Šta je novo?

LG Nexus 5

Ako mislite na ovo, meni se to rotira nevezano da li je ukljucena rotacija

screenshot2015-03-20-16-.png

Ne, na viewfinder mislim što je nebuloza da se rotira bilo kad

Telep radil tebi Automatic opcija LiveDisplaya na Euphoriai.

I morel se disableovati superuser, a flesovati supersu. Meni je nekako logicno da more. Bolji je SuperSU nekako, bolju integraciju ima sa appovima.

Dobra stvar, mijenja temperaturu boje ekrana, zavisno da li je noc ili dan, logicno da manja temperatura treba po noci nego dana, manje zamaras oci bljestavilom.
Kako meni ne radi na CM12 majku mu samo Automatic, ostalo sve u dure.

Kad ti prebacuje dan/noc automatika?

Pozdrav drustvo.
Drugar ima problem sa Nexus 5 uredjajem. Posle apdejta na 5.0.1 se restartuje. U zadnje vreme je bas cesto. Da li je neko imao slicnih problema?

^ Sto ne updejtuje na 5.1 ?

Inace dobio sam ovu novu opciju preko google servisa.. I onda zasto google servisi po nekada ubiju bateriju,pa kako i ne bi kada mogu po sistemu da rade sta hoce :)

uploadfromtaptalk1426903665040.png
uploadfromtaptalk1426903674850.png

Poslednja izmena:
Dobra fora ovo sa Smart Lock, sad sam baš isprobao :)

Pozdrav svima
Imam problem sa telefonom,pri pokretanju sistema na ekranu mi pise Google i dole pri dnu ekrana stoji katanac i nista se ne desava svo vreme samo stoji tako.Jel zna neko kako uopste da pokrenem sistem ? Hvala puno

Prvo Lollipop 5.1 verziju i sve je okej bilo a potomo sam hteo i Cyanogenmod nakon toga zakucao

nešto nije u redu sa tim romom izgleda... probaj eventualno još jednom da ga flešuješ, na tom ekranu na kom ti stoji zaglavljen držiš voldown + power i restartovaće se posle nekog vremena u bootloader, odatle na vol down nađeš recovery i potvrdiš na power ulazak, pa odradi opet, wipe system, data, davlik, cache i instaliraj taj CM i gapps. ako i dalje neće, ili da gurneš neki drugi zip na telefon preko adba ili da opet staviš stock preko fastboota

^^ Odakle si skidao cm ? Da li si fleshnuo pravu verziju ? I kako si je fleshnuo ?

^ Uradi wipe data/factory reset, pa reboot i sačekaj ~5min da bootuje.

Stavio sam stock preko adb-a i ponovo radi :) Hvala puno vojkane
Cm sam skinuo preko gore navedenog linka a za gapps nisam siguran odakle (ako moze za cm i gapps linkove posto za gapps ne znam odakle da skinem)
Flesovao sam prateci klip na youtube https://www.youtube.com/watch?v=cxyFOYkLu8w
Hvala vam puno na pomoci,zivi bili!

Sto fleshujes taj cm.. ? Ima dosta bagova.
Probaj onog mahdija sto je pokrao sve moguce opcije iz svih romova ili cataclyzmu koji ima uglavnom samo korisne opcije

Ima ti svaki bagova ne samo CM uglavnom isti . Ma i taj Euphoria (kao i masu drugih) je klasicni CM iako je baziran na aospu, vidim po changelogu. cm je jos uvijek 5.0.2 mozda ga zaostali bootloader iz 5.1 ****.

Ja nisam mogao da čekam, pa sam pre 4, 5 dana ubacio ručno.
2 stvari su mi čudne skrol (ako mnogo puta brzo povučem na gore, kada dođe do vrha liste odbiće se kao od zida i krenuti dole) i desilo mi se par pita da neće da se konektuje na net kada odem iz stana. Uključim i isključim airplane mod i reši problem. Moram da ispitam svakako.

E da, i više mi ne radi smart lock za lokaciju. Pošto moja ulica nema upisane brojeve u Gmaps, stavio sam hotel preko puta kao home [emoji1] i sve je radilo super na 5 i 5.0.1. Sada kao ne nalazi tu adresu i telefon je stalno zaključan (pattern).

To sa skrolom je bag. Desi se ponekad kada brzo skroluješ.

Ne znam kako je na stocku ali ja na euforiji i kataklizm moram da držim na lte da bi mi radio mobilni net. Jer kada stavim na 3g moram da par puta palim i gasim.

I meni se jednom desilo to za 3g net na 5.1. Nisam se setio airplane moda, proradilo je samo od sebe posle nekog vremena.

Meni na Cataclysm ROM-u radi kako treba. Doduse nisam probao 3G ali 2G radi.

I meni cata radi problema bez. 3g prebacuje za 10,15 sek. Mada meni stoje ova podesavanja.

uploadfromtaptalk1427123875382.png

Poslednja izmena:
Ja nisam primjetio te bagove ni sa skrolom ni sa povezivanjem na Androidu 5.
Trenutno nemam ama bas nijedan problemcic. Najveci problem mi je sto je Tkruze zatvorio temu na XDA. CM12 5.0.2, N4.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno