Šta je novo?

LG Nexus 5

Jel moguce da niko od vas nije tragao za Dock-om nekim za N5? Pozeljno hdmi.. :)

Zar nije bedno da ovaj telefon (ne samo on nego i mnogi drugi) nema HDMI izlaz. Nabijem mu na nesto ovu (full HD) rezoluciju ekrana kad nicemu ne sluzi. :D

Ja punim svaku noć i preko dana mi onda punjenje ne treba. A USB port na kompu može i više od 500 mA, a imaš i one dva u jedan adaptere da vučeš struju iz dva porta.

Zar nije bedno da ovaj telefon (ne samo on nego i mnogi drugi) nema HDMI izlaz. Nabijem mu na nesto ovu (full HD) rezoluciju ekrana kad nicemu ne sluzi. :D

Bas svakog sekunda o tome razmisljam, mislim koji ce nam 1080p ekran, daj da mozemo da ga spojimo sa ves masinom, dok sam na prestolu da izvrti koji ciklus.

Ja punim svaku noć i preko dana mi onda punjenje ne treba. A USB port na kompu može i više od 500 mA, a imaš i one dva u jedan adaptere da vučeš struju iz dva porta.

***, ne mogu bas uvijek da nastelim da punim preko noci, a neka dse desi da se brzo svuce batterija preko dana :D Mene ta punjenja najvis nerviraju, kada se vuce ko prebijena macka.

Ajd daj taj link adaptera da vidim o cemu se radi, zvuci dobro! :)

@telep

Pa koji ce ti k***c tolika rezolucija na ovom ekranu kad ne dolazi do izrazaja. Po meni je to bez HDMI izlaza i prikljcenja recimo na TV, nidje veze :)

Poslednja izmena:
A to sluzi cemu?

Konkretno dok sam imao iPhone, dok sedim u sobi za kompom, telefon mi je na docku, koji pored punjenja ima i audio izlaz.. Tako da kad me neko zove, pricam preko zvucnika, telefon mi na docku, samo se javim i caskam.. Dnevno provedem po 2-3 u razgovoru, tako da mi ne treba bas da mi non stop bude na uvetu.. Nisam od onih sto se plase ``radijacije`` i tih gluposti, samo je cinjenica da je ovako bolje, a i komfornije.. A za hdmi nema potrebe da objasnjavam.. :)

Instaliras slim ket i ne treba ti daj dock, automatski prebacuje na zvucnik kada ga ne drzis na uvetu.
Sada stvarno nisam gledao ta cuda, mene to ne zanima, mislim da pravim transformersa od telefona.

Nesto najblize tome je neki qi punjac. Mada na njemu nema zvucnika,morao bi da pricas preko ocajnog zvucnika na n5 :)

Nasao sam ja jeftinu varijantu.. :D Dzabe..
http://www.tvc-mall.com/details/Squ...oogle-Nexus-5-D820-E980-Black-MCH-Nexus5-02A/

I skuplju.. ali mislim da ipak ne bi dao tu lovu za dock iako je i punjac, ali....
http://www.theairdock.com/

Nikako da nadjem dok koji ima i hdmi i punjenje na sebi.. Do kad smo kod toga.. Kako li idu pinovi na onim kablovima kao stoje ovaj npr http://www.amazon.co.uk/Nexus-Slimport-HDMI-adapter-projector/dp/1060078031 pa da napravim kombinaciju da to nekako izlazi iz docka ili sta vec.. :D

Hvala, ali to je izgleda od 8.12, kod mene na 8.6.1 nema.

Jel moze neko od vas ko ima wifi charger da mi kaze da li ce se telefon puniti ako ima futrolu i spusti se na punjac i da li utice na brzinu?

Wifi charger ?
Zavisi koji je qi punjac i koliko je tanka futrola.

I moto x 2014 je dobio pre nas lolipop, btw za mene je ovaj telefon naslednik nexusa 5 taman je bolji koliko je potrebno bez onog ogromnog ekrana ali kontam da ce se bas tesko nabavljati kod nas...

Sta sada vise izmisljate, ni jedan telefon jos nije zvanicno dobio ota ili bilo kakav apdejt.

To su sve procurele test verzije, ako vas vec toliko svrbi imate potpuno savrsene romove da skinete, nista im ne fali.

Poslednja izmena:
Da li je neko pratio koliko više vuče bateriju uključen prenosni Wi-Fi hotspot

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2933419

Preporucujem ovaj. Koliko ce se finalna 5.0 verzija razlikovati od ovoga ne znam,ali verujem ne mnogo
Pogotovu sto je u timu banks tako da gapps paket ne bi trebao da ima bagove :)
Kako se instalira ovaj rom? Ja sam probao da ga instaliram ali posle flesa ispise no os, takodje i sa rastapopom ista stvar. Imam najnoviji twrp, primetio sam da su drugacije zapakovani od onog drugog roma sto sam probao.

Poslednja izmena:
Nisam ga flesnuo jos uvek.. Cekam sutra kao ****** da vidim da li ce se google smilovati i pustiti img.

Sta ti se desava ? Izgubiti se sd particija ili ?

Nemam pojma, posle flesa odem na reboot i on me pita da li sam siguran jer nema os instaliran. Ne znam da li tako treba ili sta.

Primetio sam da je onaj stari l rom zapakovan kao kk romovi, dok je ovaj i rastapop drugacije, ima samo neka 4 fajla, gde je system 430 mb. Neka sacekacu

Poslednja izmena:
Pa kako preporučuješ rom a nisi ga ni flešovao? :D :D

Nazad
Vrh Dno