Šta je novo?

LG Nexus 5

Oklen mi kes za iphone. ( a i da imam ,previse je to para za takav mob,bar po mom misljenju ) :)

Mozda uleti neki kinez dok se ne smiri cena ovim novim ubicama onda m9 ili pogani s6 :)

Poslednja izmena:
Kod mene KK radi bez ikakvih problema. LP nisu morali bi objavljivati ☺

Istina ziva, bolje da ga nisu ni objavljivali u ovakvom stanju.

Meni KK poceo malo da brljavi.Danas mi se javio neki leak i kamera nije htela da se upali,dok nisam resetovao fon. Pre neki dan mi je baterija iscurela za 6 sati a nakon punjenja mi je izdrzao 2 dana i 1 sat...

Ja sam zadovoljan sa l om, meni memory leak uopšte ne smeta previše. Nije mi problem da restartujem fon jednom u par dana. Sve ostalom je miljama bolje i lepse nego na kk.

Mene nervira orevise cest force close odredjenih aplikacija, npr. ESPN Score centar

Ja sam zadovoljan sa l om, meni memory leak uopšte ne smeta previše. Nije mi problem da restartujem fon jednom u par dana. Sve ostalom je miljama bolje i lepse nego na kk.

Lepše možda ali ne znam šta ti je to toliko bolje.

I ja sam zadovoljan ali samo to. KK je ipak bio ispeglan brate, ne moraš da razmišljaš o glupostima. Počeo sam bre da sanjam taj prokleti 5.1.

I cini mi se da je KK poceo da mi ponekad zabada nakon sto sam sve aplikacije update-ovao na verzije izbacene posle LP.

Lepše možda ali ne znam šta ti je to toliko bolje.

To se i ja pitam, da je rekao ljepse i novije pa hajde, naravno placebo efekat, da je nesto sto je novije po svaku cijenu i bolje. :) Preko svega mogu da predjem i nije bitno, ali baterija je dosta losija nego na KK. Cekamo taj 5.1 ko ozeblo Sunce. :)

Poslednja izmena:
Baterija je kod mene identicna kao na kk. Mada ja nisam od onih koji bbsuju po ceo dan.

Baterija je kod mene identicna kao na kk. Mada ja nisam od onih koji bbsuju po ceo dan.
Koristi malo 3G pa cu te pitati za bateriju, jer mi nije logicno da sve vise trosi od samog ekrana. To se nikad nije desilo sa KK. Sa WiFi je dobro.

Daj makar preporuku za dobru, lepu CM12 dark material themu, izbi oci ova stock bjelina ? :)

Poslednja izmena:
Koristim i 3g. Meni deluje isto, da je losije primetio bi.

Ja koristim euphoria dark temu

f0e0607978ab4f66313fd7e6b7346967.jpg

Ista je baterija kao i sve ostalo. Razlike su samo memory leak, izgled i romovi koji su mnogo bolji na kitkatu još uvek.

Najbolje od svega je što ni sa 5.1 verzijom nije izvjesno da će biti saniran problem memorije.

Da li je ikome poznato ovo " mm-qcamera-deamon" ?

To mi unistava bateriju.

Poslednja izmena:
Navodno je Viber krivac, paljenje kamere kad hoces nekome da posaljes sliku...
Ne znam, meni se taj deamon nijednom nije pojavio a koristim Viber svakodnevno.

Mada,juce jesam poslao dve slike preko vibera,a inace ga ne koristim.Mada su te slike skinute sa interneta a ne slikane kamerom.Ima da obrisem ******,bolje da ga nemam.

Mada,juce jesam poslao dve slike preko vibera,a inace ga ne koristim.Mada su te slike skinute sa interneta a ne slikane kamerom.Ima da obrisem ******,bolje da ga nemam.

poslednja verzija meni ne pravi vise te probleme, ali ako nastavi da te zeza, stara verzija bez video poziva takodje ne izbacuje te greske, pa mozes nju da stavis u krajnjem slucaju...

Ma samo blokirajte kameru u viberu i resili ste posao.

Force stop viber I restart.

Ne znam meni radi

uploadfromtaptalk1423660237297.png

Kako mogu da prilozim screenshot,kada hocu da pretrazim nesto na google baru na home screenu,pise nije moguce ucitati rezultate pretrage

Koji to rom koristite? Lepo izgleda ta tamna tema, bilo bi mnogo lepse da su ubacili tako nesto na stock.

Momci, ispao mi je telefon kada sam ga vadio iz dzepa.. Ima silikonsku masku, ali i pored nje se gornji desni cosak poklopca baterije malo otvorio, pa sam ga samo stisao i kao da nista nije bilo. Problem je sada sto su dugmici za pojacavanje i smanjivanje zvuka skroz klimavi, na veoma blag trzaj se cuje krckanje, a kamoli kad ga malo protresem.. Ujedno je i power button postao veoma osetljiv. Imam telefon 4 meseca, znaci jos uvek je pod garancijom, da li predlazete da ga odnesem u servis? Znaci telefon je pao sa male visine i nema nikakva ostecenja na sebi.

Nazad
Vrh Dno