Šta je novo?

LG Nexus 5X

Znaci preview 3 za vreme google I/O ... Isto kao prosle god

Final sa novim nexusima :)

Pa da - standardno ....

The N Developer Preview runs from 9 March 2016 until the final Android N public release to AOSP and OEMs, planned for Q3 2016.

At key development milestones, we’ll deliver updates for your development and testing environment. In general you can expect an update each month (4 to 6 week interval). The milestones are listed below.

Preview 1 (initial release, alpha)
Preview 2 (incremental update, beta)
Preview 3 (incremental update, beta)
Preview 4 (final APIs and official SDK, Play publishing)
Preview 5 (near-final system images for final testing)
Final release to AOSP and ecosystem

6P isto dobio zakrpe kao i 5X :)

General device performance
DND next alarm disappearing issue
Carrier-specific bug fixes
Connectivity improvements

http://www.androidpolice.com/2016/0...e-improvements-a-do-not-disturb-fix-and-more/

Poslednja izmena:
470 € 6P - sad već može da se priča na temu kupovine !

n-preview-updates_2x.png

Vibracija na telefonu je bitna koliko i čuvar plaže u zimskom periodu :D

Pa kako kome. Meni je vibracija veoma bitna. :)

Pa druze verovatno je covek naleteo na super ponudu i to je to, nema vise.
@eufrat ako imas vremena nekad za pivo/sok javi se da vidim kako izgleda to cudo od telefona uzivo.

Bio je jedan polovan na KP otprilike za tu cenu, tako da je verovatno to. :) Dobrodoš'o, eufrat.

Pa druze verovatno je covek naleteo na super ponudu i to je to, nema vise.
@eufrat ako imas vremena nekad za pivo/sok javi se da vidim kako izgleda to cudo od telefona uzivo.

+1
Druzenje uz Nexus 6P. Ali ga prvo napuni glupostima da jako lose radi kako bih odustao od kupovine :D

Lepo radi N nemam zamerki i nekako lepo i izgleda kao dobri stari KK pogotovo sa ovim pink wallpaper-om, jos samo da izbace app drawer i super treba da ga stave da se ulazi u njega svajpom kao i na google now samo suprotna strana

Kako vam se pokazao 5x sa najnovijim update-om? da li je fluidnost zaista bolja? Gledam da uzmem neki telefon do 300e, u tu cenu mi ulazi knap 5x 32gb, ali me brine tih 2gb rama, s obzirom da su proizvodjaci vec krenuli sa 4 i vise cak...

Meni ni pre nije ništa seckalo.

Ti vidi sta koristiš od aplikacija i da li se uklapaš

Prilozi

• uploadfromtaptalk1457647471761.png
    uploadfromtaptalk1457647471761.png
    222.3 KB · Pregleda: 192
  • uploadfromtaptalk1457647484349.png
    uploadfromtaptalk1457647484349.png
    185.2 KB · Pregleda: 192
Ne hvali ga previse izrada mozda jeste vrhunska na oko ali taj alu je veoma osetljiv i nemas pojma koliko ga je lako ostetiti, izgrebati, ulubiti itd.Case ili skin obavezno ako hoces da ti bude lep duzi vremenski period.

Ne hvali ga previse izrada mozda jeste vrhunska na oko ali taj alu je veoma osetljiv i nemas pojma koliko ga je lako ostetiti, izgrebati, ulubiti itd.Case ili skin obavezno ako hoces da ti bude lep duzi vremenski period.

Nije jedini telefon koji je izradjen od aliminijuma i koji pati od takvih problema, tako da je to ocekivano. Porucio sam dBrand, cekam da stigne.

Ne samo lijep, nego da ne zaradis koju liniju na ekranu, onda se mozes slikati.[emoji16] Pogotovo ovoliki tel, koji lako moze ispasti. Nikakve sminka naljepnice tu ne pomazu vec nesto tipa ringke fusion i sl.

Ovo sam ja cijelo vrijeme pricao za P8 i Mate S ali dzaba :)

Konacno sam dobio svoj Nexus 6P na test.. u Hrvatsku je dosao skoro pola godine nakon izlaska..
Svejedno, odradio sam jedan unboxing i prve dojmove, pa ako nekog zanima nek baci oko.. iako se sve vec zna, al eto, mozda je nekom zanimljivo cuti to na poznatom jeziku :)
https://youtu.be/dYHpa0FQlpk

Meni ni pre nije ništa seckalo.

Ti vidi sta koristiš od aplikacija i da li se uklapaš
U principu ja nisam neki heavy korisnik, do nekih 50 aplikacija instaliram obično i ono što mnogo radi u pozadini obično stavim u greenify, mislim da ne bi trebalo da ima problema, sta mislis?

Kako vam se pokazao 5x sa najnovijim update-om? da li je fluidnost zaista bolja? Gledam da uzmem neki telefon do 300e, u tu cenu mi ulazi knap 5x 32gb, ali me brine tih 2gb rama, s obzirom da su proizvodjaci vec krenuli sa 4 i vise cak...

Nisam koristio 5x ali jesam Flex 2 sa 2gb rama i bolje radi nego S6 sa 3gb, jer bolje kesira. Sa 2gb ocekuj maksimum kesiranja nekih 400mb, mozda 500mb. Dok sa fonovima sa 3 i 4gb ocekuj kesiranja preko 1gb. E sad koliko ti je to bitno, to ti najbolje znas :)

U principu ja nisam neki heavy korisnik, do nekih 50 aplikacija instaliram obično i ono što mnogo radi u pozadini obično stavim u greenify, mislim da ne bi trebalo da ima problema, sta mislis?
Pa onda će biti ok. Zato sam i okačio moje ss da vidiš. Ja nemam fb, messenger, twitter... i imam gomilu slobodnog rama. U principu Facebook app je tu najveće zlo, ostalo nije strašno.

Fb i njegov mesendzer su oduvek bili zlo jos iz vremena ics i jb, nije mi jasno da toliko velika kompanija sa toliko "strucnjaka" nije u stanju da uradi normalnu aplikaciju za svoju drustvenu mrezu. Ajde sto ne radi dobro i ubija ram i bateriju nego i izgleda kao q..ac

Nazad
Vrh Dno