Šta je novo?

LG Nexus 5

Je l' se desava nekome na P3 da, kada iskljuci slusalice i pokusa da smanji zvuk, spusti se onaj meni i nema one strelice da prikaze ostale zvukove?

Ko je koristio S4 prelaskom na N5 shvatiće kakvo je smeće do tada nosio u džepu.

Devojka ima S4. Kad uzmem nešto da joj namestim ili da ga čačkam onako bukvalno se razočaram koliko ono loše radi naspram neksusa.

ma rad manje više, nego je i baterija slabija, klizav je i znoji se ruka od njega, kad klikneš jače po ekranu zveči koliko je plastičan, kamera u lošijem svetlu jadna u odnosu na nexus itd... mnogo bolji telefon je nexus 5 od S4.

Dajte onda sa potrudite se da uvaljam ovo hahaha
Edit: da je klizav, zna da bude, kamera me ne zanima, ja sam onaj point and shoot, čisto da klikne, baterija, pa koliko znam, to je rak rana Nexus 5,zar je moguće da je bolja?

Poslednja izmena:
dosta bolja, doduše ja sam imao exynos S4, ne znam da li je S600 verzija bolja tu. jedva 4h sa korišćenjem koje je na nexusu trajalo oko 5h SOT. znači 20% mi je bila lošija.

Tražite kupca! :D

Dacu ti i za 10e,ako daješ n5 za 30e...

Mrzim te prodaje, mislim da sam svaki moj prodao nekom drugu na kraju, iako su svi 9/10 stanje bili, teže mi je to nego da nadjem neki dobar telefon..

Znam ja to, ali ja sam uvek onaj na kraju tog lanca, nikad prvi [emoji3]

Dajte onda sa potrudite se da uvaljam ovo hahaha
Edit: da je klizav, zna da bude, kamera me ne zanima, ja sam onaj point and shoot, čisto da klikne, baterija, pa koliko znam, to je rak rana Nexus 5,zar je moguće da je bolja?
Upravo za to point and shoot fotografisanje će te N5 pozitivno iznenaditi. Posjeduje hdr+ i optičku stabilizaciju. Zbog ove stabilizacije je savršen za video iz ruke.
Ne znam kakvo je generalno stanje baterije na S4, ali moje dvije koleginice su na svojim S4 uzimale baterije kao dopune za prepaid :)
Svako malo naduva se i deformiše i morale su je mjenjati.

Na novom androidu ne mogu da se vide kesirane apk ?

I da li treba da svetli led dioda dok se puni mob ?

Poslednja izmena:
Upravo za to point and shoot fotografisanje će te N5 pozitivno iznenaditi. Posjeduje hdr+ i optičku stabilizaciju. Zbog ove stabilizacije je savršen za video iz ruke.
Ne znam kakvo je generalno stanje baterije na S4, ali moje dvije koleginice su na svojim S4 uzimale baterije kao dopune za prepaid :)
Svako malo naduva se i deformiše i morale su je mjenjati.
Ja imam jos uvek original bateriju, jeste oslabila, ali s obzirom da sam godinu dana punio na original rascvetalom kablu max 660 mah, pre mesec dana nabavio novi kabl 1900mah, za sat vremena pun pa mi ne smeta to.. Izgleda da cu stvarno da se rastajem sa s4..

Jel se desava jos nekom da u Google Fit nece da zapamti High Accuracy podesavanje? Svaki put kad izadjem iz aplikacije i kad se vratim opcija je iskljucena.

Ja imam jos uvek original bateriju, jeste oslabila, ali s obzirom da sam godinu dana punio na original rascvetalom kablu max 660 mah, pre mesec dana nabavio novi kabl 1900mah, za sat vremena pun pa mi ne smeta to.. Izgleda da cu stvarno da se rastajem sa s4..
Stavi na benh oglas i kp/ms. Prodaćeš brzo. Ovako samo gubiš vreme, a njemu pada cena.

Jutros se budim kad ono ugasen telefon. Upalim ga i pocnu one aplikacije da se podesavaju 120 odprilike, kao posle factory reseta. Telefon se ugasi ubrzo i tako par puta za redom. Stavio sam ga na punjac i tek onda je to odradio. Sad telefon samo radi kad je na punjacu. 0% je baterija. Cim maknem sa punjenja ugasi se. Sto moze bit? Prije par dana sam palio neki program kako bi se poboljsala baterija.

Napuni ga ugasenog pa vidi kakvo je stanje. Ako opet nece onda je baterija odradila svoje.

Jutros se budim kad ono ugasen telefon. Upalim ga i pocnu one aplikacije da se podesavaju 120 odprilike, kao posle factory reseta. Telefon se ugasi ubrzo i tako par puta za redom. Stavio sam ga na punjac i tek onda je to odradio. Sad telefon samo radi kad je na punjacu. 0% je baterija. Cim maknem sa punjenja ugasi se. Sto moze bit? Prije par dana sam palio neki program kako bi se poboljsala baterija.

Koju verziju OS-a imaš instaliranu? Jel Android 6.0 Preview 3?

Kad je ugasen prijavljuje da je full napunjen. Izbrisao sam ove programe za kalibraciju baterije i posle 15-20 minuta poceo je da se puni i radi bez punjaca normmalno. Sad je na 60%. Trebalo bi da je u redu. Inace 5.1.1 je sistem.

Desilo mi se par puta ovo da mi se sve aplikacije podešavaju nakon što se isprazni skroz, ali posle toga je sve bilo normalno.

Gde si nabavio taj punjac i koliko para? Ovaj moj je dosta usporio sa punjenjem, moram da nabavljam drugi.

Da li neko ima problema sa kamerom na 5.1.1? Pre 15ak dana nakon ažuriranja aplikacija nemam više touch to focus. Jednostavno, kada kliknem, on napravi onaj krug na ekranu ali ne fokusira uopšte. I kroz google cameru ili bilo koju aplikaciju isto. Probao sam da brišem keš, nije pomoglo. Pre toga radilo super.

Nije rootovan telefon, sve fabrički.

Nazad
Vrh Dno