Šta je novo?

LG Nexus 5

Laički, mislim da Google servisi lude jer ne mogu da uhvate lokaciju pa neprestano pokusavaju i drze telefon budnim.

Možeš li da navedeš šta ti se posebno dopalo kod tog ROM-a?
Трајање батерије, анимације, брзина и могућности за подешавање свега и свачега (нисам виђао све ове могућности на неком рому)
Имам неки осећај да је све некако брже и да ми је приказ боја на дисплеју много јачи и засићенији него на било ком другом рому некако и оштрији.

Трајање батерије, анимације, брзина и могућности за подешавање свега и свачега (нисам виђао све ове могућности на неком рому)
Имам неки осећај да је све некако брже и да ми је приказ боја на дисплеју много јачи и засићенији него на било ком другом рому некако и оштрији.
Ладно сам искуцао још 20 реченица и из неког разлога само је постовао део... Од овог тапаталка мислим да нема горе апликације.

Po meni ko hoce aosp feel, sa bitnim tweak-ovima, rro layer temama a ne onim krs raspad cyanogen theme engine-om neka proba chroma rom. Po meni sa code blue najbolja opcija, a probao sam dosta romova.

Po meni ko hoce aosp feel, sa bitnim tweak-ovima, rro layer temama a ne onim krs raspad cyanogen theme engine-om neka proba chroma rom. Po meni sa code blue najbolja opcija, a probao sam dosta romova.
Добра је крома најбољи аосп убедљиво.
РРО теме су добре али далеко испод цм тема којих ем има више ем су моћније и лепше, тим енџн јесте крш, али је прилично бољи него раније и лош рад истог је углавном због лоших тема.

Sta znam, jeste da ima vise tema za cm ali 90% onih kompleksnijih imaju dosta bagova.

Poznat problem na L-u. Restart telefona ili lakse da ga prebacis sa LTE na 3G i svaki sledeci put obrnuto.

Probao sam da vratim na fabricka podesavanja ali opet isti problem resi se tako kako si ti napisao manuelno vratim na 3g pa opet na lte i tako stalno. Ali nekad ne znam da nije na netu pa dobijem za zaksnjenjem sto mailova i poruka. Ne znam da li ima veze sa mts-om od kako su kao stavili tu 4g mrezu cini mi se da se taj problem pojavio. Ne znam da li da probam da zamenim karticu za 4g pa da vidim?

Mislim da nema veze sa 4g. Ali ako imas priliku probaj pa javi da znamo mi ostali.

Da li neko od vas koristi QI bezicni punjac? Znam da je normalno da se greje telefon i punjac prilikom punjenja, ali sad kako je doslo toplo vreme zatekao sam telefon odnosno bateriju sa temperaturom 50C nakon 20 minuta punjenja. Licno mislim da je to previse i da bi moglo ostetiti bateriju. Da li ima razloga za brigu?

Punjac koji koristim je Itian A6.

I kod mene se greje.
Btw... Prodajem moj wireless charger jer sam nabavio 3 u 1, ako je neko zainteresovan p.p...

Jeste previse. Cudno se ponasa sa qi punjacem,nekada ne ide preko 38c a nekada napuca 45.

Sensor_ind (): 1 h 7 m 42 s Cnt:(c/wc/ec)

ProximitySensorManager (Android System): 24 m 33 s Count:289 3.3%
NextAlarmTracker (Android System): 21 m 12 s Count:492 2.8%

Ovo je cudno.

Probaj da ugasis adaptiv brightness

Poslednja izmena:
Jel koristite neki poseban kernel uz Cataclysm? Baterija mi je nikad gora, ne znam prosto sta to moze da tako brzo da je isprazni....

I ja sam imao isti problem sa tim romom. Isprazni mi sa 100% od 6 ujutru do 2 popodne, wifi je bio ON, za to vreme sam spavao. Znaci ugasi se telefon skroz. Stavio sam ElementalX i resio problem. Pa probaj i ti.

Koliko sam citao nije za ozbiljnu upotrebu ali iskljucivo zbog odredjenih apk koje ne mogu da se startuju na m-u. Tako je bilo i sa androd L preview.

Evo kada krajem meseca izadje preview 2 ja cu ga furati duze na mobu :)

A za bateriju,nisam siguran koliko je taj ultra deep sleep mod finaliziran u ovoj prvoj verziji.

Poslednja izmena:
Ima li neko ideju kada bi Cataclysma mogla izbaciti stabilnu verziju sa ovim 5.1.1 i da li ima nešto slično tome u finalnoj izvedbi. Treba mi stock sa Aroma instalerom da ne moram naknadno skidati nepotrebne aplikacije, i da odmah dobijem root.

Full gapps paket? Pa meni ne trebaju google applikacije nego bi da ih izbacim. Kada instaliram Stock moram raditi root, pa onda uklanjanje 90% googleovog smeća. Ovako, koliko se sjećam custom romovi pri startu instalacije nude izbor šta se želi instalirati.
Koji bi inače custom preporučili sa stock osnovom? Nešto ne mirišem AOSP romove.

Poslednja izmena:
Jeste previse. Cudno se ponasa sa qi punjacem,nekada ne ide preko 38c a nekada napuca 45.

Ne preostaje mi nista drugo nego da nabavim klimu da hladim telefon i punjac. :D Primetio sam da se juce nije zagrevalo toliko prilikom punjenja, jer je baterija bila punija(80%) pa je samim tim inicijalna struja punjenja bila manja. Znaci za dopune je ok, ali ako ce da se puni sa <30% onda mislim da je bolje preko zicnog punjaca, barem dok ne prodje leto.

Nazad
Vrh Dno