Šta je novo?

LG Nexus 5

Ovaj koji sam nasao na ebay-u ima 629 prodatih ekrana...

Mada za ovih 100€ + shipping dobijam i frame isto!?

Hm, a sta konkretno moze lose da bude sa ebay-a?

Ja sam narucivao za nexus 4 na primer i primetno je frame drugačijeg kvaliteta, otvor za svetlo za notifikacije je drugačije, otvor za proximity senzor je malo pomereno tako da ne funkcioniše kako treba, žljeb za volume rockers nije odradjen dobro pa onda dugmići ne mogu da se ubace lagano nego moraju da se skraćuju... Otprilike kao kad imaš original Nike patiku i vidiš kinesku kopiju, ista patika ali jednostavno nije to to. Mada ima dobrih replika za male pare, samo čitaj recenzije dobro!

Za ovaj original sam siguran da dobiješ frejm+LCD+digitizer, naručivao sam ja za četvroku, ne secam se da su mi naplatili poštarinu(moguće da jesu) i naručivao sam u HRV da me naši ne bi odrali za pdv i carnu.

Poslednja izmena:
Taman da narucim bateriju back cover ekran i staklo kamere i nov tel [emoji14]

Jel neko koristio slimport na Nexusu?

Zato ces na sledeci tel sigurno bumper/case metnuti.[emoji15] [emoji13] [emoji1]

Moze da bude blizu fin verzije kolko hoce kad ga necemo dobiti pre izlaska nexus 5 2015

Nova bootanimacija :)

[youtube]Fh67AysLALE[/youtube]

Ako neko izvali kako root za ovaj preview 3 neka napise.

Npr kada bi gugl uzeo onu layers app i malo je ispolirao, aosp bi dobio i zvanicno mocan theme engine. Mogli su to da dobudze u m.

Evo danas ceo dan koristim m preview 3, i za sada je odlican, samo mi nije jasno zasto su dialer precicu zamenili gnow precicom. Jako me smara sto ne mogu dialer sa lockscreena da pokrenem

Zato sto ce one google karte biti hit. Mozda zbog toga ?

Koje karte? Dialer mi treba cesto, jedva cekam neki rom da izadje da zameni to. Za sada cu ostati na ovom romu, radi super

Kom romu bolan? Primjetio sam da je CMod ispeglao sve bagove koje sam primjetio ranije na N4. Telep skoro savrsen Lollopop se dobija polako izgleda [emoji108] E a FC nisam vidio godinama [emoji108]

Poslednja izmena:
Kom romu bolan? Primjetio sam da je CMod ispeglao sve bagove koje sam primjetio ranije na N4. Telep skoro savrsen Lollopop se dobija polako izgleda [emoji108] E a FC nisam vidio godinama [emoji108]
CM savrsen? :D Jos uvek su na 5.1.1_rev6 ?

rel, ne rev. Kakve to veze ima, polako, ima bitnijih stvari za ispraviti i raditi.

Imam stok 5.1.1. Interesuje me da li na njemu ima double tap to wake? Ili to stize sa custom romovima?
I jos jedna stvar. Kada se power dugme drzi dugo,na KK sam imao neke dodatne opcije a na LP imam samo Power Off...mozda ne znam kako se dodaju,pa samo proveravam.
Unapred hvala.

Dolazi sa custom kernelima i troši bateriju.

МанчМелоу одличан 5, батерија мирна, не багује, неће сигик да ради једино, нема лага ни кочења (додуше нема ни на 5,1,1), анимације су јако лепе и ако истрпите пар дана на анимацијама х1 (брзини) баш се навикнеш.
Немам рут, једино би ми требао да мало уредим сервисе, можда мало повећам ДПИ.
Телефон се дефинитивно брже пуни од 5,1,1.

Za rut instaliras blu spark ili neki drugi kernel i flesujes super su. Ja koristim rom vec par dana, i ovo je kao final verzija. Nisu velike promene ali nema bagova, bar za sada. Jos sa rutom mogu da se instaliraju layers teme

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno