Šta je novo?

LG Nexus 5

Нешто ми се не чачка кернел искрено...Немам неко мишљење о кастм кернелима, фабрички ромови су најбољи са дифолт кернелима, не волим ни УВ ни ОЦ на рачунарима, а камоли на телефонима.
Глупости. Искрено.Можда на неким мртвим телефонима може да помогне на хексусу мислим да је то скроз непотребно....Како ко воли.

Fast usb charge, podesavanje boja, dosta dobrih stvari. Blu spark (aka code blue) je all around kernel, po meni najbolji, imas onaj stock feel, nije kao one druge budzevine.

Konacno. O tome sam trubio mjesecima, bas mi je smetalo.

Custom kernel je zakon. Na N4 imam isprane boje sa stockom, kad sam boju sredio (gamma) ko da imam novi tel. Razlika ekrana nebo i zemlja.

Нешто ми се не чачка кернел искрено...Немам неко мишљење о кастм кернелима, фабрички ромови су најбољи са дифолт кернелима, не волим ни УВ ни ОЦ на рачунарима, а камоли на телефонима.
Глупости. Искрено.Можда на неким мртвим телефонима може да помогне на хексусу мислим да је то скроз непотребно....Како ко воли.

Imas na xda kernel za Marsmelou, koji je izmenjen stock samo zbog rut pristupa, pa ujedno mozes da flesnes i kernel i SuperSU.

Да сећам се боја на нексусу 4 :sceptic: беше онај Франко, померим гаму мало и слика ко боМбона, слажем се.
Ајде да метим код блу, иде стандардна суперсу апликација или нека бета мора због андроид М?
Са чиме подешавам кернел има ли нека апликација и сл?

Свашта има да се подешава...
Овај цпу гавернер који је по дифолту уз коде блу има ли он дифолтне вредности ОЦ и ОВ или је нешто буџен.
Хвала Вам.

Nije u governoru oc... To je ova stavka cpu maximum frequency na cpu tabu, 2265 je default za snap 800

Gestura za Google Now ne funkcioniše na Android 6.0 - Preview 3?

Rekao bi da ne funkcionise trenutno

5aca4d200d1dd80d400c5251d54cbb01.jpg

Edit: ustvari zadrzi prst na home dugmetu, ima neku cudnu animaciju ali valjda je to to.

Poslednja izmena:
Probao sam to. Gesturu za startovanje Google Now koristim za gašenje ekrana, ali ovde mi ne nudi takvu opciju.

Jesi li probao da obrišeš Google search app? Tad taj gesture postane slobodan pa se te screen off aplikacije uglave na njega

Ne može da se obriše, a ni disable-uje Google Search. Pre Android 6.0 ta gestura radila je bez problema, bez obzira na to što je instaliran Google Search.

Ne može da se obriše, a ni disable-uje Google Search. Pre Android 6.0 ta gestura radila je bez problema, bez obzira na to što je instaliran Google Search.
Znam, prvi put te pita koju app ćeš da koristiš, pa tu izabereš screen off?
Kada nema Google searcha onda screen off automatski upadne na taj gesture, bez pitanja, mislio sam da ga dovedeš u to stanje.

A kako ne može da se obriše? Nemaš root?

Znam, prvi put te pita koju app ćeš da koristiš, pa tu izabereš screen off?
Kada nema Google searcha onda screen off automatski upadne na taj gesture, bez pitanja, mislio sam da ga dovedeš u to stanje.

A kako ne može da se obriše? Nemaš root?
Tako je.

Ne, trenutno nemam root.

Ako neko koristi m i novu jel mu se desava da se desktop sam zakljuca? Na prethodnom buildu mi se to nije desavalo, sada mi se na ovom desava. Verovatno nova mora da se update-uje.

^ To mi se, za sada, nije desilo. Radi Nova kako treba.

И мени ради нова ОК. Легална премијум.

Reinstalacija je pomogla, nemam pojma šta se istripovalo.

Tek sada sam obratio pažnju, jel vama gasi WiFi u statistici za bateriju? Kod mene ne, a ugašen je Always-on scanning. Android 5.1.1 je u pitanju.

Da, baš to. Isti problem sam imao i na Android 6.0 Preview 3 nakon root-a (mada nisam obratio pažnju pre toga), pa sam se vratio na Cataclysm 5.1.1. Ali problem je isti. Možda je SuperSU i problem...?

Edit: Zanimljivo, u Safe Mode nema takvog problema. WiFi se gasi u statistici. Izgleda da je neka aplikacija problem...

Poslednja izmena:
Kod mene je isto tako ne gasi se wifi sta god podesio u adv. jedino sto radi je da ga nocu ugasim na onaj toggle i onda u statistici prikazuje da je off i ne srce bateriju.

^ Koji toggle? Misliš na Airplane mod?

Nazad
Vrh Dno