Šta je novo?

LG Nexus 5

Ja se vratio na MIUI 5 :) Probao sam i 6 ali je to port i ima bagova, ovaj je official i radi bez greške.

Mislis otisao si na miui ? :)
Kazem ja ,kinezi su buducnost mobilne industrije

Bolje radi od 5.0. 5.1 je ok, može normalno da se koristi.

Probao sam i flyme, on je isto dobar, izašla je nova verzija pre neki dan. Ima zanimljivih stvari.

Inace imam opasan bag na 5.1.
Ajde sto skrolovanje na chromu zakuca na 10sek nego pored toga kada zakljucam mob chrome upali dva jezgra i drzi ih konstantno na max i sprzi mi mob i bateriju.. Desilo mi se makar 10ak puta do sada,malo pre vadim mob iz dzepa i isprzim prst koliko je vreo.

I meni je Chrome zabadao scroll na 5.1. To sa grejanjem nisam imao.

Brisao ga kao systemsku app. Posle stavljao i chrome beta i ista stvar.. Sada sam ga stavio u greenify mozda pomogne

Ne razumem zašto bi koristili krom, nova opera je 5 puta bolji browser.

Slazem se nego mi je sve sinhronizovano za chromom. Velika steta

Ја користим Лисицу (до јуче без грешке радила) и сад сам тренутно на Хрому... Лисица ми забола 3-4 пута док сам читао (скроловање - али се не поврати *чекај или затварај*), послао сам 2-3 извештај... ваљда нисам једини и да ће то брзо да среде... Хром ми није правио никакав проблем ова два дана... (а синхронизован је са Лисицом без проблема на компу) надам се да ће да остане тако док не среде Лију...

која је предност опере у односу на Лисицу (Хром)... мислим на телефону

Meni je najbitniji speed dial, i način prikazivanja tabova, i chrome neće da mi skida zip fajlove.

Ja sam chrome obrisao cim sam rutovao telefon i koristim samo operu.

Btw, uzeo sam neki kingstonov otg flash od 32GB. Instalirao sam stick mount. Vidi mi samo 12,5GB. Mislim da sam citao vec u ovoj temi o tome ali ne mogu da nadjem. Flash je formatiran u fat32, da li mozda treba u exFat? Ne formatira mi se u ntfs jer ga bas puno uspori.

Управо изашла надоградња Лисице... Али опет кочи и пуца... Што је брзо то је и кусо...

По мени је Хром најбржи... Међутим Лија има згодне додатке... И брзо бирање сајтова... Оперу нисам пробао јер немам са чим да је синхронизујем...

Izgleda da smo i mi dobili lagani bump u storage performansama

Review-chart-template-final-full-width.002.jpg

I meni radi samo levi, a to mi je drugar skoro primetio. Mislio sam da ne radi desni. Hvala za i fo

Btw, uzeo sam neki kingstonov otg flash od 32GB. Instalirao sam stick mount. Vidi mi samo 12,5GB. Mislim da sam citao vec u ovoj temi o tome ali ne mogu da nadjem. Flash je formatiran u fat32, da li mozda treba u exFat? Ne formatira mi se u ntfs jer ga bas puno uspori.
Zna li neko? Pokusao sam da izguglam nesto o problemu ali bez uspeha. Search engine na forumu mi deluje neupotrebljiv ili ja ne umem da ga koristim.

Nazad
Vrh Dno