Šta je novo?

LG Nexus 5

verovatno zato što nemaš ništa od aplikacija. i tebi preko 500 mb bleji prazno. a i to što kažeš da kad system usage poraste opada broj keširanih potvrđuje ovo. plus tebi su samo chrome i tt 350 MB keša, više od pola.

Vidim da je dobro i system iskesiran :D Ja windows na kompu kad startujem zauzima toliko sa svim pokrenutim programima.
Sumnjam da ce oni to rijesiti u potpunosti i sa 5.1, sa sw problemom sa kamerom ce ga u penziju poslati.

Trazim neku dobru dusu da mi na pm posalje rezoluciju za iGo Primo za ovaj telefon ako ima? Hvala unapred :wave:

Mene je Here sproveo kako i gde treba kroz Italiju i Sloveniju, dok je iGO brljavio sa Q1/2014 mapama, vodio me okolo-naokolo, umesto samo pravo .. (naravno da sam opcije rutiranja podesio kako treba)..tako da jos jedna preporuka za Here

Ja preporucujem Navigon

Kod mene iGO radi najbolji posao.
Drago mi je što sada imamo jednu temu o navigacijama.

Upravo mi je stigao MAGPUL field case, ovo čudo izgleda kao da može da izdrži nuklearni udar! Takav je i osećaj u ruci, a nije mnogo napumpao dimenzije telefona. Materijal je nešto mekši od hard case plastike a tvrđi od silikona, ceo case je od istog materijala, nema ono kao napred i oko tastera meko pozadi tvrdo... Platio sam ga 18 USD ali vredi svaku paru, kvalitet izrade, pozicioniranje rupa, power i volume delovi - sve perfektno.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1424950562804.jpg
    uploadfromtaptalk1424950562804.jpg
    409.1 KB · Pregleda: 195
  • uploadfromtaptalk1424950592463.jpg
    uploadfromtaptalk1424950592463.jpg
    500.1 KB · Pregleda: 193
  • uploadfromtaptalk1424950627575.jpg
    uploadfromtaptalk1424950627575.jpg
    547.5 KB · Pregleda: 195
  • uploadfromtaptalk1424950681133.jpg
    uploadfromtaptalk1424950681133.jpg
    515.9 KB · Pregleda: 185
  • uploadfromtaptalk1424950732654.jpg
    uploadfromtaptalk1424950732654.jpg
    587.4 KB · Pregleda: 186
Ako ga slomis sa tim cudom, treba ti medalju dati.

Iskreno po meni sa ovim caseom gore poprilicno unakazen telefon, ne lici na nexus 5, pogotovo zadnja strana sastavljena od lego kockica.

Ako ga slomis sa tim cudom, treba ti medalju dati.

Iskreno po meni sa ovim caseom gore poprilicno unakazen telefon, ne lici na nexus 5, pogotovo zadnja strana sastavljena od lego kockica.
Stvar ukusa... Imao sam sve Nexuse osim N4 i jedino mi je Nexus S (GT-i9020T sa amoled) bio stvarno lep. Nekako su mi svi ostali ružni tako da se ne sekiram ako ga unakazim još malo [emoji1]

^ nista cudno posto je flop bio sa N6 zbog cene. Sa kinezima ce odraditi deal neki i bice kao i pre 350$. Lepo njima, lepo kupcima i to je to.

Mora da im dobro ide ova motorola neksus sa premijum cenom, cim se vec sada suska o novom proizvodjacu.
Ne verujem da ce kupci to bas tako lako prihvatiti, ima da bude, kao i u komentarima-njah, kinez, ne moze da valja.[emoji2]
Po xda, zestoko je opala popularnost neksus linije, sa HTC-om i Motorolom u igri, sto zbog drasticne promene u ceni, sto zbog cemernog kvaliteta, vise to nije to.

Pa super ako je stvarno tako, taman da vide da ovako ne valja i da vrate na staro :)

Ako ima istine stvarno ne znam koji bi to kinez mogao da bude.. Sa xiaomi se ne mirisu. Mozda huawei ili lenovo ? :)

Mada tu su zte,meizu,oppo.. Stvarno bi bilo mocno da kinez napravi nexus telefon :)

ma nek napravi ko hoće samo da ne bude ni u čemu lošiji od petice i da ne bude cigla od 600€

Iskreno sumnjam da će kinez da pravi nexus, mozda nešto slično android one projektu bude.

Bolje skini tinfoil ili Facebook browser, onaj lite ne liči ni na šta

Ja ne znam kako sam postavio ovo pitanje ovde. Izvinjavam se. Hteo sam u drugoj temi

Po xda, zestoko je opala popularnost neksus linije, sa HTC-om i Motorolom u igri, sto zbog drasticne promene u ceni, sto zbog cemernog kvaliteta, vise to nije to.

Korisnici navikli da je sve pod konac, pojavi se memory leak odmah telefon na oglas i uzmu nesto gore 3x, pa se vrate opet. :) Dosta ih ne uzima novi nexus SAMO zbog cijene, da je ista kao N4/N5 svi bi potrcali, a sto se tice kvaliteta sve isto s.anje, djecije bolesti jos prelezali nisu :):p

Jel radi messenger sa fb lite? Odakle skidate lite?

Kad vec pitas, radi... Sa Aptoide recimo, ili google, verzija 1.4...
Ili Tinfoil koji je samo maska za mobilnu verziju fb-a, ali ima lepsi prikaz od Lite-a,
mada Lite mi odradjuje posao za messenger, koji ne zelim da instaliram, daje i notifikacije, a i dobro radi na mobilnoj mrezi koja se vuce...

Uh super ako bude huawei :) ima nade za nexus liniju...

Nazad
Vrh Dno