Пробајте Resurrection Remix, феноменалан ром.
Isti slučaj, ali na Nexus 4, 5.1.1, sve stock, MTS mreža.
Трајање батерије, анимације, брзина и могућности за подешавање свега и свачега (нисам виђао све ове могућности на неком рому)Možeš li da navedeš šta ti se posebno dopalo kod tog ROM-a?
Ладно сам искуцао још 20 реченица и из неког разлога само је постовао део... Од овог тапаталка мислим да нема горе апликације.Трајање батерије, анимације, брзина и могућности за подешавање свега и свачега (нисам виђао све ове могућности на неком рому)
Имам неки осећај да је све некако брже и да ми је приказ боја на дисплеју много јачи и засићенији него на било ком другом рому некако и оштрији.
Добра је крома најбољи аосп убедљиво.Po meni ko hoce aosp feel, sa bitnim tweak-ovima, rro layer temama a ne onim krs raspad cyanogen theme engine-om neka proba chroma rom. Po meni sa code blue najbolja opcija, a probao sam dosta romova.
Poznat problem na L-u. Restart telefona ili lakse da ga prebacis sa LTE na 3G i svaki sledeci put obrnuto.
Jel koristite neki poseban kernel uz Cataclysm? Baterija mi je nikad gora, ne znam prosto sta to moze da tako brzo da je isprazni....
Jel koristite neki poseban kernel uz Cataclysm? Baterija mi je nikad gora, ne znam prosto sta to moze da tako brzo da je isprazni....
Jel neko probao Android M na N5?
Jel koristi neko M na nexus 5, kako radi?
Pa vidim da ga nesto przi konstantno. Samo mi se cini mnogo razlicitih stvari se svaki dan javlja. Do 17h baterija otisla i svaki put neki drugi razlog...
@Nabu
Koji Elemental si flesnuo? Ovaj 5.1/5.1.1
http://elementalx.org/devices/nexus-5/
Jeste previse. Cudno se ponasa sa qi punjacem,nekada ne ide preko 38c a nekada napuca 45.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari