Jel tvoj iz tih prvih serija?
Kako zvuci to tandrkanje, meni, bratu i sestri telefoni imaju identican osecaj i zvuk prilikom vibriranja, dok na starom telefonu moj vibrira primetno drugacije od bratovog, njegov se trese duplo jace od mog, imas osecaj da ce ekran ispasti.
Aha, tako je bilo i kod brata. Cujem u podrumu kada njegov telefon zvoni na spratu.Jeste, uzeo sam čim se pojavio u VIPu. Čuje se mnogo jače, tipa ako je na stolu imam osećaj kao da je neko krenuo da burgija.
Može link?Kažu na redditu da je sređen memory leak na poslednjem CM12.
Može link?
Edit: juče mi se odlepilo slovo sa poklopca. U pitanju je slovo S![]()
Da li je moguće da se tako nešto dešava? Pa kako su ga to napravili!? Imaš li neku futrolu ili je golišav?
Ne mogu da te oderu na carini jer oneplus ne šalje u našu zemlju. Morao bi da nađeš nekoga u inostranstvu u čiju zemlju šalju pa da ti oni proslede. Ili preko neke mail forwarding kompanije, u tom slučaju bi te carina odrala i nacekao bi se. Tako da ako ikako možeš prva varijanta je najbezbolnija i najbrža.Flešnut upravo!Šta kažete za One Plus One? Od prekosutra se kupuje bez pozivnice. Naručio bih ga ako me *****i na carini ne oderu kao zeca. Telefon je predobar.
Može link?
Edit: juče mi se odlepilo slovo sa poklopca. U pitanju je slovo S![]()
Ma Loznica misli da hoćeš HTC one... Objasni mu da si mislio na OnePlus One, pa da krene da te mrači sa žutim ekranomA idi bre u peršun, neću ga kupiti!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari