Šta je novo?

LG Nexus 5

Pa kakvu si grešku dobio?
Verovatno ćeš je dobiti i ako (do)čekaš.

Како коме. Мени није.

U 6.0.1 ubacili su obaveštenje kada se uređaj puni brzo i standardno. Na lockscreen-u sada piše "Rapid charging" kada se koristi brzi punjač. :)

Ja imam punjač od 1.8A. Puni Nexus 5 snagom od 1.65A. Kada njega koristim, piše Rapid Charging na Android 6.0.1.

Meni nece da podigne sistem posle flesovanja supersu 2.62 ili 2.62-3. Pre toga sam bio rutovao sa 2.52 i ono sto mi je bilo bitno je radilo; root explorer, stick mount, total commander, power toggles. Vratim se na 2.52 i digne sistem normalno. Probao sam da ponovo flesujem stock boot.img jer sam procitao da ako se prelazi sa supersu ranijim od 2.56 mora da se vrati na stock boot image pa ponovo probao sa 2.62 i nakon toga 2.62-3 ali nece pa sam se opet vratio na 2.52. Gde gresim?

Jesi mozda dozvolio TWRP da flesuje supersu posle tvog flesovanja? Postoji upozorenje kada se zavrsi flesovanje SuperSU 2.62 da se odbije ta dozvola koju trazi TWRP

Flesovao sam iz twrp preko opcije instal. Jel trebalo na neki drugi nacin?

Hehe upravo mi se puni telefon. Tačan izraz prilikom brzog punjenja je "Charging rapidly". :)

Fabrički boot, install poslednje verzije SuperSU iz TWRP, pa odbiješ da TWRP modifikuje sistemsku particiju. To je sve, radi bez problema.
Pa to sam i radio kao sto sam napisao u prvom postu sa pitanjem. Izvukao iz celog imaga fajla boot.img (Stock, inace mi je stock 6.0.1). Flesovao ga preko adb. Nakon toga instalirao preko twrp supersu 2.62-3 ali nece da podigne sistem posle toga. Udje u boot loop i samo vrti one slicice.

Htedoh da aktiviram usb fast charging.. Uzmem fleshnem blue kernel posle super su ,odradim reboot kad ono imam sta da vidim. Kernel ostao stock :/
? ?

Edit: uspelo iz drugog puta.. Koji trip

Poslednja izmena:
Koji case je sada aktuelan, a da nudi dobru zaštitu od padova? Moram nešto da uzmem devojci da opet ne slomi ekran, smotana je u ruke skroz :)

Па мојој је каљено стакло више пута сачувало екран... Ево чекам треће... Исто и мени на нексусу... Али ако хоћеш добру облогу узми спиген ултра слим, скоро је неприметан а штити углове..

Koji case je sada aktuelan, a da nudi dobru zaštitu od padova? Moram nešto da uzmem devojci da opet ne slomi ekran, smotana je u ruke skroz :)

Sa spigenom nema greske. Ja sam obozavao taj case.

I naravno Nilkin glasso pod obavezno. Nakon prvog lomljenja, jos jednom je coskom gadjan patos, Nilkin odradio posao i primio malo ostecenje.

Па мојој је каљено стакло више пута сачувало екран... Ево чекам треће... Исто и мени на нексусу... Али ако хоћеш добру облогу узми спиген ултра слим, скоро је неприметан а штити углове..

Misliš na Spigen Ultra Fit? Ja sam više razmišljao u pravcu Ringke Fusion, potcenjuješ je :) Nego, dugo sam van priče, predložite neku kombinaciju koja dozvoljava case + kaljeno staklo.

Nisi nesto dobro uradio, jer je meni to prošlo bez problema.

Samo glass zalijepi pravilno, bez prasine ispod i centriraj ga fino i to je to.

Kad smo već kod toga, jel znate ko lepi folije/stakla za nadoknadu? Znam koliko sam vremena izgubio kad sam lepio folije na nexuse, jesam na kraju lepo zalepio, ali sam se namučio jer uvek uleti neko zrnce prašine, skloniš jedno, u međuvremenu se odnekud pojavi drugo, jedva na kraju sam uspeo da sve trunke selotejpom sklonim. Čak sam i to radio u kupatilu gde sam ga prethodno napario kao što mnogi savetuju, ali džabe :) Javite mi na PM ako ste nosili kod nekog da vam zalepi, nemam više živaca za takve stvari.

Šta si napario? :D

Iz ličnog iskustva, sredstva za čišćenje ekrana (TV) privremeno odbijaju prašinu, pa su odlična za lepljenje folije na ekran telefona. Meni je to dosta olakšalo lepljenje folije na tablet.

Poslednja izmena:
Da li sa tim sredstvom ostetis deo oleophobic zastite ? Koliko sam ispratio da bi se sacuvao taj premaz displej sme samo vodom i pamucnom krpom da se cisti

Nazad
Vrh Dno