Šta je novo?

LG Nexus 5

Ja flesovah cataclysm ali i dalje ima bug sa wirlessom. Kad kliknem na wirless zakoci telefon i ceka se mnogo duze da nadje wirless mrezu nego na kitkat. Ovo mi se desavalo do sad sa svim android 5 ronovim , sto cusyom sto stock. Ima li neko ovaj problem ili je meni neki hardverski problem?

Imam Nexus 4 i imao sam skoro isti problem na LP. Ako je to što mislim, upali tel u safe mod-u. Nekako se konektuj na WiFi i uđi u zapamćene mreže. Pobrišeš sve mreže koje imaš i restartuj telefon. Postoji mogućnost da ćeš više puta morati to da ponoviš jer zna da opet povuče neku mrežu sa Google naloga.

molim za savet u vezi n5; otkada je rutovao tel, kada je uključena kamera, sin malo-malo pa ima fc.
na stocku je.
takođe, ako može preporuka za rom i kernel koji su u prednosti u odnosu na druge po stabilnosti.

Imam novu najbolju kombo. Cataclysm rom i hells core kernel 8.5. Drejn na 8h sleep je oko 2% na wi fi dok sa elementalx bude oko ~9%.
Tako da..

Ortaku juce upao fon u bootloop i izgleda kao da mu je zaglavljeno power dugme. Doduse on je taj telefon uzeo polovan i to je ona prva serija je sa klimavim dugmicima.

Znaci ne moze se nista sa njim uraditi, samo ispise google pa restart. Ajd to me nije toliko zabrinulo nego kada amo posle na netu pogledali koliko ima takvih istih slucajeva na xda, bukvalno mali milion.

Ima li iko iskustva sa servisima N5? Da ga nosi u lg servis ili?

Poslednja izmena:
Ne verujem da je to do dugmeta.
Prvo flešuj stock rom (preko fastboota ili nekog toolkita, svejedno) ako ne valja, onda servis.

I meni se cini da to nema veze sa pwr dugmetom. Nego je nesto pogresno fleshovao... Uradi ovo sto je kolega iznad napisao.

Nije nista na njemu flesovano niti cackano, decko ima stock 5.0.1.
Pritom ne moze telefon ni da udje u download mod. Bilo koju kombinaciju da pritiska uvek je u loopu.

Нема везе свеједно то или укуцаш ако се ради преко fastboot-a, а када се ради са toolkit-ом имаш опцију да се све врати на фабричко стање када је телефон у bootloop-y.

Evo meni stigao 5.0.1 ota.
Da li da se *****ajem sa njime ili da cekam 5.0.2?
Inace,jos uvek sam na 4.4.4.:)

Poslednja izmena:
To je kanda "sticky power button" problem... Nemam ideju kako da se sredi. Šta kaže neksus zajednica?
Neam pojma, pustio sam ortaka nek se sam zanima :)
Fora je sto je telefon ovako mrtav, dok se ne stavi na punjac ili preko usb kabla poveze na komp. Tada se sam pali/gasi medjutim bez bilo kakve mogucnosti da se potpuno ugasi ili da se dodje do fastboot moda.

Poslednja izmena:
Ko sumnja na nesto kao kvar softwerske prirode, od Lollipopa+ postoji Safe Mode, nesto slicno kao na kompu. Zadrzi se malo na "Power off" i ponudi restart u Safe Mode. :)

Ortaku juce upao fon u bootloop i izgleda kao da mu je zaglavljeno power dugme. Doduse on je taj telefon uzeo polovan i to je ona prva serija je sa klimavim dugmicima.

Znaci ne moze se nista sa njim uraditi, samo ispise google pa restart. Ajd to me nije toliko zabrinulo nego kada amo posle na netu pogledali koliko ima takvih istih slucajeva na xda, bukvalno mali milion.

Ima li iko iskustva sa servisima N5? Da ga nosi u lg servis ili?

Meni se desilo isto. Nista nije pomoglo, pa je otisao preko VIPa u servis (jos u garanciji). Zamenili plocu i nisu nista *****ali osim sto nije ravnomerno zalepljena zadnja strana, ima malo lufta.

Hells.. Nije mi jasno kako je tt prvi na listi.. Ovo je bez igrica,uz 20ak min razgovora. Osvetljenje oko ~12%. Uglavnom wi fi sem 6h dok sam bio u podrumu(2g) i 6h dok sam spavao (isto 2g) ,mada se to vidi po grafikonu.
Nije lose

Prilozi

• uploadfromtaptalk1422106573792.png
    uploadfromtaptalk1422106573792.png
    94.5 KB · Pregleda: 176
  • uploadfromtaptalk1422106581860.png
    uploadfromtaptalk1422106581860.png
    148.9 KB · Pregleda: 178
  • uploadfromtaptalk1422106588728.png
    uploadfromtaptalk1422106588728.png
    93.6 KB · Pregleda: 176
Poslednja izmena:
Hells.. Nije mi jasno kako je tt prvi na listi.. Ovo je bez igrica,uz 20ak min razgovora. Osvetljenje oko ~12%. Uglavnom wi fi sem 6h dok sam bio u podrumu(2g) i 6h dok sam spavao (isto 2g) ,mada se to vidi po grafikonu.
Nije lose
Mene je oduševio još odavno, ali sam zbog stalnog putovanja počeo da gasim 2 jezgra. Na hells core kad gasim 2 jezgra telefon mnogo počne da zabada. Jel se još događa to? Možeš da probaš?

Vrh Dno