Šta je novo?

LG Nexus 5

Ne znam kakav je semaphore ali uvek preporuka za Elementalx

Narucen skin od FireFlex, kamuflazni dizajn, svideo mi se odmah, u startu pri izboru postarine bila je opcija 3.5 funti i da je besplatna samo za drzave iz EU, pisao sam im mail i navodno to je bio njihov propust i stavili su i nasu zemlju za free, sa popust kodom koji se dobije pri registraciji za prvu narudzbinu skin me je izasao 1161rsd (bez popusta i sa postarinom islo bi preko 2k) ostaje da vidim kakvog je kvaliteta - u odnosu na dbrand, ali u ovoj situaciji to je jeftinija solucija za 30% :d jedino sto ne nude bocne i prednje nalepnice, ali to mene nikad nije zanimalo, a izbor je isti i veci

Odradio sam.. Videcemo sta ce biti :)

Hvala za link

Valjda će skoro. Sve mi radi odlično osim što moram da ga restartujem otprilike posle četiri dana, mislim nije mi teško traje manje od minuta, ali ipak.

pa koristiš li ga ti kad ti 4 dana tera. ja juče probao cm12 i posle 20h uptime system 600+.

Zamisli i neka realna korist od NFC-a na N5 - digitalna značka za MWC :) Baš me zanima da li će to raditi kako treba, ili ću svejedno koristiti zvaničnu akreditaciju. BTW, akreditacija je ujedno i karta za neograničenu vožnju metroom po Barsi - lepo od njih ,)

Prilozi

• Screenshot_2015-02-17-21-20-12.png
    Screenshot_2015-02-17-21-20-12.png
    210.8 KB · Pregleda: 246
pa koristiš li ga ti kad ti 4 dana tera. ja juče probao cm12 i posle 20h uptime system 600+.
Ne, ili bbsujem, ili jurim rezultat za batriju.

Da ti kažem ja ni ne gledam koliko je zauzeto, kada osetim da je potrebno onda ga resrartujem.

Poslednja izmena:
Moze li neko da mi napise sta je u pitanju, rom ili neka druga instalacija - vezano za tamnu temu sa screenshot-a sa par strana unazad?

Hvala na odgovoru, a koji rom je u pitanju? Malo sam gledao xda ali nisam nasao.

Cm12 ili bilo koji drugi koji koristi njihov theme engine. I onda na play storu tražiš cm12 teme

Ne mora cak ni theme engine da ima. Fleshnes cataclyzmu i onda i crnu temu za njega koju pravi neki lik..

Gledam sinoc youtube, ugasim ga i otvorim chrome, kad ono telefon zakuca. Tako stajao minut i ugasi se. Ja ga upalim, on dodje do google logoa i opet se ugasi. Opet ga upalim i padne u bootloop. I tako non stop. Na kraju odem da obrisem cache i izbaci mi

E: failed to mount /cache (invalid argument)

E: can't mount /cache/recovery/log

E: can't open /cache/recovery/log

E: can't mount /cache/recovery/last_log

E: can't open /cache/recovery/last_log

E: can't mount /cache/recovery/last_install

E: can't open /cache/recovery/last_install

Uglavnom, odem na google i vidim jos nekoliko postova kako se ljudima to desilo. Da li je iko imao slicno iskustvo?
S' obzirom da se to vec desavalo nekolicini ljudi, ne lici mi na hardverski problem, verovatno samo treba da reflashujem.

Iz nekog razloga ne mogu da editujem post. Uglavnom telefon pri svakom pokusaju flashovanja izbacuje isti error, ne moze da pronadje cache i internu memoriju. Kada pokusavam flashovanje preko adb cas izbacuje failed, cas zakuca telefon, pa onda kad restartuje bootloader ugasi se umesto da se vrati u njega, pa ne moze da nadje cache, ni custom recovery ne pomaze, ne znam vise. Odnecu u servis imam garanciju.

Poslednja izmena:
Moguce da je pukla/riknula memorija.. Mislim da je neko pisao pre 30ak dana da mu se desila slicna stvar..

Poslednja izmena:
Narucih neku foliju sa Emmi, jeftina, tek 89 dinara. Iwill folija, valja li to sta? Telefon sam uzeo sa vec stavljenom mat folijom, odlicna je za dodir i sunce, ali me strasno nervira sto izgleda kao da je izmascen ekran. Pre neki dan sam uzeo burazerov Arc S i istog trenutka sam se odusevio cistinom i koliko bolje izgleda ekran. Pa sam zbog toga voljan da zrtvujem super osecaj i ublazenje refleksije.

Ja imam Spigen Clear HD, odlicna stvar. Po par dana ne moram da brisem ekran, ne vide se otisci toliko puno.

Imao sam S2 i S3 prije N5.
Nikada ni dan nisam postavio foliju. Na tom S2 ni danas, a promjenio je 2 vlasnika, ni danas nema oštećenja na ekranu. S3 se nije tako dobro pokazao, a bio je više mažen i poražen.
Ovaj ekran na N5 (gg3) mi izgleda jako robustan i nakon pola godine nema traga upotrebe. Vjerujem da je zaštita nepotrebna. Tačnije, ako uspijete oštetiti sam ekran vjerovatno ga ni folija ne bi spasila.

GG2 se lošije pokazao od keca i trojke, tako sam video na par mesta. I imam ista iskustva sa istim telefonima koje ti pominješ :) s3 ogreban ekran, matori s2 i sada Nexus bez tačkice.

Evo da podelim sa vama kako je lik resio problem sa klimavim dugmicima. Meni je pomoglo, vise se ne cuje da landaraju, ali zato ni nemaju vise onaj lepi zvuk kad kliknem :( sve u svemu nije losa fora. http://youtu.be/pabyyfcHMDM

ANDROID 5.1 First Look On ANDROID ONE: http://youtu.be/ai1u2VNN1X0

Koliko je sraman ovaj google.. Kupis mob od 600e ( nexus 6) sa pricom da stalno dobijas prvi updejt i oni ti se useru u zivot i izbace novu verziju na nekom pakistanskom mobu od 90$ . :)

Poslednja izmena:
Manje bitno. Važno je da to nama dođe i da dođe da ispravljenim propustima prethodnih petica.

Koliko je sraman ovaj google.. Kupis mob od 600e ( nexus 6) sa pricom da stalno dobijas prvi updejt i oni ti se useru u zivot i izbace novu verziju na nekom pakistanskom mobu od 90$ . :)

Pa i Android One je Google-ov projekat.[emoji3]
Narodni nexus.[emoji2] [emoji2] sestica je sad za pozere.[emoji2]

Ne, ne, ne... Nexus 6 je bas onako da kazemo niche :)

Vrh Dno