Šta je novo?

LG Nexus 5

"Your account is not eligible to use Google Now", stock 5.1.1 US Play Store....

Kako da ovo sredim?

Evo ja malo pre azurirao aplikaciju, posto mi jos nije stigla ona verzija kada su se promenili. I svidja mi se kako izgleda, Google Now izgleda malo cudno, ali mnogo lepse. Sada u app drawer ima sa strane ono za brzo povlacenje, barem je sada obojeno i malo ispupceno. Medjutim ne radi mi Now on Tap, drzim ali me odmah prebaci u kartice, umesto da se podigne.

uploadfromtaptalk1442502434941.png

Radio active bug me ubi.. Pazite awake pri kraju kada sam bio na 3g. :)
Imam osecaj da to nece srediti ni na 6.0 final

Poslednja izmena:
Sta mu dodje ova nota? Recent ekran mogu da okrenem samo dok sam u landscape u nekoj aplikaciji pa predjem u recent. Kada stisnem na notu, nista se ne desava, samo me prebaci na pocetni ekran.
http://imgur.com/tJFswje

Nije .. Ali i na preview 3 je ista stvar. Kao sto sam rekao ne ocekujem fiks do neke tamo 6.2 verzije. No nadam se da gresim

Nešto drugo ti je držalo telefon budnim.I ja imam mobile radio bug ali telefon ide normalno u sleep.

Hmmm.. Mislio sam da je do tt posto je imao radio active bug od 3h.
Steta sto nisam bacio pogled detaljnije na bbs

Ne mogu edit. Evo ovo je u pitanju. Nekakav senzor. Mob uopste ne ide u deep sleap.

uploadfromtaptalk1442533987736.png

Sta ciniti ?

Hvala video sam. Ho ne koristim ali sam ga obrisao za svaki slucaj ;)
Adaptive dis nisam koristio u zivotu :)

Sada postepeno startujem apk koje najvise koristim da vidim sta ce da startuje taj senzor.

Poslednja izmena:
Divno, imam čuveni problem sa power dugmetom, rebootuje se telefon na svake dve sekunde. U početku je radio onaj fix sa pritiskanjem dugmeta dok se ne bootuje, ali mi se u toku optimizing apps opet ugasio. Sad više nema baterije da se pokrene, prikačim ga na punjač a on se rebootuje stalno. Bravo LG! Koliko ću da čekam sad u Vip servisu da mi zamene dugme, mesec dana sigurno...

Ja mislio da je Begram ovlašćeni servis, a znam kakve su sve žalbe vezane za njih... Ugovor mi je na kevu, da li ona mora da dolazi, nije valjda da ću nju morati da cimam, nije više u Beogradu...

Ja mislio da je Begram ovlašćeni servis, a znam kakve su sve žalbe vezane za njih... Ugovor mi je na kevu, da li ona mora da dolazi, nije valjda da ću nju morati da cimam, nije više u Beogradu...

Begram je za HTC, Samsung, ZTE i CAT. Mobis je za LG. Dobar je Mobis. Ako nosiš direktno u Mobis, nije potrebno da osoba na čije se ime vodi bude prisutna. Dovoljan je popunjen garantni list i fiskalni račun.

E super onda, videću sutra da odnesem. Glupost živa, samo kad bi im nekako rekao da ne rade factory reset, imam brdo fotki unutra do kojih sad ne mogu da doprem... Nije mi jasno zašto neće da se puni tokom tog loopa, barem da privremeno sredim sa ovim pritiskanjem dugmeta dok se ne pokrene, ali ni to više neće. Van punjača je mrtav...

Nosio sam ja N4 u Mobis prosle godine, zamenili mi ceo prednji panel i zaboravili ljudi da povezu prednju kameru :) Ja im vratio telefon i za 10 min mi sredili kameru i ubacili novo power dugme.

Garancija je bila Telenorova i vodila se na KC Uzice, samo su pogledali da nije istekla i to je sve :)

Ja se iskreno nadam da neće menjati celu ploču zbog power dugmeta, neko piše na netu da i to rade serviseri :) Samo kad bih uspeo da ga uključim barem da prebacim fotke, ali nema teorije, na svake dve sekunde se restartuje čim ga stavim na punjač, ovako bez njega je mrtav skroz. Čitao metode da odglavim dugme - čvrkanje lagano od sto, jače stiskanje, magnet (lol :)), fen, ništa ne pomaže.

Ma sto bi menjali celu plocu, jeftinije je dugme :D
Osim ako nije fizicki kvar na dugmetu :/

Edit: a sto nisi drzao ukljucenu sinhronizaciju slika?

Poslednja izmena:
Dugme klikće normalno, nije fizički zaglavljeno ili polomljeno, ali telefon tripuje da je stalno pritisnuto. Recimo držim Volume down i on uđe u Fastboot na sekundu pre nego što se opet restartuje, što znači da je power već stisnuto :)

Srecno sa slikama onda onda :D

Da... :) Ja se jutros i ponadao, uspevao da dođem do 70 nešto optimizing apps onim sumanutim kliktanjem ali sam izgleda ili posustao u kliktanju ili je baterija crkla u međuvremenu. Situacija sinoć - ostavio telefon kod devojke u tašni, ona izvadila nešto da proveri pošto nije ponela svoj i kaže mi, što ti je telefon ugašen, ja u fazonu dao sam ti ga uključenog... upalio i sve radilo normalno, nisam obraćao pažnju, tu je možda nešto već počelo da zeza. U međuvremenu ga koristio i totalno ispraznio, kad došao kući stavio ga na Qi punjač i on krenuo da vrti optimizing apps - poznata stvar kad ga pustiš da se skroz isprazni. Pustio ga to da radi i otišao da spavam, nisam ni video da li je završio ili ne. Ujutru devojka skida telefon sa Qi-a da stavi svoj i kaže mi što ti se restartuje fon, ja rekoh daj da vidim šta se dešava. Tad je uspevao da dođe do šarenih loptica i tu se restartovao. Posle sam spamovao power dugme kako sam pročitao, ali izgleda da se noću uopšte nije punio, verovatno je tad krenuo da se restartuje sam od sebe, i ono malo baterije što je imalo ja sam istrošio pokušavajući da ga uključim...

Otvorio bih poklopac da probam još jednu foru sa skidanjem kablića sa baterije što savetuju, ali pošto ima onaj lepak iza videće da sam otvarao telefon i neće mi uvažiti garanciju, tako da ***, ništa od slika izgleda. Nije imalo puno bitnih fotki, nešto malo iz inostranstva, ali šta da se radi, pitaću ih da li mogu to nekako da izvuku ako ga srede samo dugme, tad nema potrebe za wipe-om, ali ako menjaju celu ploču, onda ćao zdravo :)

Cemu vam sluze silni klaudi ?? Ljudi bekapujte telefone redovno, dnevno....Mirnije se spava.

Meni je ranije stalno bio upaljen sync na Photos, ali u poslednje vreme ne znam zašto sam ga držao isključenim...

Baterija sigurno ne, gps iovako radi odlicno. A kamera je na svom maksimumu u odnosu na hardver kojim raspolaze.

Vrh Dno