Šta je novo?

LG Nexus 5

Ne koristim greenify i na stocku sam. Moguce onda da je samo do mog neta tj routera?

moguće, pogotovo ako je onaj famozni sbb.
probaj da budeš na 3g jedan dan i vidi kako se onda ponaša.

Ne. I samo root da imaš ne može.

@loznica
Što m8? Potpuno sam ozbiljan, nisam imao nekog kontakta sa tim telefonom, osim što mi je bio ružnjikav kada sam ga video.

Ostvari neki kontakt sa njim :)
Za nexus ljude jedini realan prelaz je ili novi nexus ili m8. :)

Jeste da sam ja pobegao u neki treci tabor,ali je to samo privremeno resenje.

Poslednja izmena:
A m9 nije rešenje? Meni se isto svidja ta premium HTC serija, al cekam i da vidim Huawei Nexus

Puno ce para biti novi nexusi to mi se ne svidja, kad budem menjao ovaj gledacu da opet na papir stavim sve pa vidim sta najvise daje za odredjen novac. Isto kao sto sam i za nexus 5.

Jeste da je downgrade u pogledu čipa, ali mislim da bih pre prešao na m7 nego m8.
Lepši mi je, a tek malo slabiji i dosta jeftiniji/nekako bih prešao preko fizičkih tastera ispod ekrana.
Ali da sada moram da jurim, pre bih išao na kompakte.

M7 da nadjes koji nije pred crkavanje je tesko, ili koji nije unakazen otvaranjem. Mator je to sada telefon da se uzima polovan. A i sense je njeh, meni se ne svidja.

Pa bar za m7 ima gp android. :D
No to je samo neko razmišljanje.

Za njega znam da ima. Za nove nisam siguran. Posle aosp verzije, meni ni sense ne odgovara. Oduvek sam bio za aosp. Jedino mi to lezi.

Ne znam kakva će cijena biti, ali kod mene će svakako leći nova LG Nexus 5-ica.

Odakle da porucim staklo? Pade mi tel na neki hrapav beton i ode od coska sve

Tebi je otišao digitajzer? On ide samo u kompletu sa ekranom kod ovog modela.

Radi touch u tom dijelu, tu je recimo sad strelica za back ttalk aplikacije, radi.

Al ako je sve zajedno onda svakako moram sve da mijenjam?!

Mozda bih uzeo sa ramom komplet da zamijenim jer imam dva dublja traga na ćoškovima od ranijih padova

8660079edb6365cfefecbe4f4329e48b.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam mislio na original. A nisam viđao jeftinije od 100 i nešto.

Ajde zivo me zanima zašto 100€ jer ovo što sam gledao na eBay je 40-ak $ sa sve frame-om i kupim back cover i zavrsim priču.

Za 180-190 imam da kupim crveni kao iz kutije u Cg.... 16gb sim free full pack kako kazu prodavci.

Pa gledah sada malo na aliexpress i tamo za $30 ima svašta da se kupi. Ali oni pominju digitizer replacement i slične stvari, a to nije kod original ekrana tako.
Ekran na nexus 5 koristi in-cell tehnologiju proizvodnje, gde je digitizer u samom ekranu, pa imaš utisak da ti je slika na samom staklu /iphone fore.

Ovdje kazu LCD display touchscreen digitizer + assembly frame.... To nije to?

Da. Samo sto ti je postarina sa tog sajta 20+ evra za srbiju. Ne znam koliko je za cg.

Ali slazem se da je to original. Ima i jedan na ebayu sto valja org ali ne mogu ga nadjem

Pa na prvom mestu kvalitet ekrana /vidljivost na suncu, jačina osvetljenja, probijanje svetla, na kraju krajeva i rezolucija

Nazad
Vrh Dno