da flashujem, sem ako je bas vidljiva razlika.
Nexus 5X TapaTalking
Jel ti radi bolje/brže stock?
Da li je neko uspeo, na stock rom-u, da podesi da ima led notifikacije i za propuštene pozive, i za Viber?
Pokušao sam sa Light Flow i sa Light Manager aplikacijama, ali onda nema notifikacije za Viber.
Čudno mi je da na stock rom-u, sa svim update-ovima nema led notifikacije za propuštene pozive.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Baš tako. Na N5 sam pravio nijanse koje god boje sam hteo, na N5X ne može da izvuče narandžastu, onu gotovu iz Light Flow, daleko bilo da pravim neku boju, sve su na kraju bele...Jedino je glupo sto led na 5X prikazuje otprilike 5-6 boja: crvena, zuta, zelena, ljubicasta, plava. Nexus 5 moze da izvuce bukvalno sve boje, plus moze i odredjene nijanse.
led blinker pro. a viber samo dodas u user apps. ne radi sa ambient display-em tj. pali ga non stop i moras da ga ugasis i led ne trepce uvek u savrsenom intervalu koji podesis ali radi inace sve. ja ga koristim
Da li je neko uspeo, na stock rom-u, da podesi da ima led notifikacije i za propuštene pozive, i za Viber?
Pokušao sam sa Light Flow i sa Light Manager aplikacijama, ali onda nema notifikacije za Viber.
Čudno mi je da na stock rom-u, sa svim update-ovima nema led notifikacije za propuštene pozive.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sa Light Managerom (free) može za viber ber problema, ja ga koristim na stock rom-u. Light Flow sam batalio, više puta mi je pojeo bateriju za par sati. Samo moraš ručno da dodaš - u LM gore levo na one tri horizontalne crte, Application, idi skroz dole na Add an application, izaberi Viber, pa štikliraj Enable za notifikacije, izaberi boju i sl.
Ovo i mene zanimaPostoji li mogućnost da se uključi cast screen ako telefon nije rutovan? Nešto sam guglao juče i danas ali nisam uspeo da pronađem rešenje. Bilo mi čudno što neće da prikaže nijedan tv i onda izguglam da je google disejblovao cast na 5X i 6P i da se na rutovanim telefonima reši za sekund.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari