- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
To "bilo bi bolje" ne znači i da postoji takva opcija.
Moja pretpostavka je da je neće prodati bez ugradnje, jer je baterija "integrisana".
Ja nisam na 4G, mada mi je MTS signal loš u stanu, plus mi SBB ruter ždere bateriju.Znaci i vi imate isti problem? Ja sam sve u tripu da je to od kako je mts kao uveo 4g mrezu. Najveci smor mi je sto mi ljudi pisu na whats i viber i sto ne dobijam na vreme
Meni za noc ode 1% baterije. Ugasim Wi-Fi i data net. Od poslednjeg update-a se mnogo popravila baterija, sve je stock.I mene pocinje da izludjuje baterija, preko noci mi padne vise od 30% i konstantno se budim sa ukljucenim bateri sejverom. Sad tesko da bih mogao da promenim telefon, jedina opcija je prodaja i kupovina drugog, ili zamena, pa i mene zanima koja je najbolja opcija. Naravno, cisto da znam, ne verujem da cu to i uciniti.
Imam ja isti od 5200mah. Ne može ni jednom da napuni Nexus do kraja. Napuni nekih 90% i to je kad je telefon ugašen.Ljudi, sta mislite o http://m.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html ? Razmisljamo drugar i ja da uzmemo 2 komada, obojica imamo n5, pa nas interesuje misljenje.
Pa mnogo se gubi na konverziju i gluposti. Imam dva komada, ni jedan neće da ga napuni do kraja, a oba su original.to je bas cudno posto bi sa 5200 morao jedan ipo put da napuni nexusa
Tako sam i ja mislio, tako i oni kažu, ali realnost je malo drukčija.ja sam mislio da je realan prenos 80% to jest u tvom slucaju oko 4000mah.
Meni powerbank od 5200 napuni nexusa sigurno 1.3-1.5 putaTako sam i ja mislio, tako i oni kažu, ali realnost je malo drukčija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari