Šta je novo?

LG Nexus 5

I moj bivsi je napukao kod ulaza za slusalice, isto crna verzija...

I meni se pojavio rez kod 3.5mm, nema razloga za uzbudjivanjem.

Zato sam ja uzeo belu verziju. Ta plastika sa strane je cvrsca valjda.

Baš sam sada proverio, kod mene nema ništa, beli je.

A baš često menjam cover-e koji se ne skidaju lako. Mada to je standardna lg boljka.

I kod mene je to puklo na N5. Meni se i power taster pokvario, juče sam ga nosio na reklamaciju, sredili mi u ovlašćenom servisu (Mobis) isti dan, svaka im čast.

Kod mene ja crni, ali neću ništa da baskuziram :)

Bezbedniji je od 5.0.1 i to dosta.

Nego primetio sam da mi puca youtube apk. Ne znam da li je do apk ili do samog sistema.

Evo mogu da potvrdim da ipak postoji bug sa notification bar-om na kataklizm. Brat je sada stavio i desava mu se, dok kod mene ne. Cudno

Evo sta kazu za mem leak, pre 15 sati su postavili odgovor

This has been fixed internally. We do not currently have a timeline for public release.

Poslednja izmena:
Što bi google translate rekao: Mi smo ovo za svoju raju interno završili, a za ostale nas boli patka :)

To su isto napisali i na prethodnom trackeru.
Al ajde da vidimo i to cudo :)

Evo mogu da potvrdim da ipak postoji bug sa notification bar-om na kataklizm. Brat je sada stavio i desava mu se, dok kod mene ne. Cudno

Evo sta kazu za mem leak, pre 15 sati su postavili odgovor

This has been fixed internally. We do not currently have a timeline for public release.
Ja oflesovao ponovo stock 5.0 pa Cataclysm i ostao mi bug. Samo sa factory reset mi je proradilo. Javio mi se neki lik i na XDA i on je resio kao i ja.

Nesto mi je sumnjivo kada kazu da su sredili. Nije proslo ni nedelju dana od 5.1, mogli su cak i da sacekaju malo pa i tu ispravku da ubace. Podsecaju me na EA, zakazu datum pa izbace nesto poluzavrseno sa greskama.

Zar ste toliko naivni da mislite da ovo Google nenamjerno radi :) 3 covjeka da ovog foruma da skupe rijesili bi krucijalne bagove do sada a ne tim devova googlea. Tu su neke druge stvari u pitanju. Ispravice leak i ostali u zadnjem buildu za N5, logicno.
Kakve ima logike da neki nexus ima leak a drugi nemaju. Pa majku mu zar se toliko razlikuje code ili je sustina ista. :D

Poslednja izmena:
Šta ima SZ?

Stock, bez roota

Prilozi

• uploadfromtaptalk1426417001981.jpg
    uploadfromtaptalk1426417001981.jpg
    78 KB · Pregleda: 213
  • uploadfromtaptalk1426417005827.jpg
    uploadfromtaptalk1426417005827.jpg
    75.3 KB · Pregleda: 204
Nisam, bratov je, pa reko' da podelim :D inače 5.1.
Da je moj, odavno bi bio na nekom customu :D

Poslednja izmena:
Moj drugar ima problem sa kamerom na 5.0.1. Skoro pa je neupotrebljiva. Upali je i ne radi i samo restart pomaže. Meni slimkat radi perfektno.

Sada mi se desilo nesto cudno...dok sam gledao youtube klip,samo su mi se pojavile one google kuglice i telefon se resetovao.Imam jos 30% baterije tako da nije do toga.Nesto mi se cini da je youtube bagovit...

Mene samo izbaci iz apk ali mi se ne restartuje mob.

uploadfromtaptalk1426465010162.png

Jos se dobro drzim. 56up system 500mb. Izdrzace ~4 dana bez restarta sto je super. Na 5.0.1 max 2 dana :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno