marrecar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 210
Meni isto stoji, jeste da je ukljucen sve vreme, ali nikada ranije nije bio u statistici.
http://imgur.com/1k3CSgA
http://imgur.com/1k3CSgA
^ Koji toggle? Misliš na Airplane mod?
Pre mesec dana sam nesto slicno napisao. Isto ugasen scanning.Tek sada sam obratio pažnju, jel vama gasi WiFi u statistici za bateriju? Kod mene ne, a ugašen je Always-on scanning. Android 5.1.1 je u pitanju.
Govorio sam o pojavi u statistici za bateriju dok je WiFi isključen (na toggle ili iz podešavanja, nebitno).ma brate ono gde palis i gasis wifi i blutut
To je poznat problem sa MTS SIM karticama.Meni nekada stoji nekada ne, nema pravila.
![]()
To i nije svojstveno za Telenor. Nisam imao takav slučaj sa Telenor SIM karticama do sada. Trenutno imam 4G karticu i to mi se nikad nije dogodilo.E taman da pitam, zasto mi stoji iznad mreze "Nema usluge - Telenor", iako signal bude pun ili skoro pun? I kada ukljucim mobilni net, i dalje mi stoji to. A poruke primam normalno.
To i nije svojstveno za Telenor. Nisam imao takav slučaj sa Telenor SIM karticama do sada. Trenutno imam 4G karticu i to mi se nikad nije dogodilo.
Definitivno telefon nema neku super brzu memoriju, kod mene je oko 100 za read i 43 za writeТестирао сам неке сд картице за апарат (битно ми је да их брже копирам на рачунар, не толико због самог апарата)...
И помислим колико је брза Нексус интерна меморија....
И поприлично је брзина писања разочаравајућа... Значи тестирао без неке припреме....
Грешим ли негде и колико је А1 СД бенч поуздан....
Pogledajte prilog 177728
Đubre od aplikacije, ako mi treba koristim ga samo preko browser-a. Meni je noćas nestalo 16% bez ikakvog razloga. BBS ama baš ništa ne kaže, spavao je kao beba po njemu, sve bilo isključeno.Jel jos nekome srče face bateriju u pozadini? Nocas mi skinuo 13%, a iskljucen mi je bio i wifi i 3g. To mi je od ovog poslednjeg update-a. Pogledajte prilog 177749
Ja imam ovaj problem na n4 u startu. Medjutim, sad nista ne pise ispod ikonice, a sve uredno radi. To je do mreze, na svim drugim je ok. Koristim m:tel bih.Posle restarta samo stoji
![]()
A ova opcija do not disturb jel za rutovane? Jer je ja nemam na stocku.Ja imam ovaj problem na n4 u startu. Medjutim, sad nista ne pise ispod ikonice, a sve uredno radi. To je do mreze, na svim drugim je ok. Koristim m:tel bih.
[emoji1] Pogledaj istih padobranaca na razlicitim temama povazdan. Ja barem sam u 2-3 teme. Kakva ti je to logika odlucivanja ko smije gdje da pise i sta, i ko sta ima. [emoji1]Стјепане, ти колико знамо још увек имаш Нексус 4. Уопште не видим твоје мотиве да пишеш у овој теми а поготово да дајеш савете.
Samo cu reci pogledaj malo ostale teme, pa nemoguce da isti ljudi imaju po 10 telefona.Логика је у томе да физички немаш телефон, ниси га ни имао, не можеш бити релевантан извор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari