Šta je novo?

LG Nexus 5X

Backup u settings/backup&reset iskljuci ako vec nije ugaseno.

Sent from my Nexus 5X

Није угашено, пробаћу како је када се то искључи, мада видим да може бити и до забаговане синхронизације нечега на Гугл налогу, мени контакти стоје пар дана са рефреш знаком поред (укључио, искључио синхр., нема више знака).

Koliko je bolji zvuk preko zvučnika kada se uključi equalizer i FX booster preset! Ne verujem! :-D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

A tek sa viperom.. :)
Ne znam šta se koji moj dešava sa googlom, očigledno da postoji neki problem sa sinhronizacijom u zadnje vreme, svi ga imamo, na različitim telefonima. Ne mogu da verujem da ne mogu da srede to toliko vremena..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Nije mi jasna jedna stvar. Ukljucim na primer facebook, whatsapp, viber, instagram. Sve to drzi u pozadini. Odem u kesirane procese, pise da je kesirano 115 mb, nema ni fba, ni whatsappa ni vibera ni instagrama. Otvara u komentu sve to, a pise da nije kesirano?

Sta tacno gledas u running services?

Sve ja to razumem, evo scena iz bioskopa, jedini izvor svetla je platno. Uz dosta vibracija izlazi odlicna slika za te uslove. Nekad izadje mnogo dobra fotka, a nekad skroz neupotrebljiva, o tome pricam. Inace sto se tice displeja, cudan im je bas premaz na ekranu. Ukoliko stavljate kaljeno staklo, ne dobija se ni priblizno lepa vidljivost kao kod ostalih telefona. Testirao sam danas dve debljine, rezultat isti.
Pogledajte prilog 200305
Ti si ladno iz Gornjeg Milanovca. Videh ovu sliku na fb :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Nije mi jasna jedna stvar. Ukljucim na primer facebook, whatsapp, viber, instagram. Sve to drzi u pozadini. Odem u kesirane procese, pise da je kesirano 115 mb, nema ni fba, ni whatsappa ni vibera ni instagrama. Otvara u komentu sve to, a pise da nije kesirano?
Te aplikacije su ti pokrenute, u ramu su ti u okviru running services.
Keširane aplikacije su obično neke koje nemaju neke realtime promene na primer b92, chrome, YouTube a te aplikacije gde se dopisuješ one su non stop aktivne. Tako ja barem kontam :)

Poslednja izmena:
5bc18e478d105d53bc8b8cdf2fbe22b7.jpg

06377f11bfef85498641a0f51585f1ae.jpg

Evo sad pise samo za instagram, a sve je ostalo u pozadini. Ako nekog zanima uptime 250h. Doduse sad je 250 mb, a cesto bude 120-130 mb ali opet ostane kesirano. Mene te brojke ne zanimaju, telefon radi lepo, samo mi je cudno malo. I koja je onda razlika izmedju prve i druge liste?

Poslednja izmena:
Prva lista je šta ti je trenutno u ramu kao aktivan proces a keširano je šta stoji u pozadini i čeka da pređe u aktivan proces u trenutku kada uđeš u aplikaciju.

Evo sad pise samo za instagram, a sve je ostalo u pozadini. Ako nekog zanima uptime 250h. Doduse sad je 250 mb, a cesto bude 120-130 mb ali opet ostane kesirano. Mene te brojke ne zanimaju, telefon radi lepo, samo mi je cudno malo. I koja je onda razlika izmedju prve i druge liste?

Koje sve zderace ram-a imas, zato je i used skoro 1.5GB.

E *** :D ja narucujem belu kozu,deluje mi najbolje za beli telefon.

Da sam uzeo crni,mahagony wood 100%,na belom je bezveze zbog fingerprinta,bas strci onda.

@lates pa zagrej to fenom, i onda predji s onom krpicom preko...

Jel ima neko neki dobar case na Nexusu? Razmisljam se izmedju dbranda i casea,a ne mogu da nadjem neki case da mi se bas svidja.

Чудним сплетом околности набавио сам још један Anker power bank, 13400+...Output je 5v/4,8A. Питање је : Хоћу ли моћи да пуним 5х са њим, имајући у виду ових 4,8 ампера, сметаће му, оштетиће га? Имам Tronsmartov USB A на USB C кабл, проверен, и њега бих користио за пуњење.

Video sam to cim je izbacio,ne svidja mi se. Dalje?
[emoji1]
Edit: jel ima neko slucajno ovaj ringke?

Poslednja izmena:
Video sam to cim je izbacio,ne svidja mi se. Dalje?
[emoji1]
Edit: jel ima neko slucajno ovaj ringke?
Imam ja Ringke... Dva nova. Jedan stavio na oglas, jer brat odustao od Nexus 5X, a drugi ne koristim jer mi žao Dbrand-a. :)

Šta te konkretno zanima?

Sent from my Nexus 5X

Nazad
Vrh Dno