Šta je novo?

LG Nexus 5

Kupih i ja dva ova xiaomi mibanda.
Hvala @dEXE za info. Nije baš da znam čemu će mi služiti ali isprobaću ;-)
Ako možeš okači negde tu modovanu app koju koristiš. Hvala unapred.

Ako sam te dobo razumeo miband neće raditi sa Nexusom 5 preko nfc-a? Inače, šta više baterije troši nfc ili bt4?

Ako mi miband da volje da trčim pored keja častim te jednim hmm, jednom ceđenom narandžom [emoji12]

Vec postavljen link, samo morate se rergistrovati i poslati jedan post za download, ali posto tu izlaze apdejti, bolje to uraditi nego da saljem apk koji ce se uskoro nadograditi...

Nisam jos apdejtovao N5 na lolipop, tako da ne znam kako otkljucavanje radi na njemu, ali koliko sam shvatio samo na xiaomi telefonima i lolipopu na drugim telefonima radi ta otkljucavanje opcija u aplikaciji i samom telefonu, za kk treba dodatna aplikacija... A posto to otkljucavanje radi na blizinu a ne kao kod ovih nezavisnih aplikacija skroz u dometu bluetooth-a, pretpostavljam da se za to koristi nfc, posto ga ova narukvica mislim ima...

Daj sta das :)

Zanima me da li postoji neka app koja moze da upravlja sa led lampicom, odnosno da je malo vise drugih app koriste, naprimer kao kod slimkat-a. Jer na stock 5.0.1 skoro pa ni ne svetli, mozda za propusten poziv.

Kako bre ne svijetli? Meni za svaku notifikaciju radi. Provjeri pod Settings/Sound&Notification pa skrol do Notification da li ti je upaljeno a onda pod App notification oznacis app koje hoces da ti se javljaju. Za svaku od njih, led MORA da svijetli kad nesto stigne.

Svetleo je prvi put na 5.0.1, evo sad sam bas testirao sa pozivom i porukom i ne svetli. Ne znam do cega je, a recimo kod slimkat je svetleo za sve zivo... Probacu ove app sto ste preporucili pa da vidim bas.
Evo Radi sa Lightflow, ne znam sto sistemski nece.

Poslednja izmena:
Sistemski nema nikakvih podešavanja za lampicu, samo u okviru samih aplikacija.

Kako da iskljucim vibraciju kad sam na priority modu za zvuk? Moram da drzim taj mod jer mi treba alarm koji ne radi na modu none. Budi me vibracija kad stizu poruke (sms, viber,...) Sve sam cackao ali ne nadjoh kako se iskljucuje. Btw lolipop 5.01 je sistem.

Ja sam iskljucio vibraciju u samim aplikacijama, za svaku posebno koja ima tu opciju, i nikad mi ne vibrira kad je na priority, al zato kad je na tom modu, zna nekad da zvoni kad stigne sms, viber, mail... Sto pocinje mnogo da me nervira, svi ti silni bagovi.

Na viberu nema opcija da se iskljuci vibracija za poruke, ima samo "Vibrate when ringing" koju sam iskljucio...

Valjda ce da srede to u sledecem apdejtu. Hvala Djilkosh_Ns

Poslednja izmena:
Nesto dobijes, nesto izgubis, ne znam zasto bi to radio. M7 nije bas pouzdan telefon za koji mozes da kazes da ce raditi bez hardverskih problema, jos ako je polovan.

Dosta lošija kamera, primetno lošiji u igrama, malo manje fluidan i brz u običnoj upotrebi.

S druge strane dosta bolji zvučnici, malo bolji ekran (bolja crna i bolji kontrast, naročito pri gledanju iz uglova).

Pa ti vidi šta su ti prioriteti :)

Nesto dobijes, nesto izgubis, ne znam zasto bi to radio. M7 nije bas pouzdan telefon za koji mozes da kazes da ce raditi bez hardverskih problema, jos ako je polovan.
Kopkam se već neko vreme i najviše me odbijaju ti problemi koji se pojavljuju kod M7 (roza kamera itd)... Prištedeću još malo pa ću M8 da pojurim.
Fasciniran sam dizajnom M7 i M8 telefona.

Kopkam se već neko vreme i najviše me odbijaju ti problemi koji se pojavljuju kod M7 (roza kamera itd)... Prištedeću još malo pa ću M8 da pojurim.
Fasciniran sam dizajnom M7 i M8 telefona.

Po meni ti je nepotrebno da menjas za i jedan od ta dva modela. Bolje da sacekas m9

I drugar me ubeđuje da ostanem na Nexusu, tako da definitivno ne prelazim na M7. Za oko mi je pao M8 tako da ćemo videti, zavisno od finansija.

DarioF se vratio sa Purity - em... samo me mrzi da menjam Cataclysm ROM za sada. Videcu posle sta i kako.

Kakav purity.. Ovo se ceka jos od oficijalnog 5.0 roma

Jan 15, 2015: Per-app settings: force headsup, disable headsup if available.
Jan 15, 2015: Per-app settings: block lockscreen notifications, block ongoing lockscreen notifications.

Novi cataclysm ce biti besan :)

Mene vise zanima -> Swipe to sleep: fine tuning, fix landscape orientation.

Vidjeh i ja ovo jutros i htio da je kupim ali nisam imai nista na kartici :(

A da li neko zna neku aplikaciju kojom mogu istovremeno da snimam i prednjom i zadnjom kamerom kao sto postoji opcija na G2?

Ne verujem da postoji tako nesto, posto sam ja trazio za istovremeno slikanje sa obe kamere ali to je nemoguce.

E, upravo htedoh da napravim G Wallet, ali ne prima internet karticu, a ovu debitnu ne bih da dajem, i da kupim Manual Camera.
Hvala fkloznici sto je izvukao ovu app u free verziji pa sam nju instalirao :D

Čisto da javim da je izašao novi cataclysm.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421607140003.png
    uploadfromtaptalk1421607140003.png
    133.4 KB · Pregleda: 210
  • uploadfromtaptalk1421607153107.png
    uploadfromtaptalk1421607153107.png
    194 KB · Pregleda: 213
Flešnut upravo! :) Šta kažete za One Plus One? Od prekosutra se kupuje bez pozivnice. Naručio bih ga ako me *****i na carini ne oderu kao zeca. Telefon je predobar.

Flešnut upravo! :) Šta kažete za One Plus One? Od prekosutra se kupuje bez pozivnice. Naručio bih ga ako me *****i na carini ne oderu kao zeca. Telefon je predobar.

Zaboravi na to, ima da te oderu na carini.

Nazad
Vrh Dno