Sta ti napise kada otkucas adb devices ?
Danas mi je baterija isto curila kao nenormalna, najveći potrošač ubedljivo bejahu Exchange Services sa 22%...
List of devices attached
0858548400f36a0f unauthorized
Shta se deshava?
Koju aplikaciju koristis?
Gmail za exchange??Gmail. Vidim da na nekim forumima spominju da problem nestaje kada se isključi sync kontakata, pa ću probati tako kada napunim telefon...
I probaj Microsoft Outlook takođe.Gmail. Vidim da na nekim forumima spominju da problem nestaje kada se isključi sync kontakata, pa ću probati tako kada napunim telefon...
Ja sam danas dobio,na cistom,ne rutovanom nexusu.Nisam stigao da proverim za bateriju,ali mi se svidja update.Jel neko dobio na "cistom(ne rutovanom)" n5 ificijalni marshmallow, da znam dal da ga unrutujem?
Ljudi, kako na 6.0 da sklonim back i ostale software dugmice pa da mi se aplikacije vide preko celog ekrana...ovako mi skracuje ...?
Pu majku mu. Desava mi se da u aplikacijama koje razvijam za android, ako je aplikacija portrait, soft keys se sklone ali ostane crna pozadina i tako mi "skrati ekran".. I pokrije aplikaciju iza..pa se delovi ne vide. U landscape modu je sve normalno...to se nije desavalo na L i starijim. Plus mi gyroscope odjednom ne radi u igri koju razvijam, a radilo je na L....za sada M sucks!GMD autohide soft keys app,ali treba root.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari