dEXE
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.12.2001
- Poena
- 755
Na mojima je obelezeno sa unutrasnje strane kabela odma ispod samih slusalica.
Da, ili nisu original ili starija verzija koja nije imala to L i R...
Na mojima je obelezeno sa unutrasnje strane kabela odma ispod samih slusalica.
Kupih i ja dva ova xiaomi mibanda.
Hvala @dEXE za info. Nije baš da znam čemu će mi služiti ali isprobaću ;-)
Ako možeš okači negde tu modovanu app koju koristiš. Hvala unapred.
Ako sam te dobo razumeo miband neće raditi sa Nexusom 5 preko nfc-a? Inače, šta više baterije troši nfc ili bt4?
Ako mi miband da volje da trčim pored keja častim te jednim hmm, jednom ceđenom narandžom [emoji12]
Kopkam se već neko vreme i najviše me odbijaju ti problemi koji se pojavljuju kod M7 (roza kamera itd)... Prištedeću još malo pa ću M8 da pojurim.Nesto dobijes, nesto izgubis, ne znam zasto bi to radio. M7 nije bas pouzdan telefon za koji mozes da kazes da ce raditi bez hardverskih problema, jos ako je polovan.
Nikako nemoj da menjaš Nexus 5 za M7.Da li bi prelazak sa Nexus 5 na HTC M7 bio veliki downgrade?
Kopkam se već neko vreme i najviše me odbijaju ti problemi koji se pojavljuju kod M7 (roza kamera itd)... Prištedeću još malo pa ću M8 da pojurim.
Fasciniran sam dizajnom M7 i M8 telefona.
Flešnut upravo!Šta kažete za One Plus One? Od prekosutra se kupuje bez pozivnice. Naručio bih ga ako me *****i na carini ne oderu kao zeca. Telefon je predobar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari