Koji je to punjač?U 6.0.1 ubacili su obaveštenje kada se uređaj puni brzo i standardno. Na lockscreen-u sada piše "Rapid charging" kada se koristi brzi punjač.![]()
Fabrički boot, install poslednje verzije SuperSU iz TWRP, pa odbiješ da TWRP modifikuje sistemsku particiju. To je sve, radi bez problema.Flesovao sam iz twrp preko opcije instal. Jel trebalo na neki drugi nacin?
Ima i slow charging. [emoji16]U 6.0.1 ubacili su obaveštenje kada se uređaj puni brzo i standardno. Na lockscreen-u sada piše "Rapid charging" kada se koristi brzi punjač.![]()
Pa to sam i radio kao sto sam napisao u prvom postu sa pitanjem. Izvukao iz celog imaga fajla boot.img (Stock, inace mi je stock 6.0.1). Flesovao ga preko adb. Nakon toga instalirao preko twrp supersu 2.62-3 ali nece da podigne sistem posle toga. Udje u boot loop i samo vrti one slicice.Fabrički boot, install poslednje verzije SuperSU iz TWRP, pa odbiješ da TWRP modifikuje sistemsku particiju. To je sve, radi bez problema.
Апсолутоно.... Ауто закључавање при одговору на позив је избачено... А кажу и нека брзина качења на 'вифи'Da mećem 6.0.1? Stigao OTA, ali dal nam je deda mraz dono taze bagova?
Koji case je sada aktuelan, a da nudi dobru zaštitu od padova? Moram nešto da uzmem devojci da opet ne slomi ekran, smotana je u ruke skroz![]()
Па мојој је каљено стакло више пута сачувало екран... Ево чекам треће... Исто и мени на нексусу... Али ако хоћеш добру облогу узми спиген ултра слим, скоро је неприметан а штити углове..
Pa kakvu si grešku dobio?
Verovatno ćeš je dobiti i ako (do)čekaš.
I spigen slim armor i ringke fusion idu uz nilkin glass bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari