Šta je novo?

LG Nexus 5

Kažu na redditu da je sređen memory leak na poslednjem CM12.

Bas me zanima ako vi koji imate ovaj telefon mozete da napisete koliko vas ima problema sa tandrkanjem vibracije i mrtvim pikselima?

Meni tandrče vibracija pa je smanjim u kernelu sa 63 na 45. Mrtve piksele nisam imao, pu, pu.

Jel tvoj iz tih prvih serija?
Kako zvuci to tandrkanje, meni, bratu i sestri telefoni imaju identican osecaj i zvuk prilikom vibriranja, dok na starom telefonu moj vibrira primetno drugacije od bratovog, njegov se trese duplo jace od mog, imas osecaj da ce ekran ispasti.

Poslednja izmena:
Ja imam jedan mrtav ili zaglavljen piksel. Zelene boje i jedva da se vidi, ne smeta mi uopšte.

Jel tvoj iz tih prvih serija?
Kako zvuci to tandrkanje, meni, bratu i sestri telefoni imaju identican osecaj i zvuk prilikom vibriranja, dok na starom telefonu moj vibrira primetno drugacije od bratovog, njegov se trese duplo jace od mog, imas osecaj da ce ekran ispasti.

Jeste, uzeo sam čim se pojavio u VIPu. Čuje se mnogo jače, tipa ako je na stolu imam osećaj kao da je neko krenuo da burgija.

Jeste, uzeo sam čim se pojavio u VIPu. Čuje se mnogo jače, tipa ako je na stolu imam osećaj kao da je neko krenuo da burgija.
Aha, tako je bilo i kod brata. Cujem u podrumu kada njegov telefon zvoni na spratu.
Te prve serije su definitivno imale problema. Bilo bi dobro da napisete da li je iz tih prvih serija ili je noviji.

Poslednja izmena:
Uvek golišav :) ma ni ne primećuje se toliko, jedino sam morao da očistim malo kalup jer je ipak beli mob

Flešnut upravo! :) Šta kažete za One Plus One? Od prekosutra se kupuje bez pozivnice. Naručio bih ga ako me *****i na carini ne oderu kao zeca. Telefon je predobar.
Ne mogu da te oderu na carini jer oneplus ne šalje u našu zemlju. Morao bi da nađeš nekoga u inostranstvu u čiju zemlju šalju pa da ti oni proslede. Ili preko neke mail forwarding kompanije, u tom slučaju bi te carina odrala i nacekao bi se. Tako da ako ikako možeš prva varijanta je najbezbolnija i najbrža.

Ako uspem da nađem nekog napolju onda ću tako. Pitanje je da li misliš da se isplati da menjam neksusa za one?

ništa što ne donosi novac ne može da se "isplati" :)

Bravo odličan komentar :D
I nema tu sta da se isplati ili ne ti si uvek na gubitku kada prodajes stari i kupujes novi... :D
Meni je isto malo dosadio Nexus najviše zbog bakterije koja ili je oslabila ili nzm iz kog razloga vise nije zadovoljavala moje potrebe. Uletela mi kombinacija za zamenu i ja prihvatio i mislim da sam odlično prosao.

Poslednja izmena:
Hehehe, zaista dobar komentar. Nego krele, kakva kombinacija je bila? I meni se nešto čini da mi baterija riknjava. Mamu mu njegovu, baš mi se dopada taj One, čini mi se da vredi preći na njega. Samo mogu da se slikam ako mu nešto rikne. :-D

Slikaj se i pre nego što rikne da vidiš da li ima ljubičastu kameru :)

Extra je taj one i ja sam se naložio zesce hteo da ga uzmem, i posle par dana istrazivanja shvatim da vrlo lako moze doci do nekih neprilika a bilo sta da podje lose nemas servis za njega moras ga slati tamo nzm ni ja kojom metodom... Previse cimanja mada i dalje bi ga pre imao nego s5 ili g3 :D

Hajde Loznica ubedi me da ne kupim OnePlus One, treba mi neko da me smiri. :D

Definitivno mislim da sam jedan od najvecih malera sto se tice mobova. Ne mogu ubodem model sa minimalno mana pa ne znam.. Bez mane ni ne trazim.
Skoro primetih da mi kamera u sredini pravi ljubicaste boju a sa strane slike zelenu. Googlam googlam i nadjem samo jednog lika sa istim problemom( https://productforums.google.com/forum/m/#!topic/nexus/nAjUcxVzkfU) znaci sanse da zapadne ovakav model cenim 1 u 100k ? Ali to sam ja,veciti lerma :)

Elem da li i vi vidite ljubicastu i zelenu boju ? Slikan beli zid

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421794655441.jpg
    uploadfromtaptalk1421794655441.jpg
    641.4 KB · Pregleda: 231
Jel neko ima info kad ce i dal ce 5.0.2 za N5? Za tablete su pustili.

Evo kod mene:

Kod mene je ovako, mislim da je ok

psychedelic.jpg

Nazad
Vrh Dno