Šta je novo?

LG Nexus 5

caaf9eca95f8b27a7d87893bfe5d934d.jpg
26cd34b3db22b9227211360802c287ce.jpg

Овај кешира и преко... [emoji1] али зато ради савршено... 24 сата... Видећемо даље... Мада реално и 5.0.1 је шљакао одлично уз недељно освежење ресетом

Mislio sam da ima veze sa losim radom sistema. Probleme sa tom aplikacijom nisam imao ranije na g2, nijednog trenutka. Ovde je to svakodnevna pojava. Da li je povezano sa mem. Leak ili ne, nije mi preterano ni bitno.

Sa memory leakom je svakako povezano to što iz tapatalka otvorim imdb link, hocu da se vratim u tapatalk i telefon se ne vrati u tu temu, nego van svih tema
Na g2 si koristio l?

Zasto je bitno da li sam koristio l? Ja se ne vodim tim da je NEXUS 5 los telefon, odlican je, ali l ima mane preko kojih prelazim, ali nisam siguran da cu ostati na njemu.

Dosta puta su radili update od tad. Cudno je sto radi, pa posle dužeg korišćenja telefona kreće fc. Ne znam ni sam cime bih još to objasnio

Ja na KK još nisam imao nekih problema koji bi me natjerali na L.

Jednostavno se desava, kao sto mx player ne radi nikada na novoj verziji bez apdejta, tako i ja igram igricu koja nije radila ni na 5.1 ni na 5.0.1 bez apdejta.

Evo i ja probao farmu :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1426270422857.png
    uploadfromtaptalk1426270422857.png
    210.8 KB · Pregleda: 225
Ozbiljno sad, da li vam je memory leak toliko pravio probleme da ne možete da koristite telefon? Pitam jer sam imao Stock Lollipop od kad je izašao zvanično i ama baš nijednom nisam primetio da mi je telefon usporio ili bilo šta slično... Nisam se opterećivao ciframa zauzeća memorije da budem iskren, ali sve mi je radilo kako treba pa nisam ni imao potrebe.
Mogu ovo da potvrdim. Imam gomilu instaliranih aplikacija i dosta naloga koji rade u pozadini. Sve mi je stock na LP i da nisam ovde pročitao za memory leak, ne bi ni znao da se to dešava jer do sada niti jedno usporenje nisam provalio od kada sam prešao sa KK.

5.1 ima izgleda problem i sa notification bar - om, kako na Cataclysmi tako i na stock-u. Restart telefona i "roletna" radu jedanput i kapak.
Dešava se random korisnicima, nisu svi pogođeni.

Citao sam kataklizm tred na xda, i tamo 99% ljudi ne zna da uradi clean install, kao i uopsteno na xda. Jedini bug na kataklizm imam onaj sa skrolom, da u tapatalku pocne da skroluje ponovo kada dodjem do kraja.

Ko da ne koristimo isti OS. Ili su ovim pogodjeni samo korisnici N5. Kakva je situacija sa N6?
Tacno mi se ne kupuje N5 kad procitam dta se sve desava, a nista od toga nisam iskusio na N4. :S

Na n6? Ne znamo, niko nema.[emoji2] Cudo da niko jos na forumu nema, a toliko vremena proslo.

Ko da ne koristimo isti OS. Ili su ovim pogodjeni samo korisnici N5. Kakva je situacija sa N6?
Tacno mi se ne kupuje N5 kad procitam dta se sve desava, a nista od toga nisam iskusio na N4. :S
Molim te nemoj nikako da kupujes ovaj tel. Nexus 4 ti je 5 puta bolji, ovaj telefon je kanta.
Mada ja stalno mislim da ti imas ovaj tel, posto konstantno pises kao da ga koristis.

^SZ HaHaHaHa

Nisam bio provalio da je to on, mada ja i dalje mislim da on ima ovaj telefon, jer em ima problem sa kamerom, em ima problem sa vibracijom, em ima memory leak.

Ja sam na 5.0.1 i nemam nikakvih problema. Super mi radi. Jedino šta mene nervira, je što mi se telefon zaledi i restartuje sam od sebe. Bilo na KK a i na Lollipopu. Što to ne znam. Nekad 7 dana radi super, nekad u sat vremena par puta zaledi i sam se restartuje. Da li neko ima ideju šta može da bude?

Ozbiljno sad, da li vam je memory leak toliko pravio probleme da ne možete da koristite telefon? Pitam jer sam imao Stock Lollipop od kad je izašao zvanično i ama baš nijednom nisam primetio da mi je telefon usporio ili bilo šta slično... Nisam se opterećivao ciframa zauzeća memorije da budem iskren, ali sve mi je radilo kako treba pa nisam ni imao potrebe.
+1
ОК. Знамо за цурење меморије.. Али реално ако се усредсреди на то да завршава неку радњу (посао, забава) на телефону.. Неће се приметити то слабије кеширање.... Искрено да не пратим тему не бих ни проверавао меморију..
Ово што се некима дешава, верујем да је због неких апликација... А не до система...
Пробао сам доста тога што пишете.. И ништа слично ми се не дешава... Нема форс клос нема црног екрана 3 секунде... Нема ресетовања...
Свакако и даље сматрам да је пре годину дана ово била најбоља куповина (одабир) телефона....
Овај 5.1 је донео неке новитете.. Лепо.. За сад кад се гледа меморија изгледа (што не значи да је 5.0 лоше радио) да боље ради (много кешираних апк)...

Upravo sam provalio da mi je telefon napukao. Ispod sim slota i ispod volume dugmića. Veoma čudno. Ne znam kako je pozadi jer imam dbrand koji mi se ne skida. [emoji16]
Sve deluje čvrsto, za sada makar.

Crna verzija moba ?
Koliko sam pohvatao najcesce tu puca. Tu je najtanja plastika

Ovo sam već pitao dobio odgovor ali problem je sledeći:
kako da poruke ne stizu u status bar da se ne vidi deo poruke a da pritom ostane neka bilo kakva zvučna i svetlosna signalizacija.
Dobio sam odgovor da zadrzim duze na poruku i na info odem i blokiram ali onda ne znam da li je došla poruka dok ne odem u poruke pa vidim da imam
nepročitane poruke. Koristim messenger kao primarnu app za poruke

Poslednja izmena:
Upravo sam provalio da mi je telefon napukao. Ispod sim slota i ispod volume dugmića. Veoma čudno. Ne znam kako je pozadi jer imam dbrand koji mi se ne skida. [emoji16]
Sve deluje čvrsto, za sada makar.
Ja imam dva reza ispod i pored sim slota. To se desava lako.

Nazad
Vrh Dno