Na g2 si koristio l?Mislio sam da ima veze sa losim radom sistema. Probleme sa tom aplikacijom nisam imao ranije na g2, nijednog trenutka. Ovde je to svakodnevna pojava. Da li je povezano sa mem. Leak ili ne, nije mi preterano ni bitno.
Sa memory leakom je svakako povezano to što iz tapatalka otvorim imdb link, hocu da se vratim u tapatalk i telefon se ne vrati u tu temu, nego van svih tema
Ja ne koristim tu aplikaciju, ali moze biti da je nisu sredili za l.Zasto je bitno da li sam koristio l? Ja se ne vodim tim da je NEXUS 5 los telefon, odlican je, ali l ima mane preko kojih prelazim, ali nisam siguran da cu ostati na njemu.
Mogu ovo da potvrdim. Imam gomilu instaliranih aplikacija i dosta naloga koji rade u pozadini. Sve mi je stock na LP i da nisam ovde pročitao za memory leak, ne bi ni znao da se to dešava jer do sada niti jedno usporenje nisam provalio od kada sam prešao sa KK.Ozbiljno sad, da li vam je memory leak toliko pravio probleme da ne možete da koristite telefon? Pitam jer sam imao Stock Lollipop od kad je izašao zvanično i ama baš nijednom nisam primetio da mi je telefon usporio ili bilo šta slično... Nisam se opterećivao ciframa zauzeća memorije da budem iskren, ali sve mi je radilo kako treba pa nisam ni imao potrebe.
Edit:Pročitaj post 2 prije tvog.
Molim te nemoj nikako da kupujes ovaj tel. Nexus 4 ti je 5 puta bolji, ovaj telefon je kanta.Ko da ne koristimo isti OS. Ili su ovim pogodjeni samo korisnici N5. Kakva je situacija sa N6?
Tacno mi se ne kupuje N5 kad procitam dta se sve desava, a nista od toga nisam iskusio na N4. :S
Imam ja. Nisam jos stavio 5.1 i necu skoro, madanikad ss ne zna. Purity radi fantasticno. Sacekacu xposed za 5.1.Na n6? Ne znamo, niko nema.[emoji2] Cudo da niko jos na forumu nema, a toliko vremena proslo.
I 3g potrošnja u idleNisam bio provalio da je to on, mada ja i dalje mislim da on ima ovaj telefon, jer em ima problem sa kamerom, em ima problem sa vibracijom, em ima memory leak.
+1Ozbiljno sad, da li vam je memory leak toliko pravio probleme da ne možete da koristite telefon? Pitam jer sam imao Stock Lollipop od kad je izašao zvanično i ama baš nijednom nisam primetio da mi je telefon usporio ili bilo šta slično... Nisam se opterećivao ciframa zauzeća memorije da budem iskren, ali sve mi je radilo kako treba pa nisam ni imao potrebe.
Da pogađam - na Nexusu imaš xposed a na sonyju ne?
Ja imam dva reza ispod i pored sim slota. To se desava lako.Upravo sam provalio da mi je telefon napukao. Ispod sim slota i ispod volume dugmića. Veoma čudno. Ne znam kako je pozadi jer imam dbrand koji mi se ne skida. [emoji16]
Sve deluje čvrsto, za sada makar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari