Šta je novo?

LG Nexus 5X

Inace baterija je ocaj (posle z2). Danas jedva 3h sot. 1:40 min je bila navigacija ostalo net 3g.

Ja sam na 42%,od 11 sati,preko 2h50min sota,wifi i 3g pola-pola,osvetljenje auto. Dok sam juce npr imao keep awake drain,tako da varira solidno..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Meni je obično oko 4 sata sota, retko do 4:30, ja sam zadovoljan sa tim .

Evo,bas sam slao kolegi na pp malopre.

bfc87ba2f50a79ba3f263469763ccab5.jpg

385ac7aa03f8fda6a638a05eb22cb507.jpg

Skoro sam kupio nexus 5x i nov sam sto se tice androida i za sada sve lepo radi sem sto mi se povremeno desava da tastatura kod poruka ili whatsappa nece da kuca slova kad treba da odgovorim na poruku,pa moram da gasim aplikaciju i ponovo pokrecem. U cemu je problem?

primetio sam kada razgovaram(ne preko spikerfona nego normalno) da ako je do maksimuma povecan ton cuje se pa cudan zvuk pri visokom tonu (recimo kada javi automat). Ako se malo stisa sve je ok. Imate li slican problem?

primetio sam kada razgovaram(ne preko spikerfona nego normalno) da ako je do maksimuma povecan ton cuje se pa cudan zvuk pri visokom tonu (recimo kada javi automat). Ako se malo stisa sve je ok. Imate li slican problem?

Prisluskuju te, nema sta hehehhe :D
Cime se bre bavis :D

Evo ga
e5f6a8716885bbb47ba33dc60ced3487.jpg

Otkucam post i izadjem iz tapatalka[emoji23] [emoji23]

Skoro sam kupio nexus 5x i nov sam sto se tice androida i za sada sve lepo radi sem sto mi se povremeno desava da tastatura kod poruka ili whatsappa nece da kuca slova kad treba da odgovorim na poruku,pa moram da gasim aplikaciju i ponovo pokrecem. U cemu je problem?
Google keyboard? Skini najnoviju verziju (korisi aptoide aplikaciju). Ako to ne resi, wipe cache i dalvik.

@axel-junior
Slabo ga koristis dok je na mobilnom internetu, zato i imas dobar rezultat. A i vecinom si na wifi. Bilo mi je cudno, nema sanse da izdrzi 50-50 ovaj nexus. Testirao sam sve moguce +- servisi i opet to je nekih 4h maksimum uz koriscenje opcija pametnog telefona :) I meni dok sam samo u stanu dosta drzi, ovako na 3g/4g svuce ga brzo :)

Jbm li ga,dokle god prelazi 4h u proseku meni je to ok,sa ovakvom brzinom punjenja..danas sam ga koristio dosta manje pa je izdrzao ceo dan,inace mi i G2 nije drzao ceo dan bez dopunjavanja..ne bih menjao ovaj rapid charge za jos sat SOTa :)

Ja cu moj da prodam zbog dialera. Toliko mu treba da otvori da ja zaboravim koga sam hteo da zovem. Tako da ukoliko ima zainteresovanih, javljajte se :D

Ja nemam problem sa dialerom,evo dacu ti moj za 30e doplate [emoji23]

Ne znam o kakvom se problemu sa dialerom radi,kod mene je sve kako treba.
Bilo bi zalosno da ne radi kako treba,to mu je ipak osnovna namena :)

Sent from my Nexus 5X

Prvi put da cujem da se neko zali na to kod 5Xa.

Ne znam o cemu pricate,otvara se za manje od sekund iako nije u ramu.

Sent from my Nexus 5X

I kod mene,nikakav delay i kad nije u ramu.

More meni je na edge plus otvaralo instant. Uglavnom mi je lg ovakve zahebancije priredjivao, ali dobro. Mozda je i do onih silnih update-a, kad budem imao vremena odradicu factory reset.
Sramota me, kod burazera na tesli ide instant hahaha :D

Sent from my Nokia 1110

Slike u auto modu su dosta losije od hdr.

Nexus 7
Porediš babe i žabe.

Auto mod je tu da pretpostavi šta neki laik u fotografiji želi da dobije, tj na šta da izoštri, na kojem delu fotografije da izmeri svetlost itd...

HDR je neprirodna, preterano obrađena fotografija, napucanog kontrasta i boje, preterano izvučenih senki i high lights - a. Neupotrebljiv za slikanje ljudi, eventualno životinja kojima želimo da pojačamo neku boju, papagaja na primer itd, a da setio sam se, od ljudi, HDR - om možemo slikati Zoricu Brunclik, zbog kose naravno.

Znači mislim brate, HDR samo za pejzaže, eksterijer, enterijer...

Na primer, ne možeš slikati hranu u HDR - u, na šta će ličiti ? [emoji3]

Automobili neće imati pravu boju u HDR - u, znači ne može...

Ako sam nešto zaboravio, izvinite me. [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Sent from my SM-T310 using Tapatalk

Нешто ми троши батерију током мировања, 20% за 7 сати, андроид систем највећи потрошач, све време био "будан". Има ли начина да се види шта је без рута?

Nazad
Vrh Dno