Šta je novo?

LG Nexus 5

Pa glupo je, onda svaku aplikaciju startuješ iz početka, kad ide iz rama pokreće se mnogo brže. Prazan ram je beskoristan.

Stigla mi je posiljka danas sa dva Xiaomi Mi Band-a.
Postaru placen PDV (325 rsd) - carinska osnovica 1623 :)

Radi sa Nexus-om 5 preko plavog zuba. NFC ne, a nakon citanja FAQ sa foruma, vidim i da ne postoji NFC

Znaci i meni bi trebalo ovi dana da stigne, ajde ako moze jos jednom onaj link od full aplikacije sa onog foruma?

Da li moze neki link odakle ste narucili Mi Bend? Ja sam mislio da kupim powerbank i mi band, medjutim hocu sto jeftinije da prodjem a da bude oridjidji :D

Hvala Corvus.
Narucio sam preko pandawill ali nisam dobio track number za pracenje ili ga ja ne vidim...

^nakon što se loguješ na pandu > my orders > view order. Dalje u tekstu bi trebalo da stoji tracking number.

Ja sam 15.01. poručio sa DX-a i stigla mi narukvica pre 2 dana. Sve radi ok.

Ja sam 15.01. poručio sa DX-a i stigla mi narukvica pre 2 dana. Sve radi ok.

Ja sam poručio 11.01. sa DX i nema je još uvek da stigne. Na statusu mi od 21.01. stoji "The item is on transport to the country of destination". Baš nemam sreće sa poručivanjem. :)

Ja sam 13.1 porucio isto nista za sad a 18 sam ledja od sandstone materijala i to mi stiglo juce a ja se ponadao da je narukvica...

Samo što su na slikama nexian i evercoss ubice :)

I na onom Android One telefonu su isto videli da je nova verzija kernela, ne secam se tacno gde sam procitao, mozda je bilo na redditu ili negde u komentarima.

Radi sa Nexus-om 5 preko plavog zuba. NFC ne, a nakon citanja FAQ sa foruma, vidim i da ne postoji NFC

Sta radi, otkljucavanje telefona?
Nemam Lolipop, pa ko ima neka potvrdi da radi bez dodatnih aplikacija, ja tu opciju i nemam u Mi Fitu, verovatno jer sam na 4.4.4 a nije xiaomi telefon...

Inace konekcija radi preko bluetootha, a za nfc moguce, ja videh na versus sajtu da ima ali izgleda da su pogresili...

MiBand nema NFC. Otkljucavanje telefona radi tako sto se uredjaj prijavi kao trusted, kao I bilo koji drugi BT uredjaj, jedino sto treba da se aktivira dodatno u Mi Band / Mi Fit app. Na Lollipop sa modifikovanom app radi sve sto radi sa Xiaomi telefonima. Jel postoji tema na forumu za ovaj gadgdet?

Htjeo bih da kupim ovaj telefon. Na sta da obratim paznju i koje serije su OK? Ako moze neko da sumira sve to u jendom postu otprilike. klimavo dugme, mrtvi pixeli... je li to to ili...?

Sta radi, otkljucavanje telefona?
Nemam Lolipop, pa ko ima neka potvrdi da radi bez dodatnih aplikacija, ja tu opciju i nemam u Mi Fitu, verovatno jer sam na 4.4.4 a nije xiaomi telefon...

Inace konekcija radi preko bluetootha, a za nfc moguce, ja videh na versus sajtu da ima ali izgleda da su pogresili...

Konekcija i treba da radi preko BT, a ne preko NFC. On služi samo za uparivanje.
Inače bi morao uređaje da držiš na razdaljini od 2, 3 cm i prenos podataka bi bio užasno spor.

Htjeo bih da kupim ovaj telefon. Na sta da obratim paznju i koje serije su OK? Ako moze neko da sumira sve to u jendom postu otprilike. klimavo dugme, mrtvi pixeli... je li to to ili...?
Svi iole noviji su ok, proveriš primerak ko primerak. Ionako nemaš neki izbor polovnih pa je daj šta daš.

Navodno prvi android one telefoni u indoneziji dolaze do ljudi 12og feb.

Trebalo bi onda ovih dana google da izbaci 5.1. Ne moze mob od 100e imati bolji softver od nexusa 6 koji kosta 600 :) valjda.. ? :)

uploadfromtaptalk1423517676940.jpg

Edit: Izgleda da mi nije lepo zakacio sliku u attachment. Mrtvi novi tt..

Poslednja izmena:
Zna li se hice li ubaciti silent mode i da li ce resiti problem sa memory leakom, ovo bas izludjuje.

Za silent mod ne verujem.
Ako ne srede memory leak ode moj mob u oglase :)

Nazad
Vrh Dno