Pa povremeno pregledam sta ima novo. Da ga drzim u hibernaciji morao bih da startujem aplikaciju uvek od nule, ne bih imao notifikacije. Kome to odgovara bolje je da pristupa aplikaciji iz pretrazivaca.Ja ne shvatam za sta uopste koristite fb na telefonu? Razumem na kompjuteru, ali na telefonu?? Osim da cetujete, ne vidim svrhu, a za cet ima aplikacije koje su tri puta bolje odradjene kao aplikacija.
Može ako imaš 5 aplikacija. Kada imaš (dosta) više i sve sisaju struju, malo teže bude. A i ja koristim bt slušalice + spotify stream, pa svaki mah znači.Onda nemas fb notifikacije? Mislim da to nema svrhe raditi na bilo kom telefonu sa normalnom baterijom. Vecina moze da izgura dan, a nisam primetio da fb trosi bas toliko.
Pa svima je ovo pomoglo... Republic of Serbia, ne SeriMo, na tri mesta valjda ima da se stavi. Ako je tako kod tebe ne znam šta drugo.Mozes li mi pomoci,jer imaju neki popusti jos malo
Pa povremeno pregledam sta ima novo. Da ga drzim u hibernaciji morao bih da startujem aplikaciju uvek od nule, ne bih imao notifikacije. Kome to odgovara bolje je da pristupa aplikaciji iz pretrazivaca.
Vojkane, meni fb uopste ne trosi nesto specijalno (stara verzija, ne radim update). A ram satire.
Mada, ni Tapatalk nije sjajan po pitanju rama.
Pa svima je ovo pomoglo... Republic of Serbia, ne SeriMo, na tri mesta da se stavi.Ako je kod tebe tako ja ne znam šta da radim
Hvala,upalilo je,meni je bilo Serbia and Montenegro
Ne znam odakle si, ali u NS ne moze da se nadje ovaj telefon. Devojka hoće da kupi, i nema ga nigde. Jedino preko oglasa.Na sta bese treba obratiti paznju prilikom kupovine Nexus 5, da li ima mrtve piksle, vibraciju i jos nesto ili?
I od koje serije tj. datuma proizvodnje su oni sve to resili?
Ne znam odakle si, ali u NS ne moze da se nadje ovaj telefon. Devojka hoće da kupi, i nema ga nigde. Jedino preko oglasa.
Apatinac je zakon. Najbolje spakuje mob kada ga salje i hoce da prihvati mob na popravku. To sto mene mrzi da ga saljem,to su vec druge price![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari