Šta je novo?

LG Nexus 5

E to je super, a da li moze da se pali kada ga uzmes sa stola? :)

može, pritisneš dugme kad ga uzmeš :d

Ala drži ovaj battery saver evo već tri sata na 15% i ne mrda [emoji2]
Stvarno su exstra odradili.....

I tri sata sediš s narandžastim status i navigation barom? :D

^ +1

Isprobavam,isprobavam i sviđa mi se kako su to odradili....
Inače ja furam ovaj preview što je za N6
LRX13C,kažu da je ispeglaniji.....

a44c29fa7ca644e8be98f71268a42bab.jpg

Poslednja izmena:
Što kaže @Vojkan exstra se slaže sa Tapatalk [emoji6] [emoji2]

66d7dbc2bdf847abf15aa2a283209b8b.jpg

Uzmi onaj debeli selotep i zalepi na ivicu ekrana i povuci, to bi trebalo da ti skine staru foliju

Citah i ja da se kao to tako radi, ali ova folija prosto neverovatno kako naleze i kako se zalepila, nema teorije da je skinem, selotejp se samo odvoji ona ni da mrdne, jedino sto mi jos pada na pamet je da taj selotejp zalepim nekim superlepkom za foliju pa da probam da povucem...

Ima i vise vrsta folije, susrecem se svakodnevno sa njima. Par puta mi se desavalo da nisam mogao da skinem ali to je zayo syo su te folije deblje i kao da imaju neki lepad na tu stranu koja se lepi na ekran. I kad sam skinuo foliju, ostane lepak na ekranu koji se skine sa alkoholom

Ala drži ovaj battery saver evo već tri sata na 15% i ne mrda [emoji2]
Stvarno su exstra odradili.....

Kod mene toliko drzi i bez tih battery savera :d

Citah i ja da se kao to tako radi, ali ova folija prosto neverovatno kako naleze i kako se zalepila, nema teorije da je skinem, selotejp se samo odvoji ona ni da mrdne, jedino sto mi jos pada na pamet je da taj selotejp zalepim nekim superlepkom za foliju pa da probam da povucem...

Samo pazi da ne povuces i oleophobic premaz :D

Ima i vise vrsta folije, susrecem se svakodnevno sa njima. Par puta mi se desavalo da nisam mogao da skinem ali to je zayo syo su te folije deblje i kao da imaju neki lepad na tu stranu koja se lepi na ekran. I kad sam skinuo foliju, ostane lepak na ekranu koji se skine sa alkoholom

I kakav je sad ekran, jesi ocistio ? :)

Izmejdu ostalog, zato ja i izbjegavam te folije :),)

Poslednja izmena:
Nije loše sa custom kernelom :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1414458385118.png
    uploadfromtaptalk1414458385118.png
    129.1 KB · Pregleda: 255
  • uploadfromtaptalk1414458400449.png
    uploadfromtaptalk1414458400449.png
    93.6 KB · Pregleda: 255
  • uploadfromtaptalk1414458408754.png
    uploadfromtaptalk1414458408754.png
    81.3 KB · Pregleda: 251
A i one ravne linije u statistici baterije nisu mjerodavne nikako. Drzi 3 sata ravno i onda pada strmoglavo :) Iebes to, gledaj koliko traje od 100% do 0% ;)

Da li i dalje postoji onaj bag sa back dugmetom da na kratko prikazuje neku aplikaciju?

Kao da sam i ja primetio taj bug je jos uvek prisutan kao i da nije inicijalizovana kamera...

[YOUTUBE]pEDQ1z1-PvU[/YOUTUBE]

crnja malo o novom androidu

Edit:
http://pocketnow.com/2014/10/27/phablet-sized-phones

So says Google’s Brian Rakowski, VP of Product Management for Android. He dismisses criticism of the Nexus 6′s size on two fronts, both by pointing to availability of the Nexus 5 as Google’s option for shoppers who reject larger handsets and making this point about the phablet actually being a very desirable device size: Rakowski claims that shoppers simply don’t realize how much they’d actually prefer phablet-sized models like the Nexus 6, saying, “if you gave them a phablet for a week, 50 percent of those would say they like it and not go back.”

Ovo je dobro za nas. N5 se i dalje prodaje kao alternativa phabletu to jest n6

Poslednja izmena:
Ima li naznaka da nam više ne treba Super Beam i slično da bi koristili wifi direct?

Ima li koga ovde da je kupio onaj originalni bumper case od 35$?
Ja sam kupio originalni na nekom snizenju za 10$...ako ti se dopada tanki stelt izgled nemoj nikako da ga uzimas...(ja sam se tu zesce razocarao)..jer povecava telefon i vise nego duplo, pravi pravu ciglu od njega. Sa druge strane dosta je kompaktan i stvarno stiti kao oklop:) Inace da se vratim na onu pricu oko stoka i romova....meni se desavalo na stoku da mi samo resetuje mob sam od sebe..od kad sam na slimu, nisam imao nikakav problem. Koristim priliku da cestitam ljudima koji najvise pisu ovde na osvojenim bench majicama. Zaslluzili su...;)

Cao svima,opet.Restartovao sam skroz telefon i vec duze vreme mi se play prod. Nije azurirala na 5.0 verziju.Zna li neko sta da radim

Pozdrav svima, odskora sam sam vlasnik N5 i imam jedan iritirajuci problem. Naime, problem je sa WIFI, upaljen je radi normalno i odjednom vise nema protoka, pokusam da ga iskljucim i tu se zapuca telefon, settings is not respoding, desava se i da ako sam na WIFI i kad izadjem iz dometa, telefon jos prikazuje da je nakacen na WIFI i nece da prebaci na mobilni net, a ne mogu da udjem u podesavanja WIFI i promenim mrezu, opet settings is not respoding. Pomaze jedino restart telefona ali opet nakon pola sata isto. Ovo se desava i na stock romu i na Purity romu, menjao sam i kernel koji je 3.4.0 Code Blue. Inace kad je kupljen (nov) bio je na stock 4.4.3 i odmah sam uradio update na 4.4.4. tad sam primetio sve ove probleme sa WIFI. Mislio sam da je nesto roma pa sam ubacio Purity i drugi kernel ali problemi i dalje ostaju. Da li neko zna u cemu bi mogao biti problem i kako da ga resim?

Jesam li ja jedini koji vidi plaćene aplikacije na play store-u? Da li je moguće da konačno uvode?

Nazad
Vrh Dno