Šta je novo?

LG Nexus 5X

Na tih 200 jos 330 i nosi ga, btw nema weather widget nazalost

Loznice zar ima na stocku N tema na tamno. Opa to je dobro za olede. Yebo vise ovu bjelinu, ubi oleda.

E da rapid charging ne radi tj ne pise vise rapidly nego samo charging

BIA za mjesec-dva ce te smoriti velicine, i jos ako primjetis da se nav bar malo ocrtao, ubija u pojam. [emoji23] Ja ako primjetim neke naznake burn ina, valjaj na oglase.[emoji5]

Jesu li otkrili DT2W i jesu li ga ispeglali, jako bitno? Ako nisu ne znam do kad ce cekati.

[youtube]85ZsM_8Z41M[/youtube]

I dpi moze da se menja.. Root ostaje samo za reklame :)

Joj lepote kad sve backupujes, dirty flash roma (konkretno pure nexus) i nema peglanja ni o cemu, BBS, Layers, DPI, Hosts, Kernel podesavanja... Jeste to 10+ min posla, ali zasto razmisljati i stalno raditi, automatika konza. Napraviti jos flashable zip u slucaju clean flasha i to je to. [emoji16] Me krivi sliku.[emoji106]

uploadfromtaptalk1457569206424.jpg

Poslednja izmena:
Ja flešovah ovaj specijalni build za 5x. Ne znam kako ali stock kernel mi nije enkriptovao telefon. Videćemo kako će se pokazati u narednim danima, kažu da su svašta popravili mada ja nešto i nisam imao problema koji bi tražili neke popravke.

Fast charging ne radi na N-u, wapp ne moze da salje screen shots ekrana, instagram ne podrzava split scr ili split ne podrzava instagram

Ma znam ali me cudi za fast chrg pre sam ocekivao da ce kamera da zeza

ljudi treba mi hitan odg,,,vidim da je 5x sada dosta povoljan, 275e....jel smatrate da ce jos da pada ili je ovo fixno...pocetna cena je bila 350e..?

Rasti sigurno nece, moze samo da pada i padace...e sad u kojom meri to je vec diskutabilno.
Generalno 275e je odlicna cena za taj telefon, ako si u mogucnosti pazari i mani se cekanja...cekati mozes ceo zivot na bolje ili jeftinije.

Rasti sigurno nece, moze samo da pada i padace...e sad u kojom meri to je vec diskutabilno.
Generalno 275e je odlicna cena za taj telefon, ako si u mogucnosti pazari i mani se cekanja...cekati mozes ceo zivot na bolje ili jeftinije.

ubija me shto sam na redmi note 2 za koji jednostavno nmg da nadjem manu, ali zaista...a ovaj je bar 130e vishe...

Ljudi, evo da se i ja upišem u listu strelaca. Uzeh "gray" (crni) 6P za 470€ ganc nov. Mislim da sam ok prošao :) Utiske javljam kasnije...

Prejaka mislim

Moja greška onda, na 5x onda drnda ludo ko nekad na petici?

Poslednja izmena:
Koliko sam razumio BIAu preslaba. Ako je prejaka najmanji je problem smanjiti jacinu.

Ali najveci problem od svega je sound i vibration haptic u paketu. [emoji23]

470 € 6P - sad već može da se priča na temu kupovine !

n-preview-updates_2x.png

Vibracija na telefonu je bitna koliko i čuvar plaže u zimskom periodu :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno