Bilo na početku januara happy hour na pandiDa li moze neki link odakle ste narucili Mi Bend? Ja sam mislio da kupim powerbank i mi band, medjutim hocu sto jeftinije da prodjem a da bude oridjidji![]()
Hvala Corvus.
Narucio sam preko pandawill ali nisam dobio track number za pracenje ili ga ja ne vidim...
Nisam ni ja dobio tracking, nema broja uopste pod view order samo adresa i ostale gluposti..^nakon što se loguješ na pandu > my orders > view order. Dalje u tekstu bi trebalo da stoji tracking number.
Ja sam 15.01. poručio sa DX-a i stigla mi narukvica pre 2 dana. Sve radi ok.
Ja sam poručio 11.01. sa DX i nema je još uvek da stigne. Na statusu mi od 21.01. stoji "The item is on transport to the country of destination". Baš nemam sreće sa poručivanjem.![]()
Radi sa Nexus-om 5 preko plavog zuba. NFC ne, a nakon citanja FAQ sa foruma, vidim i da ne postoji NFC
Sta radi, otkljucavanje telefona?
Nemam Lolipop, pa ko ima neka potvrdi da radi bez dodatnih aplikacija, ja tu opciju i nemam u Mi Fitu, verovatno jer sam na 4.4.4 a nije xiaomi telefon...
Inace konekcija radi preko bluetootha, a za nfc moguce, ja videh na versus sajtu da ima ali izgleda da su pogresili...
Svi iole noviji su ok, proveriš primerak ko primerak. Ionako nemaš neki izbor polovnih pa je daj šta daš.Htjeo bih da kupim ovaj telefon. Na sta da obratim paznju i koje serije su OK? Ako moze neko da sumira sve to u jendom postu otprilike. klimavo dugme, mrtvi pixeli... je li to to ili...?
Neces valjda na iPhone [emoji14]Za silent mod ne verujem.
Ako ne srede memory leak ode moj mob u oglase![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari