Da...

Ja se jutros i ponadao, uspevao da dođem do 70 nešto optimizing apps onim sumanutim kliktanjem ali sam izgleda ili posustao u kliktanju ili je baterija crkla u međuvremenu. Situacija sinoć - ostavio telefon kod devojke u tašni, ona izvadila nešto da proveri pošto nije ponela svoj i kaže mi, što ti je telefon ugašen, ja u fazonu dao sam ti ga uključenog... upalio i sve radilo normalno, nisam obraćao pažnju, tu je možda nešto već počelo da zeza. U međuvremenu ga koristio i totalno ispraznio, kad došao kući stavio ga na Qi punjač i on krenuo da vrti optimizing apps - poznata stvar kad ga pustiš da se skroz isprazni. Pustio ga to da radi i otišao da spavam, nisam ni video da li je završio ili ne. Ujutru devojka skida telefon sa Qi-a da stavi svoj i kaže mi što ti se restartuje fon, ja rekoh daj da vidim šta se dešava. Tad je uspevao da dođe do šarenih loptica i tu se restartovao. Posle sam spamovao power dugme kako sam pročitao, ali izgleda da se noću uopšte nije punio, verovatno je tad krenuo da se restartuje sam od sebe, i ono malo baterije što je imalo ja sam istrošio pokušavajući da ga uključim...
Otvorio bih poklopac da probam još jednu foru sa skidanjem kablića sa baterije što savetuju, ali pošto ima onaj lepak iza videće da sam otvarao telefon i neće mi uvažiti garanciju, tako da ***, ništa od slika izgleda. Nije imalo puno bitnih fotki, nešto malo iz inostranstva, ali šta da se radi, pitaću ih da li mogu to nekako da izvuku ako ga srede samo dugme, tad nema potrebe za wipe-om, ali ako menjaju celu ploču, onda ćao zdravo