Šta je novo?

LG Nexus 5

E taman da pitam, zasto mi stoji iznad mreze "Nema usluge - Telenor", iako signal bude pun ili skoro pun? I kada ukljucim mobilni net, i dalje mi stoji to. A poruke primam normalno.

Meni nekada stoji nekada ne, nema pravila.

1a54d8204b3a2564902f590a9f6a0026.jpg

Meni nekada stoji nekada ne, nema pravila.

1a54d8204b3a2564902f590a9f6a0026.jpg
To je poznat problem sa MTS SIM karticama.
E taman da pitam, zasto mi stoji iznad mreze "Nema usluge - Telenor", iako signal bude pun ili skoro pun? I kada ukljucim mobilni net, i dalje mi stoji to. A poruke primam normalno.
To i nije svojstveno za Telenor. Nisam imao takav slučaj sa Telenor SIM karticama do sada. Trenutno imam 4G karticu i to mi se nikad nije dogodilo.

Тестирао сам неке сд картице за апарат (битно ми је да их брже копирам на рачунар, не толико због самог апарата)...
И помислим колико је брза Нексус интерна меморија....
И поприлично је брзина писања разочаравајућа... Значи тестирао без неке припреме....
Грешим ли негде и колико је А1 СД бенч поуздан....
Pogledajte prilog 177728

Meni prilično često prestane da radi vibracija iz čista mira i našao sam rešenje, a ono se ogleda u tome da ga blago lupim. Da li se to dešava nekom?

^^
Meni se isto desava, sada redje jer sam iskljucio vibraciju na dodir. Pre mi se u toku kucanja samo odjednom ugasi vibracija, ali se vrati nakon nekog vremena. Nekada posle par sekundi, nekada vise minuta. Mada nikada nisam pokusao da udarim ili slicno, imam trip da cu nesto pokvariti. :D

To i nije svojstveno za Telenor. Nisam imao takav slučaj sa Telenor SIM karticama do sada. Trenutno imam 4G karticu i to mi se nikad nije dogodilo.

Ne bih rekao da je problem vezan za karticu jer sve radi kako treba, prima i salje pozive i poruke, internet radi normalno. Sada ne mogu da se setim da li mi je i prethodnih dana bilo isto to, ali sam danas primetio pa mi je bilo cudno.

Тестирао сам неке сд картице за апарат (битно ми је да их брже копирам на рачунар, не толико због самог апарата)...
И помислим колико је брза Нексус интерна меморија....
И поприлично је брзина писања разочаравајућа... Значи тестирао без неке припреме....
Грешим ли негде и колико је А1 СД бенч поуздан....
Pogledajte prilog 177728
Definitivno telefon nema neku super brzu memoriju, kod mene je oko 100 za read i 43 za write

Jel jos nekome srče face bateriju u pozadini? Nocas mi skinuo 13%, a iskljucen mi je bio i wifi i 3g. To mi je od ovog poslednjeg update-a. uploadfromtaptalk1440400158312.png

Tesko da ce neko hteti da zameni Nexus za Samsung, barem se meni tako cini. Mozda ti je bolja opcija da direktno prodas za 200-230e, malo podigni cenu jer ce se sigurni javiti neko sa pitanjem da malo smanjis. Posle toga mozes da nadjes odlicne N5 za te pare. Ja sam moj platio 210, a kako je bio ocuvan i u fantasticnom stanju, vredeo je daleko vise.

Ma kakav N5. Cekaj kraj godine i uzmi LG Nexus. Do tada prodaj S4 i skupi razliku.

Ja se nadam da ce biti fizicki kvalitetniji uredjaj od prethodnika.[emoji4]

Poslednja izmena:
Стјепане, ти колико знамо још увек имаш Нексус 4. Уопште не видим твоје мотиве да пишеш у овој теми а поготово да дајеш савете.

Стјепане, ти колико знамо још увек имаш Нексус 4. Уопште не видим твоје мотиве да пишеш у овој теми а поготово да дајеш савете.
[emoji1] Pogledaj istih padobranaca na razlicitim temama povazdan. Ja barem sam u 2-3 teme. Kakva ti je to logika odlucivanja ko smije gdje da pise i sta, i ko sta ima. [emoji1]
Dao dam prijedlog po mom misljenju sigurno bolji, jer novi nexus tesko da moze losiji biti, a na drugom je hoce li da usvoji ili ne, niti me interesuje, niti mogu odlucivati.

Poslednja izmena:
Логика је у томе да физички немаш телефон, ниси га ни имао, не можеш бити релевантан извор.

A ima i malo u tome što Nexus 5 za koji pera pita košta 200€ a preporučuje mu se novi Nexus od 350-400€

Haha, to sam hteo da kažem, da ću moći za novi Nexus da prodam ovaj, i skupim još toliko..

Uzmi ti N5 i uzivaj. Ko zna kakav ce biti novi Nexus, a i valja preskociti prve serije.

Логика је у томе да физички немаш телефон, ниси га ни имао, не можеш бити релевантан извор.
Samo cu reci pogledaj malo ostale teme, pa nemoguce da isti ljudi imaju po 10 telefona.
*** ovde izneses prijedlog ili misljenje ljudi te iznabadaju odma'.[emoji1] Izadjite malo vani, udahnite svjezine i razbistrite glavu. [emoji1]

I bre, zapoceh rat.. Ja nikada ne dajem preko 200-220 evra za mobilni telefon, a posto mi je s4 dosadio, a nexus mi se svidja, i u tom rangu je, zato i pitah, hvala na savetima, novi Nexus će biti preskup, i dok padne cena, proći će ko zna koliko..

Poslednja izmena:
Купи Нексус 5.

Nazad
Vrh Dno