Pa planiram da kupim ali nisam postigao još. Zato i gasim jezgra za prvu pomoć ; -). Izvuče mi tako bar 1h više sot.Zasto bih gasio 2 jezgra ?
Ti ako putujes bolje da kupis powerbank od 3k din i resio si "problem"![]()
Jel zna neko da li ima negde kod nas da se kupe one Quicksand maske kao sto ima na ibeju? Ili mozda Ringke Slim? Trazim sto tanju masku, imam najobicniju silikonsku i mnogo daje na tezini i povecava telefon. Kada je skinem, izgleda daleko lepse i stice se utisak da je ekran daleko veci nego sa maskom. Ne trazim neku preterano veliku zastitu, svaki telefon sam maksimalno cuvao, retko kada mi ispada. Cisto da ne grebem ivice. Narucio bih preko i-beja ili aliexpressa, ali ne mogu da cekam toliko dugo, plus nemam pejpel niti kreditnu karticu. Znaci sto tanja maska.
Ja sam uzeo na AliExpress-u pre 6meseci super slim 0.3mm ili kako već to nazivaju. Super me služi, ne primećujem je na telefonu, ne daje na težini. Jednom mi je ispao telefon u gradu, mislio sam da se sav razbio, ali ništa mu nije bilo. Imao sam ih pre na iPhone iste, i prezadovoljan sam. Koštaju nešto manje od 1 dolara.Jel zna neko da li ima negde kod nas da se kupe one Quicksand maske kao sto ima na ibeju? Ili mozda Ringke Slim? Trazim sto tanju masku, imam najobicniju silikonsku i mnogo daje na tezini i povecava telefon. Kada je skinem, izgleda daleko lepse i stice se utisak da je ekran daleko veci nego sa maskom. Ne trazim neku preterano veliku zastitu, svaki telefon sam maksimalno cuvao, retko kada mi ispada. Cisto da ne grebem ivice. Narucio bih preko i-beja ili aliexpressa, ali ne mogu da cekam toliko dugo, plus nemam pejpel niti kreditnu karticu. Znaci sto tanja maska.
Meni stigao istog dana..ja resio da flesnem..i nisam primetio neki problemEvo meni stigao 5.0.1 ota.
Da li da se *****ajem sa njime ili da cekam 5.0.2?
Inace,jos uvek sam na 4.4.4.![]()
Meni stigao istog dana..ja resio da flesnem..i nisam primetio neki problem
Pa to i pitam,da li je sad sve ok,ili priblizno tome.Posto vidim da vise niko ne kuka o curenju rama/baterije,pa sad da li je sto i dalje imaju probleme i nece da vecito ponavljaju ili zato sto vise nemaju probleme...
Meni radi perfektno takodje. Stvarno nemam zamerke.Meni stigao istog dana..ja resio da flesnem..i nisam primetio neki problem
Ima problema, nego nece ljudi da ponavljaju. Ponavljaju tamo gdje treba, na Googleovom forumu, ali izgleda slaba vajda.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari