Šta je novo?

LG Nexus 5

Da, ali kad povezem fon sa kompom i udjem u file explorer pa u Nexus 5, prikazuje mi prazan prozor i poruku the folder is empty.

Airdroid, vrlo jednostavan za korišćenje i dosta brz.

Ljudi dajte neki software za prebacivanje slika u komp sa telefona. Kad ga prikljucim samo kablom, izbacuje mi kao da nema ni jedna slika na telefonu. Preko dropboxa mi mnogo sporo, tako da bih najradije preko kabla.

Najjednostavnije, instaliras Google Photos i pustis da napravi bekap svih slika, posle samo skines na kompu. Mozes i druge slike, po folderima, da stavis za bekap, ne samo kameru.

Mislim da dropbox ima opciju LAN sync. Mada bilo kako bilo to je bezvezno rjesenje i koriscenje navedene opcije za prenos podataka komp-tel i obratno.

Ja to volim sve preko explorera kao i na kompu. Klasicno brisanje/pomjeranje/kopiranje/pustanje unoba smjera i to bez ikakvih potvrda korisnika...

Poslednja izmena:
Al kako da podesim da mi preko explorera prikaze sadrzaj telefona? Ranije je bilo sve ok, sad je prazno.

Al kako da podesim da mi preko explorera prikaze sadrzaj telefona? Ranije je bilo sve ok, sad je prazno.
Moze preko FTPa (da explorer na telu ima podrsku) i pristupis telefonu klasicno u adress baru bilo kom (ftp://192.168.x.x). A preko SMBa sve sa telefona radis, prebacujes na komp i uzimas sa njega.

Ako ne moze vjerovatno ti Firewall blokira konekciju.

Poslednja izmena:
Al sam ispao ******. 1000x sam prebacivao slike i ne znam sta mi bi da ne otkljucam telefon nakon kacenja na komp. Sad je sve ok ;) Hvala.

shta je ovo bilo od 10mb update?
Nisam nikako mogao jer sam rutovan, kao after restart i ode mi u TWRP i nishta :S
Btw jel mogu ja da dobijam/instaliram oficijalne updatove (ovaj od 10mb sam dobio kao da nisam rutovan) ili moram da se unrutujem ili da fleshujem svaki x kad nesto izadje ?

to je onaj security fix. ne mozes sa custom recovery da flesujes otu

Haos.Jel se ocekuje neki novi "pravi" rom "M" u skorije vreme, ja sam i dalje na 5.1.1, samo rutovan?

Ja ubacio novu bateriju u telefon. I prvi dan već dosta bolja baterija. I to osetno.
Očigledno je stara baš oslabila, mada i kako i ne bi posle godinu ipo. :D

kupio si orginal ? sam si menjao ?
koliko te izasla i gde si je kupio ako je org

Ja ubacio novu bateriju u telefon. I prvi dan već dosta bolja baterija. I to osetno.
Očigledno je stara baš oslabila, mada i kako i ne bi posle godinu ipo. :D
Trebao si uzeti od G2 pa ubaciti kao onaj lik na netu,kacio je neko ovde u temi :)
Tek bi onda bila osetna razlika :)

kupio si orginal ? sam si menjao ?
koliko te izasla i gde si je kupio ako je org

Original. Sam menjao, mada sam slomio jednu žabicu i sada mi back cover malčice diše na jednom mestu.
Uzeo sam preko firme, ovde https://www.mytrendyphone.eu/shop/lg-nexus-5-121083p.html

Trebao si uzeti od G2 pa ubaciti kao onaj lik na netu,kacio je neko ovde u temi :)
Tek bi onda bila osetna razlika :)

Niti sam imao alat, niti sam nešto preterano vičan tim DIY stvarima.

Ja mijenjao u ovlastenom LG servisu za Nexus 4, nisam se peglao da ja to radim (nemam alat), a kostalo 13€ sve (zamjena besplatna valjda). Mislim, nije skupo uopste, ja se oznenadio cijenom, ocekivao sam 3x vise najmanje....[emoji13]

Posto bih mozda uskoro prodavao Nexus 5, na koji telefon preci do nekih 300e? Interesantan mi je Idol 3.

Nemoj tu mid class boraniju
Sony, htc, opo

Ne. I samo root da imaš ne može.

@loznica
Što m8? Potpuno sam ozbiljan, nisam imao nekog kontakta sa tim telefonom, osim što mi je bio ružnjikav kada sam ga video.

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo Xperia Z1 Compact po preporuci nekoga ovde sa foruma i bas sam zadovoljan telefonom, malo mi je trebalo vremena da se naviknem na manje dimenzije ali posle par dana to je to, taman je velik kolko treba a najvise me odusevljava baterija 2 - 3 dana bez problema

Cini mi se da je vec pisano o tome a ne mogu sada bas da trazim milion stranica unazad, pa ako se neko seca kako je resen problem da na WhatsApp poruke stizu sa zakasnjenjem bio bi zahvalan ako neko zna ovako iz glave da kaze kako to mogu da popravim. Hvala.

Nazad
Vrh Dno