Šta je novo?

LG Nexus 5

Ne fali mi, imam fastboot exe.
Flesuje on i dodje do kraja i iskoci can not create image

OK, sada je proslo, trebalo je samo da apdejtujem sdk

Poslednja izmena:
Ako se radi OTA update bootloader treba da je zakljucan? Zadnji put sam uradio da je bio otkljucan i sve je proslo kako treba.

Hvala. Sve je spremno, ali necu da se bakcem sad, radim ujutru i sigurno necu zavrsiti za 20 min. Ostavljam za sutra ili cekam OTA.

Ne.

Inace ako neko rootuje ovu verziju neka javi.

Ja non-sop u loop..radio wipe, otkljucavao boot, vratio na stock 444, nece nikako...
Koliko vam je trajao 1. boot?

Bem li ga nece nesto...sve uradi kako treba i loptice se vrte u beskonacnost...
Prosao posle 2. wipe-a :d

Fleshovano :) Booting...

kontam da ce sutra vec biti link na xda za ota i uradis sideload i miran si

Ladno nema messenger apk u okviru stock gappsa.. :)
Mogli su da izbace hangouts i youtube u material dizajnu..

rekli su da ce samo nexus6 imati messenger a na nexus5 ce se morati sa play stora

Stavio sam twrp, i probao onaj super su beta ali ne radi. Valjda ce do sutra ujutru izbaciti rut

Kakvi su utisci loznica na prvu loptu :D Sta ja veceras da updateujem, jedino programe na windowsu, haha :d

Prvi utisak je - ovo je sjajno, zaista (zvuk odusevljenja u publici). Ja sad radim restore svega, ali prvi utisak je fenomenalan.

Izašao je auto root i za Nexus 7, njega sam probao i radi, tako da verovatno radi i za N5

Sta znam isti je kao aosp koji sam vec furao. Google je poceo da stavlja previse bloata na nexuse sto mi se ne svidja,al ajde :)

Posebno ceme zanimati baterija za par dana kako ce se pokazati. A to za bloat, nek nam daju root lako cemo ga se rijesiti, a postoje i AOSP ROMovi. :) Meni ce ti IMGovi sluziti samo na nadogradim radio i bootloader, ovo drugo ama bas za nista ne treba. :)

Stvarno kazu da taj program radi. Ali ja ne smem da pokusam. :)

Stjepan
Sta znam isti je kao aosp koji sam vec furao. Google je poceo da stavlja previse bloata na nexuse sto mi se ne svidja,al ajde :)

Meni ne prolazi flash iz TWRP.. Tek malo pre sam video da se ovo ne flashuje iz recoverya.. Mada nece ni ovako.. :D

Poslednja izmena:
Ja sam odradio rucno. Skripta nikako ne prolazi. Evo ovako:

fastboot flash bootloader bootloader-hammerhead-hhz12d.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot flash radio radio-hammerhead-m8974a-2.0.50.2.21.img
fastboot flash system system.img
fastboot flash userdata userdata.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash boot boot.img
fastboot erase cache
fastboot flash cache cache.img

Skini ono sto je zarez okacio pre koju stranu (SDK) apdejtuj platform tools, i pokreni flash-all.bat i bice sve ok

Jel taj auto rut brise sve sa fona iako je vec otkljucan bootloader?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno