Šta je novo?

LG Nexus 5

To "bilo bi bolje" ne znači i da postoji takva opcija. :D Moja pretpostavka je da je neće prodati bez ugradnje, jer je baterija "integrisana".

Ако се лако уграђује а сервис хоће да наплати уградњу, наручићу са ибеја па ћу сам уградити.

Pametno. Ali trebalo bi proveriti cenu i kod nas. Nikad se ne zna. Za Samsung su relativno povoljne baterije u našim ovlašćenim servisima.

A G2? Slicna je cena a baterija mnogo bolja

Pa ako bih baš morao da menjam celi telefon, onda z1 compact (povoljniji je od z3c).

Ne znam koliko bi ti legao 4.3 inča ekran, to je dosta manje od nexusa.

ljudi pomagaj te, ja izludeh vise a resenja nigde. Naime vec sam pisao ovde o tome,imam problem sa data internetom.Telefon kako da se zaglupi i nece kad izadje iz wi fi dometa da se nakaci na data net. Jedino resenje je da udjem u podesavanja i promenim sa 4G na 3G mrezu i obratno, i tako u krug. Probao sam da vratim sve na fabricka podesavanja i opet isto. Desava mi se i kad mi je ekran izgasen kao da je u sleep modu cim se aktivira ekran i telefon stignu mi poruke preko whats i vibera.
Mozda je vece neko pisao o tome isto ja se izvinjavam ako se ponavljam.

Pisano je više puta. To je bug do androida i najlakše je upaliti i ugasiti airplane mod, tako data net odmah proradi. Što se drugog problema tiče, ne znam da li je spominjano.

Koristio sam kratko ovaj dev preview M 2, i cini mi se da su to sredili. Da nema vise taj bug sa data.

To je kombinacija lollipop i neki ruteri. Nisam se trudio da provalim korelaciju.

Znaci i vi imate isti problem? Ja sam sve u tripu da je to od kako je mts kao uveo 4g mrezu. Najveci smor mi je sto mi ljudi pisu na whats i viber i sto ne dobijam na vreme

Hmm. Mislim da se to vise desava na mts-u nego inace. Sacekaj android M pa preseci

Znaci i vi imate isti problem? Ja sam sve u tripu da je to od kako je mts kao uveo 4g mrezu. Najveci smor mi je sto mi ljudi pisu na whats i viber i sto ne dobijam na vreme
Ja nisam na 4G, mada mi je MTS signal loš u stanu, plus mi SBB ruter ždere bateriju.

I mene pocinje da izludjuje baterija, preko noci mi padne vise od 30% i konstantno se budim sa ukljucenim bateri sejverom. Sad tesko da bih mogao da promenim telefon, jedina opcija je prodaja i kupovina drugog, ili zamena, pa i mene zanima koja je najbolja opcija. Naravno, cisto da znam, ne verujem da cu to i uciniti.
Meni za noc ode 1% baterije. Ugasim Wi-Fi i data net. Od poslednjeg update-a se mnogo popravila baterija, sve je stock.

Izgleda da N5 "prisluskuje" pa se nocas desilo cudo. Ne bih da lupam, ali rekao bih da je to zbog toga sto sam instalirao novi GP servis. Videcemo sta cs biti narednih dana, ali mi se cini da nesto definitivno manje jede bateriju.
http://imgur.com/a/U3GfA

Poslednja izmena:
Zbog cega mi Interuptions opcija uopste ne radi?

Sta god da stavim, podesim namjestim on prima pozive, poruke, zvoni kao da se nista ne desava ?

Tako je kod mene bilo do ovog zadnjeg update-a. Sad je sve ispravljeno i radi kako treba. Na stocku sam.

imas temu za pb ovde na forumu. postavi tamo pitanje dobices bolje odgovore

to je bas cudno posto bi sa 5200 morao jedan ipo put da napuni nexusa

ja sam mislio da je realan prenos 80% to jest u tvom slucaju oko 4000mah.

zavisi i koliko brzo puni.
ja imam neki powerocks od 5500mah. Ako telefon punim na "običan" usb, puni ga mnogo duže, ali može da ga napuni skoro 2 puta.
ako punim na usb od 2A, napuni nexus 5 za nepunih sat vremena, ali može da ga napuni za jednom i još možda 20-30% drugo punjenje. i to jedva.

kada je uključen, naravno.

Pitanje kakve su baterije unutra. Najsigurnije ti je da ideš na xiaomi power bank. Svakako poseti temu vezanu za to.

Nazad
Vrh Dno