Šta je novo?

LG Nexus 5X

Koliko vidim kod njih krenuo update? Zale se komentatori da im laguje kamera, desava li se isto kod nekoga od vas? Meni radi ok

Poslednja izmena:
@Sale83 Nemam pojma :D Nerviraju me aplikacije kao sto je onedrive, here maps i sl koje rade u pozadini bez razloga (ne koristim na onedrive camera upload pa da shvatim), a bez root-a ne mogu da ih ubijem, odn. mogu ali se upale ponovo. Sa mojim koriscenjem ima oko 500mb slobodnog rama sto je ok, al' eto, ne znam, paranoja :S:

Eno imate na android police linkove previw N-a da skinete

Pustise nexus 5 niz vodu :) bilo je lepo dok je trajalo ;)

@Vojkan

Poslednja izmena:
Ne verujem, ni nexus 7 2013 nije imao preview za M a dobio je official update

5296c347ba0ee2500ef520453be98a82.jpg

da17a7389f618f66734297312244d2e4.jpg

eeef7c6a23359eb7fe21e3b9ec6f3ccc.jpg

Sa xda par slika

Edit

The Android N Developer Preview is available for a wide range of devices, and unlike previous years, it appears Google is even offering an OTA update for the build to those possibly uncomfortable flashing the images via a few command lines. 

Ovaj deo mi nije bas jasan.. Dobijes ota betu i ti je odbijes i onda te vise nikada ne smaraju sa betom ili ?

Poslednja izmena:
Da te vesti nisam ni video.. Zanimljivo.

http://www.androidpolice.com/2016/0...ture-in-picture-mode-finally-come-to-android/

http://www.androidpolice.com/2016/0...-is-off-even-when-the-device-isnt-stationary/

Bonus :)

http://www.androidpolice.com/2016/03/09/download-heres-the-new-android-n-wallpaper/

Edit

Thankfully, that's about to change: starting with Android N, Doze will now activate whenever the device's screen is turned off, even it's not laying on a still surface. This will undoubtedly be great news for sea captains and people who live in areas that are especially prone to earthquakes, but it's also great for normal people who keep their phones in their pockets for the larger part of the day.

In addition to an improved Doze mode, Google is also continuing to invest in Project Svelte, their effort to make Android much more memory efficient so that it can run smoothly on an even broader range of devices. By making background work more efficient, Android N should also consume less resources and gain even more battery savings too.

Edit2

[youtube]LpPKz3uRZyc[/youtube]

:)

Poslednja izmena:
325051148e87428b3b04bfe7388460d5.jpg

Ovako izgleda ota kada se prijavite na android beta program.. Dodje mi da uzmem 5x samo zbog ovoga [emoji23]

Ali izdrzacu nekako..

Posle registracije za android beta program updejt mi je odmah ponudjen OTA za android N. Uradicu updejt ali me zanima kako se posle vraca na 601 ako nesto ne bude ok?

Ma daj gde ovo poredis sa alpha w10m..? To kao da si poredio firefoxOS i ios.
Koristio sam prosli preview i bio je kao zid. Oni to moraju da napisu cisto da se ipak zna da neki bagovi mogu da ulete..

Iako je preview1 ocekujem da ce raditi dosta dobro.. Sledeci ota beta updejti imaju samo dodatno da ga ispeglaju. Maltene je preview3 99% finalni stock img.

Poslednja izmena:
Ali ovo je dobro sto su ga ovako ponudili, raja ce se naloziti, dojavljivace se bugovi, google ce valjda ispravljati, tako da na ljeto ili kad vec dolazi beton verzija za nas ostale koji nismo zeljni testiranja.
Samo loznica bi im nasao masu bugove, njega ne moze zaobici nista. Velika steta bi bila za zajednicu da loznica ne predje na 5X.[emoji23]

Windows10aplha lozac savrsen edisn, to nece biti stable jos 6 meseci. Prethodni preview verzije su bile skoro pa final. Kada sam ja koristio

Idem ja lepo na N kad ga vec nude sakom i kapom

Poslednja izmena:
Ajde idem da odradim pa se javim sta i kako sano da se zna radim ovo zbog wallpapers-a LOL

Pazi ako ti se ne svidi morace ljudi ovde sa teme da ti crtaju kako da se vratis na 6.0.1 [emoji5]

Poslednja izmena:
Baš *******o kada na netu pročitaš nešto i onda formiraš mišljenje koje predstavljaš kao apsolutnu istinu, opet na internetu. :)

Evo ga instalirano je. Radi sve kao podmazano sutra cu probati kameru, zvuk itd itd

Testiraj malo dual prozor (drzis recents dugme) i promeni temu u tamnu :)

Ima li weather widgeta ili mu se bliže oglasi?

Baš *******o kada na netu pročitaš nešto i onda formiraš mišljenje koje predstavljaš kao apsolutnu istinu, opet na internetu. :)
Pa sta bi trebalo, kupiti i formirati misljenje. Jeste dobar, ali skup i ne bas pametan zanat. Kad bi za sve tako gdje bi bili. [emoji23] Pa normalno da procjenjujes i kupujes na osnovu iskustava, reviewa i sl. po netu, nevezano za ovo, nego sve. Barem ko hoce da odradi dobru kupovinu, polako ne zuri nigdje, sumira utiske, obradjuje u glavi i donosi odluke vremenom.[emoji23]

Vrh Dno