Pa kako ces primjetiti kad imas 2GB. Nije po defaultu da system prelazi 100-200MB.Sto se tice memory leak-a, juce mi je system ram bio na 593MB a danas oko 470MB i nisam primetio neki problem
![]()
Taman se konacno uklopi da svi proizvodjaci koriste iste konektore za punjenje (cak i nokie od 30e) kad evo ideje za Usb-C.. Imam kod kuce 20 punjaca, neka u proseku svako ima 5 komada.. Koliko je to bacenog materijala i otpada, brrr.
Vidis, nisam razmisljao da ima i punjaca koji koriste dvostrani usb kabl. Samim tim i bacanje ce biti manje. Opet, ima dosta punjaca ciji je kabl neodvojiv. Recimo od BB imam nekoliko takvih.
Poznat bag na n6. Mada su ljudi javili da je ispeglan sa 5.1.. Stvarno cudnoJel ima još neko ovaj prokleti sensor_ind wakelock? Bateriju kolje. Cataclysm, stock kernel, nikakvi modovi. Pitao sam i na xda, čude se i oni. :-D
Imam osećaj kao da sam jedini sa tim problemom. Restartujem, bude ok sat vremena i onda krene i ne prestaje.Poznat bag na n6. Mada su ljudi javili da je ispeglan sa 5.1.. Stvarno cudno
Ja sam probao onaj pre toga i dosta je pucao, nije bio za svakodnevno korišćenje. Vidim sada je sređen webview između ostalog, to je dosta smetalo. Kakav je sa ramom, jel lakši od petice ili opet gori od touchwiza?Koristi li ko poslednji MIUI6 port?
Imam ga od utorka i za sada sam i više nego zadovoljan..ima par sitnih bug-ova na kojima se radi, ali i pored toga je skroz super..u proseku SOT je 3.5 - 4h sa ukjlučenim 3g,wifi,gps i sl. sync.
link: http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/port-alpha-miui6-4-9-2-t2879083
Pa zar nije bila fora da to treba da isprave programeri čije aplikacije koriste kameru. Jednom kada je Skype prouzrokovao tu grešku, odmah su izbacili update.Neka reše konačno taj problem sa kamerom, i ja zadovoljan. Ima li išta gore kada imaš dve sekunde da uhvatiš neki specijalni momenat, a on ti izbaci "can't connect to camera"?
Šta ti je sa ekranom?Hoće li novi update popraviti situaciju sa ekranom?
![]()
Moze,uzmes iphone 6![]()
^konstantno mi je ekran najveći potrošač baterije. Može li to nekako da se isključi![]()
Šta tamo najviše troši baterije??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari