Šta je novo?

LG Nexus 5

I ja mislim da ne pravi problem vise, jer sam provalio da mi nije vise u app ops zabranjeno viberu da koristi kameru a nije se desavao problem. Verovatno su u jednom od ovih apdejtova sredili

Nažalost nisu, juče sam morao da restartujem telefon, slikao sam iz vajbera i opet ona dosadna poruka, gde samo restart pomaže. Inače je kod mene sve stock

Jel neko pominjao u ovoj temi da ima problem sa curenjem baterije na cell standby procesu?

Ja i još neko smo spominjali mobile radio active bug.

Izgleda da sam shebao zvuk kod snimanja nakon instalacije kernela....

Sad gledam snimke sa koncerta R. Williamsa, mogu komotno delete da odradim.... :(:(

Nema to veze sa kernelom, multimedia kod nexusa je raspad sistema.
Snimanje gdje je ton glasan a da ispadne sve cisto je nemoguca misija.
Zna se cime se snimaju vaznije stvari.

Poslednja izmena:
Uroše, snimanje koncerata je prihvatljivo samo sa telefonima koji imaju mikrofon sa duplom membranom, poput HTC One M7/M8 i pojedinih Lumia telefona. To o čemu govoriš verovatno nije problem do kernela, već do ograničenja tehnologije.

2 snimka od 2cellos gdje se i cuju onako ok da kazem, pa onda nekoliko snimaka sa krcanjem, pa jedan kraći koji valja, pa opet 2 losa sa maltene neprepoznatljivim zvukom...!?!?

Snimci sa iPhone-a 6 i Sammy-a S4 perfektni a snimano iz iste pozicije...?

Nesto mi mnogo sumnjivo to "ogranicenje tehnologije"...

Edit:
Mimo snimaka, koji i nisu toliko bitni sad, imam problema sa zvukom u slušalici, vec neko vrijeme iako pojacano na max sagovornike skoro jedva da cujem u zatvorenoj prostoriji. Razgovor na ulici pored auta i sl ne mogu da obavim...

Poslednja izmena:
Onda si 100% pokrio mikrofon rukom. Na nezgodnom je mestu stavljen

Nisam bas sam pazio, horizontalno okrenut telefon, drzao sam ga sa strana. Cak sam 2 puta pritisnuo power taster greškom.

Kakve veze ima jel pokrio mic ili ne. Da ga je pokrio slabije bi se culo, a ne bi se culo krcanje.

Gdje ces porediti iP6 i Sammy sto se tice multimedije sa ovim. Nexus je poznat da nista nema sem iskustva golog Androida (brzine i redovnog updatea). Ne more i jare i pare. [emoji51]

Poslednja izmena:
Kakve veze ima jel pokrio mic ili ne. Da ga je pokrio slabije bi se culo, a ne bi se culo krcanje.

Gdje ces porediti iP6 i Sammy sto se tice multimedije sa ovim. Nexus je poznat da nista nema sem iskustva golog Androida (brzine i redovnog updatea). Ne more i jare i pare. [emoji51]
Fo real u ovoj temi za sve pitajte njega on ocigledno sve zna. Da si ikada snimao ovim telefonom i delimicno pokrio mikrofon znao bi da se dobije efekat distorzije. Ali dobro ti znas sve....

Edit:
Mimo snimaka, koji i nisu toliko bitni sad, imam problema sa zvukom u slušalici, vec neko vrijeme iako pojacano na max sagovornike skoro jedva da cujem u zatvorenoj prostoriji.

Ti ili imas felerican telefon ili si ne znam ni ja šta radio. Ja kada neko stoji pored mene moram da stišam, jer može komotno da čuje ceo razgovor.

Nista nisam posebno radio. Ima sve u temi na poslednjih par stranica. Nakon problema sa baterijom, flesovao ElementalX, i to je to. Nista nisam posebno ni u njemu podesavao.

Negdje u tom periodu su i poceli problemi sa zvukom u slusalici. Ovo za snimanje sam tek sad otkrio jer ne koristim kamkoder uopste.

^ Stavi stock kernel, pa vidi da li se nastavlja problem. Da li ti je problem sa slušalicom bio prisutan i na čistom Cataclysm ROM-u?

Probacu kad budem stigao da flesnem Cataclysm.

Jeste, bio je prisutan i tada koliko se sjecam.

Uzeo i ja sad dva komada, valjda će stići za mesec dana.

Ja taj case koristim godinu dana, tj od kada sam uzeo telefon. Ne odgovaraju mi debeli case , ove sam koristio I na iPhone.
Drugarica mi oborila telefon, pao sa stola direktno na ekran I naprso. Taj case je imao na sebi.

Taj case štiti samo poleđinu i stranice od grebanja. Ne štiti od pada. Iako nemam običaj da ispuštam telefone, zato ga nisam ni kupio.

Ja kupio isti case (verovatno od drugog prodavca). Stiglo za deset dana. A case mi se ne sviđa. Mnogo je klizav telefon sa njim.

Pa pazi, stiti sve sto je pokrio. Ekran ne stiti, ali ako padne na ekran ne znam koji case ce da mu pomogne. Takodje, licno mrzim one bampere koji mi od telefona naprave ciglu. :)

Vrh Dno