Šta je novo?

LG Nexus 5

Ocekujem bolju kameru sa lollipopom i an nexusu 4 naravno. Problem je do softwarea a ne do loseg hardwarea kamere. Kamera module je Sony-ev

N4 ima najmanji senzor na nekom novijem Nexusu, 1/4'' tako da nece tu mnogo pomoci L softver.

Trebalo bi da pomogne (novi Camera Api), ima manju svjetlosnu propusnu moc, sto ne znaci da ne moze ptaviti makar malo kvalitetnije slike po danu.

Poslednja izmena:
meni ne deluje da njega softver ograničava... ajde možda iz raw nešto ispadne ali nisam optimista za njega.

Citao sam kao bolja kamera na svim nexusima. Ako bidne bolja dobro i jeste, ako ne nikom nista, ima DSLRova :D. Svakako kontam kupiti neku vrh kameru i da imam za sva vremena, yebes ove igracke na telefonima :d
Vrijedi imati dobru kameru, danas sutra i kad djeca dodju valja se porodicno slikavati. Necu to raditi sa teleofnom :D

Poslednja izmena:
Ovo je već više nego podnošljivo :). Inače codeblue je krenel. Sa stock kernelom ovo je misaona imenica ; -)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1415805974135.png
    uploadfromtaptalk1415805974135.png
    118.8 KB · Pregleda: 240
  • uploadfromtaptalk1415805982177.png
    uploadfromtaptalk1415805982177.png
    97.9 KB · Pregleda: 234
Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Tako je, kad postane tata neka spremi 2k evra za FF u dzepu :) :d

A *** sad :D Ima oko 500 ******* solidnih kamera. Koristio sam neku Canonovu mislim da je cijena tu negdje, bas moram naci neku sliku na kompu pise u properiesu da vidim koji je model. Kupis i miran si dug period, takav nivo nece dostici kamera na telefonu do 2040te godine :D

Vrijedi tebra imati, sad sam preko leta slikavao stosta, ma kakvi po mraku slika ko da je dan, pri zumu svaku poru na kozi vidis :D

Canon EOS 1100D ta, eto ona je cirka 500+ €, sasvim pristojno, dobijes i blic posebno, mada ima i na njoj.

Poslednja izmena:
Bese taj image moze da se flesuje sa onim Nexus Toolkitom?

Vrijedi imati dobru kameru, danas sutra i kad djeca dodju valja se porodicno slikavati. Necu to raditi sa teleofnom :D

Iz iskustva ti preporucujem da ipak nabavis telefon sa dobrom kamerom ili da koristis N5 od dslr-a za fotkanje deteta leba nema [emoji1]

Poslednja izmena:
Duga noc je pred loznicom, vojkanom i telepom :D cheers Ja cekam jos uvijek :p

Fleshnuo sam ga.. Uskoro utisci

Prilozi

• uploadfromtaptalk1415826566616.png
    uploadfromtaptalk1415826566616.png
    132.7 KB · Pregleda: 237
Poslednja izmena:
flash-all.bat ne radi, nece tako da flesuje samo da znate

Nikada ne menjaju verziju
kernela..

Meščin da su mijenjali kad su skakali sa prijašnjih verzija! Sjećaš se na Gingeru 2.X serija :) i Još ovo nije zadnji iz serije 3.4, daj smješan si Google (3.4.104) :p Više ljudi na XDA rade za dz nego oni.

@telep skini zadnji SDK je l' ti lijepo pise na sajtu tj. njihovom uputstvu.

Poslednja izmena:
flash-all.bat ne radi, nece tako da flesuje samo da znate

Naravno da hoce. Ovo je obican batch fajl. Pogledaj unutar njega sa text editorom i shvatices da ti fali fastboot.exe

flash-all.bat
Kod:
PATH=%PATH%;"%SYSTEMROOT%\System32"
fastboot flash bootloader bootloader-hammerhead-hhz12d.img
fastboot reboot-bootloader
ping -n 5 127.0.0.1 >nul
fastboot flash radio radio-hammerhead-m8974a-2.0.50.2.21.img
fastboot reboot-bootloader
ping -n 5 127.0.0.1 >nul
fastboot -w update image-hammerhead-lrx21o.zip

echo Press any key to exit...
pause >nul