Šta je novo?

LG Nexus 5

Интересантно... Обично ресетујем на 4-5 дана.. Да ми систем буде свеж... Али сам се занео и приметним нешто успорио тел... Кад оно... Иначе до пре 20 није било неке разлике у односу на свеже ресетовани... Али овако изгледа после 355 сати...
2b68d4b425d366fc78f760f45c1f1118.jpg
6ae896ab2fd58d5b694f464ebf60224b.jpg
95895a3904e936e44dce3003f37c7796.jpg

^^ Nema root...

Sto se tice ovih futrola moja je preporuka da ne uzimas ove sa providnim ledjima jer skupljaju otiske uzasno.

Jedino kad su perfektno ciste, telefon je lijep u njoj.

Zavisi kako volis da ti izgleda. Pogledaj na Aliexpressu ili Ebayu, mozda tamo nadjes nesto bolje. Ovi brendirani reklamiraju npr da su Slim, a ustvari mnogo povecava tezinu i debljinu telefona.

Ja sam pre mesec dana nabavio Spigen Slim Armor iz Mađarske. Cena 20 evra. Zadovoljan sam kvalitetom i zaštitom telefona. Istina je da je malo povećana širina i težina telefona, ali nije u pitanju kineska silikonska futrola.

Kada se već spomenulo, Up time 305+ sati.

Poslednja izmena:
I meni danas stigao Spigen Slim Armor. Odlicna futrola. U ondosu na recimo Google case, mnogo bolje lezi na telefonu i ljepse je držati i koristiti tel.

Svaka preporuka.

Sa Spigen sajta me izasao 30$.

Koristio sam Nexus 5 sa stock 5.0.>>5.0.1 od samog početka i nisam imao nikakvih većih problema osim što sam uvek hteo samo malo duži rad između dva punjenja... U skorije vreme mi je baterija značajno kraće trajala - sigurno nekih 25% kraće... Nije bilo toliko primetno u punom gasu ali na ler je trošio ko lokomotiva... Prvo je pao root da bih mogao da koristim Wakelock detector, čim sam video Facebook i njegov Messenger na vrhu liste instalirao sam Greenify i blokirao ih. Sad imam utisak da moj telefon proizvodi energiju. Ima ljudi kojima treba instant feedback ali za sve ostale moja preporuka za Greenify (root obavezno).

Jedno pitanje vezano za to. Da li, ako blokiram messenger pomocu greenify, ja mogu i dalje da dobijam obavestenja i chat head?

Pa koja je onda poenta ako su blokirane notifikacije?
Ako to facebook nenormalno trosi bateriju vrati se na neku od prethodnih verzija (prijavljivali su problem sa novom verzijom).

Pa koja je onda poenta ako su blokirane notifikacije?
Ako to facebook nenormalno trosi bateriju vrati se na neku od prethodnih verzija (prijavljivali su problem sa novom verzijom).
Pa aplikacije za koje ti trebaju notifikacije nemoj da hiberniras. Ja sam uradio za fb, ali za messenger i fenix ne.

Onda nemas fb notifikacije? Mislim da to nema svrhe raditi na bilo kom telefonu sa normalnom baterijom. Vecina moze da izgura dan, a nisam primetio da fb trosi bas toliko.

Ja ne shvatam za sta uopste koristite fb na telefonu? Razumem na kompjuteru, ali na telefonu?? Osim da cetujete, ne vidim svrhu, a za cet ima aplikacije koje su tri puta bolje odradjene kao aplikacija.

Onda nemas fb notifikacije? Mislim da to nema svrhe raditi na bilo kom telefonu sa normalnom baterijom. Vecina moze da izgura dan, a nisam primetio da fb trosi bas toliko.
Meni su FB notifikacije isključene a FB app je u Greenify-ju. Messenger držim upaljen i on ne troši puno bateriju.

Moze li pomoc? Drugaru je nexus 5 na LP samo zamrzao ekran,tj blokirao i on ga je tad ugasio. Kad je pokusao da ga upali izbacio je samo Google i tako stoji. Hoce da se puni,laptop ga ne prepoznaje. Sve je stock,nerutovan. Nece da udje u rikaveri mod.

bogami u poslednje vreme troši. ali ajde da kažemo da je to izuzetak, mene fb smara zbog rama koji jede, ne zbog baterije. 150-250 MB na telefonima sa 2 GB rama, ajde beži. mogu 3-4 normalne aplikacije da smestim u toliko. mada ko ga dosta/često koristi ni greenify nije najsrećnije rešenje jer svaki put čekaš da se upali od nule. ja sam prešao na tinfoil za fb jer ga imam generalno čisto reda radi pa ajde ako mi nekad zatreba mogu da mu pristupim tako, a ne mlatim se ni sa zvaničnom app ni sa greenify u kome bih držao samo jednu app.

Moze li pomoc? Drugaru je nexus 5 na LP samo zamrzao ekran,tj blokirao i on ga je tad ugasio. Kad je pokusao da ga upali izbacio je samo Google i tako stoji. Hoce da se puni,laptop ga ne prepoznaje. Sve je stock,nerutovan. Nece da udje u rikaveri mod.
šta znači neće u recovery? može li da ga ugasi? kad držiš vol down i power šta se desi?

Drzi volume down i power i kad se pojavi google pusti power i opet stisni i drzi tako, mora da udje u recovery.

Radio sam to i kad kliknem na recovery izbaci onog robotica sa uzvicnikom i tako stoji i nista se ne desava. I posle nekog vremena se samo ugasi.

Poslednja izmena:
Odlicno.kad se pojavi robotic sad drzi power i volume up i pusti volume up i usao si u sistem rikaveri.

Hocu da kupim aplikaciju na google play i pise greska bm pph 10.Sta da radim?

Jel zemlja u walletu Republic of Serbia? Svuda gde može

Nazad
Vrh Dno