Šta je novo?

LG Nexus 5

I ja koristim code blue kernel. I ja sam jedva primetio, u potpunom mraku, po ivicama se vidi, kao probijanje pozadinskog osvetljenja na lcd monitorima, isti efekat. Mozda je do narodne verzije koju koristim. :)

taj remote je bio na popustu 1$. sta ce ti pirat ? :)

I ja koristim code blue kernel. I ja sam jedva primetio, u potpunom mraku, po ivicama se vidi, kao probijanje pozadinskog osvetljenja na lcd monitorima, isti efekat. Mozda je do narodne verzije koju koristim. :)

Nema toga kod mene. Gledao sam u potpunom mraku. Video bih da svetli pozadinsko svetlo. Platio sam aplikaciju.

Moguce da je los pirat.

@fkloznica
Pa ***, nisam znao.

EDIT: Jel ima neka alternativa App Ops aplikaciji? Da zabranim vajberu pristup kameri.

EDIT 2: Nasao sam. Permission Manager

Poslednja izmena:
Od zadnjeg update-a vibera nisam primetio problem sa kamerom, tj zadnjih 2-3 dana. Ranije je to bilo svakodnevno. Nadam se da su ga konačno rešili.

Koja se najbolje navigacija pokazala, ako može i link na pm...?

Meni Here maps radi fino.

Takodje i google maps za teritoriju Bg-a samo sto sam skinuo mape prije odlaska i koristio offline.

taj bug je veoma cudan,ali koliko sam primetio nema neki prevelik udar na bateriju tako da..

Bug se manifestuje tako što baterija prilično brzo curi kad se koristi mobile data (naroćito u odnosu na KitKat) jer radio ostaje aktivan u high power modu duže nego što treba...

E sad, kakva je vama baterija na N5 kad se koristi mobile data? Mene zanima realan rad, a ono što sam pročitao mi se uopšte ne sviđa... Znam da ljudi svašta pišu, pa moram i vas da pitam.

Poslednja izmena:
I ja prvi put čujem za to.
Jedini bug koji imam je onaj sa prebacivanjem na data, posle određenih rutera.

A previše detaljno posmatraš ove bugove.
N5 je svakako jedan od najboljih telefona /po radu/ i svakako best buy.

jedina mana su mu zvuk na zvucniku i baterija.

ali ako racunas da ga przis na 3g/lte ocekuj sot oko 3,3 ipo sata.

I ja se lomim ovijeh dana da predjem na N5 sa N4, nisu repa problem. Najvise me odvracaju potencijalne pukotine koje se javljaju, nista vise, a to bi me iritiralo. Yebo bateriju i ostale bagove koje svi imaju i od kojih ne mores pobjeci.

Lomim se je l' bolje 100-130 €i N4 u jednom dzepu ili N5 u drugom dzepu. Sa N4 primjerkom sam prezadovoljan (2 godine vec), ne bih voljeo da to ne bude i sa N5, da se nesto potrefi.

Poslednja izmena:
joj stjepane ne samo ti , sada telep nece imati valjanih razloga da te tera iz ove teme [emoji3]

predji ako ocekujes nesto od android m i ako si spreman na pukotine koje nastaju same od sebe :) ja lg vise nikada.

@nemanja
Ostani ti na N4 ;)

Meni prija vise zvucnik sa nexus 5 nego 6233. Kada on zazvoni prosto kao da je neko poceo serpom da lupa, neprijatno glasno. A na ulici kada zvoni mislim da onaj 40 metara udaljen zna da meni zvoni telefon.

Poslednja izmena:
Ti stariji imaju glasne zvucnike, ali je kvalitet zvuka koji izlazi ocajan, susti i skripi. Pre neki dan je drugar pustao neku muziku na nekoj staroj Nokiji, ne znam model, ono zaista jeste glasno, ali brate mili, poredjujuci kvalitet na N5 i tom telefonu, pa to je dan i noc. Jos kada se na N5 ubaci V4A, moze da bude daleko glasniji i prijatniji zvuk.

Jeste to je tacno, pogotovo 6233 ima puno suma i distorzije.

Bug se manifestuje tako što baterija prilično brzo curi kad se koristi mobile data (naroćito u odnosu na KitKat) jer radio ostaje aktivan u high power modu duže nego što treba...

E sad, kakva je vama baterija na N5 kad se koristi mobile data? Mene zanima realan rad, a ono što sam pročitao mi se uopšte ne sviđa... Znam da ljudi svašta pišu, pa moram i vas da pitam.
Ja ga imam na Z3C i poprilično je naporan.

Nije da nema uticaja na bateriju. App koja je bila aktivna par minuta ostane da cedi mobile radio još 40 minuta.

b18fee371a1df356fc90123c0fc92692.jpg

edc64158f057e4cc9041182ca9fdd776.jpg

I bude 10 aplikacija koje se zakače jednom i pojedu nesvesno na kraju 30% baterije :)

Naravno, svi na lolipopu imaju taj bug.
Nemaju samo oni koji ne pale mobile data.uploadfromtaptalk1434308368091.png

Poslednja izmena:
koliko ste sigurni da to ubija bateriju ? npr meni nekada zbog tog baga wa bude prvi na listi a baterija izvuce skoro isto i kada ga nema na listi..

Benc bateri gurui, uostalom svi izvlacite 10 sati sota sta vam fali.

Samo mi nije jasno zasto ako odjednom nije kao pre mora automatski biti lose, nije da imate uvid u funkcionisanje bilo cega. Samo nagadjate

Ja nisam kao vi bateri gurui koji brisete disejblujete hakujete krekujete, ja instaliram rom i vozim ga. Ako treba odradim restart i to je to. U 99.9 % slucajeva pomogne.

Poslednja izmena:
Au koliko je mocan ovo telefon. Animacije, fluidnost, odziv ekrana. Po 20 aplikacija kesira... Jedini problem baterija ali to mom burazeru ne predstavlja problem a ni meni. Ljubomoran sam :D

Na 0.5x animacijama nekada hoce da zastane animacija pri brisanju/svajpovanju kesiranih aplikacija. Je l' to neko primetio? :) To se jedva vidi.

Vrh Dno