The N Developer Preview runs from 9 March 2016 until the final Android N public release to AOSP and OEMs, planned for Q3 2016.
At key development milestones, we’ll deliver updates for your development and testing environment. In general you can expect an update each month (4 to 6 week interval). The milestones are listed below.
Preview 1 (initial release, alpha)
Preview 2 (incremental update, beta)
Preview 3 (incremental update, beta)
Preview 4 (final APIs and official SDK, Play publishing)
Preview 5 (near-final system images for final testing)
Final release to AOSP and ecosystem
General device performance
DND next alarm disappearing issue
Carrier-specific bug fixes
Connectivity improvements
Ljudi, evo da se i ja upišem u listu strelaca. Uzeh "gray" (crni) 6P za 470€ ganc nov. Mislim da sam ok prošaoUtiske javljam kasnije...
U NS-u, preko KP.Gde si to nasao ako nije tajna?
470 € 6P - sad već može da se priča na temu kupovine !
![]()
Vibracija na telefonu je bitna koliko i čuvar plaže u zimskom periodu![]()
Možeš link na pm, ovo sve što vidim je preko 500e i jedan za 485e već odpakovan...U NS-u, preko KP.
Pa druze verovatno je covek naleteo na super ponudu i to je to, nema vise.
@eufrat ako imas vremena nekad za pivo/sok javi se da vidim kako izgleda to cudo od telefona uzivo.
Cuj nije bitna vibracija.[emoji15] Tako najbolje osjetim da sam pritisnuo dugme. Bez haptica mi nekako bez duse.470 € 6P - sad već može da se priča na temu kupovine !
![]()
Vibracija na telefonu je bitna koliko i čuvar plaže u zimskom periodu![]()
Ne hvali ga previse izrada mozda jeste vrhunska na oko ali taj alu je veoma osetljiv i nemas pojma koliko ga je lako ostetiti, izgrebati, ulubiti itd.Case ili skin obavezno ako hoces da ti bude lep duzi vremenski period.
Meni ni pre nije ništa seckalo.
Ti vidi sta koristiš od aplikacija i da li se uklapaš
Ne samo lijep, nego da ne zaradis koju liniju na ekranu, onda se mozes slikati.[emoji16] Pogotovo ovoliki tel, koji lako moze ispasti. Nikakve sminka naljepnice tu ne pomazu vec nesto tipa ringke fusion i sl.Ne hvali ga previse izrada mozda jeste vrhunska na oko ali taj alu je veoma osetljiv i nemas pojma koliko ga je lako ostetiti, izgrebati, ulubiti itd.Case ili skin obavezno ako hoces da ti bude lep duzi vremenski period.
Ne hvali ga previse izrada mozda jeste vrhunska na oko ali taj alu je veoma osetljiv i nemas pojma koliko ga je lako ostetiti, izgrebati, ulubiti itd.Case ili skin obavezno ako hoces da ti bude lep duzi vremenski period.
U principu ja nisam neki heavy korisnik, do nekih 50 aplikacija instaliram obično i ono što mnogo radi u pozadini obično stavim u greenify, mislim da ne bi trebalo da ima problema, sta mislis?Meni ni pre nije ništa seckalo.
Ti vidi sta koristiš od aplikacija i da li se uklapaš
Meni jos uvek nista ne izbacuje za update.Kako vam se pokazao 5x sa najnovijim update-om? da li je fluidnost zaista bolja? Gledam da uzmem neki telefon do 300e, u tu cenu mi ulazi knap 5x 32gb, ali me brine tih 2gb rama, s obzirom da su proizvodjaci vec krenuli sa 4 i vise cak...
U principu ja nisam neki heavy korisnik, do nekih 50 aplikacija instaliram obično i ono što mnogo radi u pozadini obično stavim u greenify, mislim da ne bi trebalo da ima problema, sta mislis?
Kako vam se pokazao 5x sa najnovijim update-om? da li je fluidnost zaista bolja? Gledam da uzmem neki telefon do 300e, u tu cenu mi ulazi knap 5x 32gb, ali me brine tih 2gb rama, s obzirom da su proizvodjaci vec krenuli sa 4 i vise cak...
Pa onda će biti ok. Zato sam i okačio moje ss da vidiš. Ja nemam fb, messenger, twitter... i imam gomilu slobodnog rama. U principu Facebook app je tu najveće zlo, ostalo nije strašno.U principu ja nisam neki heavy korisnik, do nekih 50 aplikacija instaliram obično i ono što mnogo radi u pozadini obično stavim u greenify, mislim da ne bi trebalo da ima problema, sta mislis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari