Šta je novo?

LG Nexus 5

^^ citao sam 10ak strana teme i nisam zapazio da je neko imao isti problem. Cu da ga fleshnem sutra pa cemo videti :)

Preporuka na osnovu citanja teme vojkane :) a i ozbiljni devovi rade na njemu ,tako da ono.. ;)

http://www.androidpolice.com/2014/1...rder-to-provide-the-best-experience-possible/

Nesto mi se javlja img tek 19og :) nije ni cudo sto google ne daje sajtovima da izbace review,podelili im nexus 6 sa beta softwerom..

Daj Boze da puste img tamo negdje par dana pred Novu Godinu i eto ti poklona! Taman da se malo zasitim(o) KitKat cokoladica :)

Pa kako preporučuješ rom a nisi ga ni flešovao? :D :D

Preporucuje drugima da probaju, da se ne pegla on. Stari je to lisac, i stara dobra fora :D

Poslednja izmena:
Bolja druga slika za klasu, sad od koga je ne znam. :)

sa samsunga je. zanimljivo. po čemu ti je bolja? ja npr vidim ovo

IWTWgds.png
3AJcNJg.png

Biu0CVc.png
F6wTgtu.png

Poslednja izmena:
Nije ništa uvećavano, 100% cropovi

Najbolji komentar na nekom od android foruma:

Flash news: the iPhone 6 it's getting Lollipop before the Nexus 5

:D

Pogotovo što nije istina da bilo ko dobija lolipop pre nexusa, ali ništa čudno za internet decu.

Realno, i da neki telefon dobije 5.0 pre Nexusa ispostavice se da je bolje da nije apdejtovan, nema sanse da bi to proslo bez problema i bagova. Bolje je apdejtovati 2 meseca posle Nexus-a nego par nedelja posle pa kukati kako je sve to losije od KK.

Jesam li ja lud ili iz listinga poziva nije moguce poslati poruku.. Lolipop je u pitanje...

Pardon:
Mora na slicku da se klikne.. Kakva glupost kao da je pored call back i detalja bilo tesko ugurati i sms...

Poslednja izmena:
Nijedan telefon nije još uvek dobio oficijalan Lollipop, ne smarajte i ne mračite...

Pogotovo što nije istina da bilo ko dobija lolipop pre nexusa, ali ništa čudno za internet decu.

Pa vec su najavili za G3 da stize u Poljsku ove nedelje, cini mi se da i Moto G dobija pre N5, to je vec oficijelna vest bila jos pre par dana ako se ne varam, kacio sam... Ne vidim cemu taj komentar...Ali kao sto hsv rece, ko zna u kakvom stanju dobijaju i koliko apdejtova ce biti potrebno da zakrpe bagove, ako bude bilo nekih...

Ono sto je uvek bila najveca prednost Nexus uredjaja je da su dobijali prvi apdjet i imali najduzu podrsku... Razlog zbog koga sam se i sam odlucio za N5 umesto G2 (cena+bolja/brza i duza podrska vs mnogo bolja baterija i kamera,eventualno ekran )... Lepo je sto ce lizalica stici ranije kod drugih proizvodjaca za razliku od pre kada se cekalo 2-3 i vise meseca, ali meni kao korisniku Nexus uredjaja je malo porazavajuce jer se to donekle anulira sada... I to cini jedan LG za koga svi znamo kakva mu je apdejt politika bila (do sada)- 1 apdejt a mozda ni taj jedan..

Nije fazon da dobijem prvi android Lollipop medju "androidasima" vec sto sam mogao da posegnem za drugim telefonom, koji je generalno mnogo bolja opcija bio osim tih apdejta koji su sada de facto anulirani (mada ce G2 za razliku od G3 verovatno da saceka jos koji mesec)... U tome je cela poenta price

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Eto moto g koji ima stock android je izgleda dobio danas, sada svi mozete da izlupate svoje nexuse u izlivu besu.

Tek sam sada video, jel vi vidite da po peti put smarate sa SOAK TESTOM? Jel umete da čitate?????

Jel razumete engleski private feedback, retail soak test, mislim kakav je to zvanični ota?????? O čemu pričate više???

lol, koji ton, cemu nervoza, nema razloga da ti se usice crvene zbog toga i da ti spadaju pantalone :C

Pa ti si mene citirao, a ni ne razumeš šta postavljaš.

Ako je izašlo super za njih, nemamo ništa od toga. Ja sam odgovorio na njegovu sliku.

Puno se hajpa i lažnih vesti prenosi oko apdejta na lg i motorole, ne morate baš svaku vest za procureli rom za g2,g3, s5, moto g da okačite u nexus 5 temi. Imaju ti telefoni svoje teme.

Pomiri se sa tim telep da neces dobiti update :D. Bolje da si opet uzeo neki Samsung :d

Ni da je ovaj nexus na 2.3 ne bi uzeo samsunga više.

Eto moto g koji ima stock android je izgleda dobio danas, sada svi mozete da izlupate svoje nexuse u izlivu besu.

Tek sam sada video, jel vi vidite da po peti put smarate sa SOAK TESTOM? Jel umete da čitate?????

Jel razumete engleski private feedback, retail soak test, mislim kakav je to zvanični ota?????? O čemu pričate više???

Cemu takvim tonom? Bile su oficijalne vesti, ne vidim potrebu da tako napadas clanove, mogao si lepo da kazes, ne vidim zasto skaces na prvu? Nije covek nista lose okacio, niti spamovao...

I ja imam Nexus 5 i ne napadam druge clanove sto kace vesti, cak sam i ja okacio za G3 i Lollipop ovde u temi jer bi donekle bio fail da Nexus linija ne dobije prva... Ne mora da znaci da ce tako i biti ali postoji mogucnost da ce se desiti... Nije smak sveta ali na kraju dana bi mi vlasnici Nexus serije izgubili i tu jedinu "prednost" koju smo imali...

Uvek mozes da prodas telefon ako ti vise ne odgovara.

Nije to bas jedina prednost. Nije isto imati lg g3 skin androida koji je isti kao prethodni " samo " sa promenjenom brojem u setingsima i dobiti golo iskustva na n5 i to direktno od developer tima googla.
Jedini android 5 koji priznajem od zvucnijih proizvodjaca je onaj sto ce htc izbaciti. Ne treba njima dzabe 2 meseca da izbace novu verziju..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno