Šta je novo?

LG Nexus 5

Da li se nekome desava na P3 da kada se udalji telefon da se prekine poziv, ekran uopste ne upali? Posto ne zovem toliko cesto, nisam obracao paznju, ali malo pre mi se desilo, ekran se uopste nije upalio, a kada sam stisnuo power dugme, ekran je i dalje bio ugasen, a led lampica je pocela da brzo svetluca u razlicitim bojama. Tek kada sam ponovo stisnuo power dugme, ekran se upalio, ali je bio lockscreen. Slicno mi se desilo i pre nekoliko dana, ali sam mislio da sam nesto ja urado, medjutim posto je isto mislim da je do P3. Ranije mi se nikada nije desilo.

I meni je zabagovalo par puta. Ali mi lampica nije divljala.
No desava mi se jedan bag na svaka ~2 dana gde se telefon totalno zamrzne i pocne da suri cpu na max :) pomaze samo restart to jest drzanje power dugmeta 15sek

Sem ta 2 baga p3 je stabilan kao stena. U finalnoj verziji ocekujem poboljsan google now i to je to. Mozda se sete da ubace i novu camera app zbog novih nexusa mada..

Poslednja izmena:
Uh dobro je, ja reko' crko mi senzor pa da se ubijem. :D
Pa da, prilicno je stabilan, mada meni se nikada nije zamrznuo. Osim ovog baga i onog sto ispod mreze pise da nema usluge, drugih problema, ozbiljnijih, nisam imao. Barem sad ne mogu da se setim ijednog.

Dobijamo li sesticu kao OTA kad izadje ili cemo da jurimo imidz po netu kao sto je sad slucaj sa preview verzijama?

Uh ja mislim da su rekli i da se sa preview dobija.. Tako mi nesto u mozgu

Note: Developer Preview 3 includes final APIs and near-final system images available by both download and OTA. At the full public release of Android M later in Q3, final system images will be available by download only, so you'll need to flash manually to your test devices.

https://developer.android.com/preview/overview.html

Ok, bilo OTA ili instalacija image-a svejedno, Nexus 5 nije izbacen sa liste.... Odlicno.

Necemo ici toliko daleko :)
Ako izbace i 7 za n5 svaka cast.

Pa kolko vec podrzavaju n4 sto ne bi i peticu jer njen hardver nece biti los ni za 2 god.

Znam ,znam. Ali da sacekamo da prvo izbace 6 za n4. Mada deluje kao da taj mob najvise vole tamo u googlu :)

Znam da je ranije bilo price da u svom HQ imaju nexus 4 sa 1gb rama na kome testiraju android sisteme :)

Poslednja izmena:
M9 koliko sam pratio nije neki speed demon. Bolji jeste to nema sumnje, ali doplata je poprilicna.

Kako sam prije par nedelja skrsio ekran na Nexusu, 2 nova su mi promijenili i nijedan nije kako treba i posto mi se smucilo vise da mijenjam mislio sam da uzmem m9 a Nexus ide nazad u kutiju do nekih boljih vremena.

Od svih telefona u ovom momentu, a sto mogu preko operatera da uzmem jedini M9 najblize Nexusu prilazi sto se tice brzine... Zato se i mislim.

Jel moze neko ko je imao i N4 i N5 da uporedi trajanje baterije jednog u odnosu na drugi?Imam N4 i prezadovoljan sam svim osim baterijom,da nije toga verovatno ga nikad ni menjao ne bih.Pa razmisljam ako je bolja na N5 osetno,da predjem na njega..

Trajanje baterije je takoreći isto na N4 i N5.

Sačekaj i uzmi novi N5 kada izađe.
Tesko, nadao sam se n6 ali ispade cigla od svega... Ne znam ovaj novi kakav ce biti. Meni se lično oni motorola style zvucnici uopste ne svidjaju i totalno mi odudaraju.

Dizajn, velicina i performanse n5 su mi trenutno neki reper. Jedino sto mi se jako dopada je m8 glacier silver ali za njega necu da dam 400e koliko je po oglasima u Cg.
Jel moze neko ko je imao i N4 i N5 da uporedi trajanje baterije jednog u odnosu na drugi?Imam N4 i prezadovoljan sam svim osim baterijom,da nije toga verovatno ga nikad ni menjao ne bih.Pa razmisljam ako je bolja na N5 osetno,da predjem na njega..

Sve ali bas sve je na strani n5.

Neces se usreciti sa baterijom na N5. Evo meni opet krenuo drain dok ga ne koristim. Osim veceg ekrana neces nista posebno dobiti.

Pa to što ti imaš drain ne znači da ga imaju i svi ostali.

Nije toliko bitno što je N5 sa 1080p, a N4 sa 720p već što je ekran na petici u svakom pogledu bolji. Ima i mnogo bolju kameru od četvorke. Baterija je slična po autonomiji.

A i to zavisi šta koristiš od aplikacija. Mislim, meni je krš :D ali znam ljude kojima traje 2 dana, jer imaju samo mail (koji ne koriste) i viber.

Narode, može pomoć?
Stock Nexus 5, bez roota, bez otključanog bootloadera. Išao sam u stock recovery na wipe cache i posle toga dobijem bootloop.
U bootloader ulazi ali u stock recovery više neće.
Koje beše drajvere da skinem za Win7 da ga zakačim na comp pa da probam sa adb i fastboot da ga oporavim. Hvala.

Vrh Dno